Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu haber resmen zekayla dalga geçen cinsten. Haberlerini sadece kendileri için yapan insanların yazdıklarına inanmayalım. Bu adamlar açık söylüyorum Trabzonspor düşmanıdırlar! Trabzonspor'u kendileri için ticari bir araç olarak görürler. Umarım birgün ıslah olurlar, o güne kadar bizden uzak dursunlar.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• acaba maclarda kulübedemi yoksa tribündemi olacak?
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        acaba maclarda kulübedemi yoksa tribündemi olacak?
        Açıklamasını okumadın mı abi ? Klübede olmayacağım dedi.

Yorum

• Homberg macinda imzasini aldim...cok $ansliyim coook
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sportif Direktör Ünal Karaman.gencligimin kahramani.benim Trabzonspora daha fazla sarilmama sebep olanlardansin.
            Hosgeldin,(Fatih)krizin tam da ortasinda geldin.
            geldin ve görüyorsun.hepimizden daha iyi gördügüne eminim hatta.tespitlerini yapacaksin kulübün ihtiyacini belirleyeceksin.baskanla yönetimle teknik ekible taraftarlarla.Özkan hocayi es gecme.Ahmet Suat hocayi unutma.harmanla anladiklarini ve bunu yaparken basit bir arabulucu olma.kaybeden hic kimse olmasin.Trabzonspor asla kaybetmesin zaten.ben senin cözümüne kefilim.ön plana cik ve önce zaman iste.herkes derin bir nefes alsin bakalim.bu sisli havada bir tek seni görüyorum net olarak.cözüm sende kaptan.Allah utandirmasin.

Yorum

• inşallah kulübe çok faydası dokunur.

Yorum

• İlk bakıldığında ironik geliyor değilmi?
                2 farklı uç noktada görüş ve ideolojiye sahip insan..
                Ama 2 sininde ortak noktası var.Trabzonspor.İşte futbolun güzelliği.

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Son videoyu bi izleyin . . .

Efsane
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk bakıldığında ironik geliyor değilmi?
                    2 farklı uç noktada görüş ve ideolojiye sahip insan..
                    Ama 2 sininde ortak noktası var.Trabzonspor.İşte futbolun güzelliği.

işte ruh budur....
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Hugo Broos, göreve başladığı andan itibaren çizgisiyle herkesin beğenisini kazanırken, otoritesine de kimseyi karıştırmayacağını göstermeye başladı. Geçtiğimiz hafta içinde yaşanan ve gizli tutulan bir olay Broos’un kendi alanında bağımsızlığına asla gölge düşürmeyeceğini de ortaya koydu. Bilindiği gibi hem Davraz, hem de Hollanda kamplarındaki başarılı görüntüleriyle alkışlanan ve gelecek vaat eden Göksu Ahlas ile Mustafa Yumlu, Trabzon’a geldikten sonra aldıkları, ‘Karadenizpor’a gideceksiniz’ tebligatıyla şok olmuşlardı. Broos, çok beğendiğini söylediği bu iki ismin gönderilmesi nedeniyle de tepki çekmişti. Fakat Abdullah ve Göksu’nun, Sportif Direktör Ünal Karaman tarafından Karadenizspor’a gönderildikleri ortaya çıktı. Broos, idmana gelip, iki genç futbolcuyu göremeyince şaşırdı.

İkinci Tavır da Maç İzleme
                      Mustafa ile Göksu’yu yanına çağıran Broos, “İdmanda neden yoktunuz?” diye sorunca, “Ünal Hoca bizi Karadenizpor’a gönderdi” karşılığını aldığı iddia edildi. Bunun üzerine Broos’un, “Bu takımda hangi oyuncunun ne olacağına ben karar veririm. Hemen takıma katılın ve idmanlara çıkın” dediği vurgulandı. Ve bu olaydan sonra Mustafa ile Göksu yeniden Trabzonspor idmanlarına çıkmaya başladı. Bir başka önemli iddia da, Karaman’ın Broos’a, “Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa maçını izlemen gerekir” dediği, Belçikalı teknik direktörün ise buna karşılık, “Hangi maçı izleyeceğime ben karar veririm” dediği ileri sürüldü. Broos, kendi alanında işine karışılmasına karşın tavır koyarken, bu gelişmelerin gelecekte çift başlılığa ve krizlere neden olabileceği ve bir an önce sınırların yeniden ve kalın bir şekilde çizilmesi de istendi.

Kaynak :Günebakış

Yorum

• tipik bir yalan haber

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tipik bir yalan haber
                          Ben böyle bir yalan haber yapabileceklerini zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fakat Abdullah ve Göksu’nun, Sportif Direktör Ünal Karaman tarafından Karadenizspor’a gönderildikleri ortaya çıktı. Broos, idmana gelip, iki genç futbolcuyu göremeyince şaşırdı.

herşeyi anladım da abdullah kim yani sallama haber yapıyorsunuz bari doğru yazın...iki başlılıkmış peh..
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              herşeyi anladım da abdullah kim yani sallama haber yapıyorsunuz bari doğru yazın...iki başlılıkmış peh..
                              Abdullah Karmil'i diyor sanirim ama kamplarda o var miydi bilemiyorum beni bildigim gecen seneden beri Karadenizspor'da..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Umarım ŞAKA haberdir.
                                Yalan haber diyeceğim,ayıp olacak zira

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Hugo Broos, göreve başladığı andan itibaren çizgisiyle herkesin beğenisini kazanırken, otoritesine de kimseyi karıştırmayacağını göstermeye başladı. Geçtiğimiz hafta içinde yaşanan ve gizli tutulan bir olay Broos’un kendi alanında bağımsızlığına asla gölge düşürmeyeceğini de ortaya koydu. Bilindiği gibi hem Davraz, hem de Hollanda kamplarındaki başarılı görüntüleriyle alkışlanan ve gelecek vaat eden Göksu Ahlas ile Mustafa Yumlu, Trabzon’a geldikten sonra aldıkları, ‘Karadenizpor’a gideceksiniz’ tebligatıyla şok olmuşlardı. Broos, çok beğendiğini söylediği bu iki ismin gönderilmesi nedeniyle de tepki çekmişti. Fakat Abdullah ve Göksu’nun, Sportif Direktör Ünal Karaman tarafından Karadenizspor’a gönderildikleri ortaya çıktı. Broos, idmana gelip, iki genç futbolcuyu göremeyince şaşırdı.

İkinci Tavır da Maç İzleme
                                Mustafa ile Göksu’yu yanına çağıran Broos, “İdmanda neden yoktunuz?” diye sorunca, “Ünal Hoca bizi Karadenizpor’a gönderdi” karşılığını aldığı iddia edildi. Bunun üzerine Broos’un, “Bu takımda hangi oyuncunun ne olacağına ben karar veririm. Hemen takıma katılın ve idmanlara çıkın” dediği vurgulandı. Ve bu olaydan sonra Mustafa ile Göksu yeniden Trabzonspor idmanlarına çıkmaya başladı. Bir başka önemli iddia da, Karaman’ın Broos’a, “Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa maçını izlemen gerekir” dediği, Belçikalı teknik direktörün ise buna karşılık, “Hangi maçı izleyeceğime ben karar veririm” dediği ileri sürüldü. Broos, kendi alanında işine karışılmasına karşın tavır koyarken, bu gelişmelerin gelecekte çift başlılığa ve krizlere neden olabileceği ve bir an önce sınırların yeniden ve kalın bir şekilde çizilmesi de istendi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X