Hoca ilk geldiğinde sadece Trabzonsporlu olması nedeniyle görev verildiği düşüncesiyle çok karşıydım, bıktık bu arabesklikten temalı bir mesaj da atmıştım. Ancak geçen sürede gösterdiği performansla ben bir yerlere varılabileceği konusunda ikna oldum. Kesinlikle ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum ama hala bu arabesklikten bir adım ileri gidemediğimizi de görüyorum. Hocanın kadro ile ilgili söylediklerine katılıyorum ancak eleştirilerin bu kadar yükselmesinin en önemli sebebi de bence kendisi. Beklenmedik puan kaybı yaşadığımız bir iki maç sonrasında teknik değerlendirme yapsaydı ve sorunların farkında olduğunu bizlere iletseydi tepkiler bu derece büyümeyecekti. Bu takım geçen sene defalarca son dakikalarda puanlar kaybetti, bu sene de öne geçtiğimiz maçları bir türlü tutamıyoruz. 17 maçta yanılmıyorsam 14 defa açılışı biz yapmışız. Hücum açısından çok başarılı bir performans ancak sadece 9 galibiyetimiz var. Takımın savunma yönünde kötü performans gösterdiği açık. Kadronun en önemli taşlarının da sakat olduğunun farkındayız ama her maç sonunda bunlar dile getirile getirile asıl sorunların farkında değilmiş hissiyatı oluştu. Hocanın, açıklamaları öyle göstermese de, sorunun farkında olduğunu düşünmek istiyorum.
Başkanın açıklamalarında söylediği şey doğru olsa bile bunu bu şekilde ekran önünde dile getirmemeliydi. Hocayla görüşüp gönlünü almalı. İkisinin de hataları var, fakat ikisinin de artıları eksilerinden oldukça üstte. Ekip korunmalı.
Başkanın açıklamalarında söylediği şey doğru olsa bile bunu bu şekilde ekran önünde dile getirmemeliydi. Hocayla görüşüp gönlünü almalı. İkisinin de hataları var, fakat ikisinin de artıları eksilerinden oldukça üstte. Ekip korunmalı.
Yorum