Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kerem, Cafer, Behlul, Taha, Ahmet Yesil vs.. Hani diyorlar ya oyuncu yok diye, bunlarin cogu genc milli oyuncu, hepsi orta saha ama haftalardir merkezde yedek sag bek Kamil Ahmet izliyorum, kimse cikip aga bu nedir? diye sormuyor.

Super Lig seviyesinde veya Avrupa'da maca cikip toplu oyunda 0(sıfır) olan oyuncuyu ciddi ciddi merkezde oynatiyoruz, neymis topsuz oyunda adam kovaliyormus. Futbol cahilligi, baska bir sey degil.
    Ben de bunu kızıyorum. tecrübesi az bile olsa futbol oynamayı bilen kreatif orta saha oyuncusu görmek istiyor insan ve takım da bunu istiyor. ileri bir adım atmaya korkan bir sürü oyuncu ile oynuyorsun. böyle olunca da kapalı savunmayı açma ihtimalin sıfıra iniyor. kimseyi boşa çıkaramıyoruz. topu attığımız futbol oynamayı bilen arkadaşlarımızı da iki üç kişi sarınca adam kitleniyor. fazladan üç adım atsan biri senin üstüne gelecek bir kişiyi çalımlasan iki kişiyi oyundan düşüreceksin ama yok oyna geriye uğurcan şişirsin belki tony adam geçer gol atar belki sorloth indirir gol atar falan. takımda hep aynı adamlar sorumluluk alıyor bütün sorun burada. ben de olsam açıkçası yukarıdaki arkadaşlara şans veririm. çünkü birinin ihtiyacın olan şeyi yapma ihtimali sadece şansa var ötekinin ise yeteneği var ve üstelik takım uyumu diye bir derdi de yok
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bu sezonu tamamlayamayacak ...bu bariz belli.

Doğan kamil değişikliğinden ne demek meun bı aciklasan keşke hocam

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 03.11.2019, 15:43.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu takım 16 maçtır niye gol yiyor?

Rekor kırmışız ligde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kendi fikrimdir, hocalık bir durum yok. Ligin anlı şanlı hocaları ne durumda belli. 4-5 as oyuncundan mahrumsun, takım revire dönmüş. Kadro derinliği sıfır. Burda müzmin sakat adama 3.5 milyon yıllık verip, gerekli takviyeleri yapmayan yönetim sorumludur. En başarılı gördüğün hocanın 4 as adamını elinden al, yada rotasyon yaptığı maçı seyret bakalım aynı topu mu oynuyor... Ama derseniz ki oyuncular hocadan dolayı sakatlanıyor, onu bilemiyorum.

Yorum

• hocam türkiye kupasını alalım takımın uefa ya katılmasını sağla yeterli. zaten şampiyon olma şansımız yok taraftara hayal satmayın.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Böyle berbat iki sezonda rakiplerin bocaladığı dönemde kadro kalitemizin en azından rakiplerden çok geri olmadığı yıllarda senin TD olman çok büyük hata.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• hocam sol stoper campi ve sağ stoper macid düzenini oluştur ve bozma.

defans dörtlüsünde rotasyon olmaz hocam.hele 2 stoperde hiç rotasyon olmaz.
                TEKKEBALL

Yorum

• tarihsel dongu ve sehrin icindeki psiko-menfaat geregi 1. karaman doneminde gelecek serilere kapi aralamis, teknik direktorumuz...ben en fazla ucuncu karaman donemini gorecegimizi dusunuyorum...dort olursa surpriz olur...
                  ıslak imza....

Yorum

• teknik ekibi değiş ve kendine iki tane çok sağlam biri yurt dışından bir tane de yerli teknik direktör yardımcısı bul

mümkünse oyuna müdahale etme sadece oyunculara abilik ve konuşma yap

bir de fitness ve defans taktisyen bul.

fizyoterapist de alman fayda var

başkanla bu işleri konuşmanda fayda var

Yorum

• Hadi yine iyisin .. fener gene tekledi.

ezberlerini bırak hüceyini yusufu oynatma bunlar yedek adamlar.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 03.11.2019, 22:27.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Acil profosyonelliğe geçiş yapmazsa , ekibini profesyonellerden kurmazsa yolcudur Abbas bağlasan durmaz.

Yorum

• Hocam Kamil'i göbeğe koyma olmuyor işte, Sosa'yı oynat orda niye zorluyorsun iki tane kazma önlibero koyarak. Eleman ortasaha orjinli olmadığı için ne seken topları alabiliyor, ne alan parselleyebiliyor. Bu adamla nasıl baskı kurabilirsin ki. Her oyuncu mevkisinde oynamalı, 10 numara yedeği Keremse kerem oynasın, bir kişi eksik diye 4 kişinin yeri değiştirmek hiç mantıklı değil.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Hüseyin Türkmen i bu hafta da oynat hocam rakip yine hızlı .

Yorum

• Orta sahayı oturttukça bir değil iki fire birden veriyor buradaki bazı saygsızlar da Ünal teknik direktör değil diyor. İnanılmaz bi olay.

Sorun da şey ha Kamil Ahmet niye girdi, Doğan niye çıktı, Ahmet Canbaz niye oynadı.

Bunları Fatih Terim'e ver antrenmana çıkarmaz. fener'den Emre'yi çıkar top şişirmeye başlar Ersun.

Ön bölgedeki eksiklere değinmedim bile bize gelmeden önce 300 dakika transfermarkt verisi olan Yusuf'tan medet umuyoruz.

Alanya maçı ne olur bilemem Mikel-Parmak dönmezse yenilebiliriz ama Ünal Karaman'ın teknik direktörlüğünden zerre götürmeyecek zerre.

Ondan sonrası bi sakatlık haberi daha yaşamazsak vura vura gideceğiz zaten şu süreçte hocayı yıpratmayın yeter.

Yorum

• Orta sahayı her oturttuğunda orta alan ve ileri uçtan birileri sürekli sakatlanacak.
                                Çünkü oyunu 70 metrede oynadığında özellikle orta saha elemanlarının buna dayanacak dermanı yok.

Dün Sosa'yı izleyen herkes, o fizik kondüsyona rağmen Sosa'nın bile artık sos verdiğini görmüştür.

Bazı anlarda Sosa artık ellerini indirip durdu. Bitti adam çünkü.

Yanlışlıkla Sosa'ya birşey olursa oturur hep beraber orta sahayı oturtamıyoruz çünkü Sosa yok dersiniz.

ORta saha asla oturmayacak.

Geçen sene de aynısı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim