Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğan-Kamil neden değişti hiç anlamadım.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hamleler hiç mantıklı değildi.
      8. Kuşatma

Yorum

• Dogan en hareketli orta sahayken onu cikarip yedek sag beki 6-8 numara oynatan hocamiz var.

Baska soze gerek yok. Icimden gecenleri soylersem bana yakismaz ama dayanamiyorum, futbolu bilmiyorum dercesine hatalar yapmasi, takima hicbir katkisinin olmamasi, sakatliklarin arkasina siginip basarisizligini kabul etmemesi sinirlendiriyor, motivasyonu dusuruyor.

Kamil Ahmet'ten Pirlo cikartan buyuk hoca(!) Bi git mahvettin bizi
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Olmuyor

Yorum

• Ünal hoca ne yapsın elinde kadromu var vol435
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Takımda stopere adı ilk yazılacak adam Huseyini.

Sen bu adamı neye göre kestin anlamadım.

Hüseyin Türkmen haftalardır leş ötesi bu maç yine onla başlıyosun.

İlk yarıda hareketli isimlerden olan Doğanı çıkarıp yedek sağ beki orta saha oynatıyosun.

Gerçi pardon gelir birazdan napsın elinde oyuncu mu var diyen gerçek taraftarlar.

Yorum

• Takım seri galibiyetler aldığında da aynı şeyi söyledim burda. Bu galibiyetlerin Rıza Çalımbayın 5 maçlık galibiyet serisinden hiçbi farkı yok. Orda da bi bok oynamadan 3-0 gibi net skorlarla maç kazanıyorduk, fakat patlayacağımız belliydi. Bugün de aynısı oldu.

Eksikler var kabul, çok önemli hemde. Fakat bu takımda sene başından beri savunma anlayışı, takım boyu gibi konularda gram gelişme yok. Eksikler olduğunda da böyleydi bu durum.

Kaleye gidemeyen bir takım Göztepe, ilk gollerini de 4. Haftada mı ne attılar. Yahu bu takımdan bile bu kadar amatör gol yenir mi?

Samimiyetse mesele samimi ol o zaman hocam, çık de ki ben bu takıma savunma yaptırmayı beceremiyorum. Aleni olarak söylemene de gerek yok, yönetimle toplanın bu işin piri bi teknik yardımcı al yanına. Takıma savunma nasıl yapılır o çalıştırsın.

Topu kazanmayı bilmiyor takım, sadece peşine koşturuyoruz salağana şekilde. Göztepe gibi bi takım bizi ortada sıçan misali oynatıyorsa burda teknik ekip şapkayı önüne koyacak. Bu anlayışla oynadığımız her maç ortada sıçan biz olacağız, topun peşinden koşacağız, saçma sapan bi oyun oynamış olup yorulacağız.

Yorum

• topun arkasına geçme konusunda yapılan eleştirilere katılıyorum ama genellikle orta sıra takımlarının çok iyi yaptığı şeydir bu. topun arkasına geçmek takım olarak defans yapmak için buna konsantre olmak ona göre oyuncu seçmek lazım. hem bunu yapıp hem de oyuna hükmetmek, iyi hücum yapmak oyuncu kalitesine bağlı. tek yönlü oyuncularla, tecrübesiz çocuklarla bunu yapmak zor. bugün sahadaki oyuncuların yarısı bu sene geldi.

geçen sene birbiriyle uyumlu akışkan futbol oynayan bir takım yapmıştı, üstüne koyamadık kadro olarak. tek maçlık yorumları abartmamak lazım. sezon sonu genel değerlendirme daha doğru, ünal hoca zaten bunu hak etti.
                  En son artvints tarafından düzenlendi; 04.11.2019, 13:30.

Yorum

• Hocaya birşey diyemiyorum genel olarak elde hangi malzeme varsa onunla birşeyler yapaya çalışıyor fakat sanki biraz daha yaratıcı olabilirsin be hocam

Yorum

• Bilmem kaç haftadır gol yeme sorununu çözemiyorsan , her hafta aynı hataya düşüyorsan , rakip ligin en kötü takımlarından biri ve üstelik başında teknik direktörü yok ve sen kendi evinde bu takıma yeniliyorsan geriye konuşulacak bişey kalmıyor malesef. Oyunumuz da gram gelişim yok , sistem yok , Sosa sazı eline alacak Nwakaeme şapkadan tavşan çıkaracak , Abdüş yeteneklerini konuşturacakta biz maç kazanacaz öyle mi ? Nerde o zaman Teknik direktörün önemi ? Kaybettiğimiz maçlara bakıyorum maç sonu tek bir taktik analiz yok , tek bir hata yaptım cümlesi yok varsa yoksa büyük acılar çektik buralara gelmek için , çok özverili çalışıyoruz vs... Eee sonuç ? Bu maçları kaybetmeyeceksin hocam hala anlayamadın mı ya ligin kilidi bu maçlar ama nasıl oluyorsa her sene aynı hata hep başa dönüyoruz. Orta sahadan Doğanı alıyorsun daha kazmasını üstelik mevkiisi olmayan biyerde başlatıyorsun , Donisi alıyorsun 20 dk sonunda oyundan çıkartıyorsun o zaman haftalardır rezili oynayan Hüseyin’i idmanlara bile almaman lazım ama bir bakıyoruz her hafta paşamız 11 de. Nerde kaldı hak hukuk adalet ? Bu nasıl yönetim şeklidir. Oyuncuların sürekli sakatlanıyor giden 1 sene sonra bile geri gelmiyor ağzından tek bir kelime çıkmıyor oyuncularla yada işin sorumlularıyla alakalı ? Şu maç sonu 1 tane karakterli gazeteci yokmu bunları sana çatır çatır söyleyecek nedir herkes 3 maymunu oynuyor. Uyan hocam bu kadro çoktan 5-6 puan farkla lider olmalıydı lider , silkelen ve kendine gel yoksa işin sonu kötüye gidiyor.
                      En son Jackdaniels tarafından düzenlendi; 02.11.2019, 23:03.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Antreman programında, teknik ekipte veya antrenman şeklinde bir sorun var gibi.Her maç saçmasapan gol yiyoruz. Duran toplar 0 tehlike. Takımın net bir oyun planı yok. 10 haftada bir sürü sakat verdik. Her takım haftada 2 maç yapıyor. Bir biz bu kadar sakat veriyoruz.

Yorum

• Bu adamın teknik direktör olmadığını yinelemek istiyorum.Oyuncu değişikliği vs değil sorun. Teknik, taktik, duran top, hücum organizasyonu, savunma planı bilmiyor, bilmediği içinde çalıştırmıyor. Kule gibi santrforun var, ceza sahasına ilk yüksek top maçın 68.dakikasında atılıyor. Ilk yarı doğan forvette, sorloth kanada inip top kovalıyor.Bu manzara doğanın iş bilmezliği değil, hocanın yerleşime ve oyun organizasyonuna ilişkin plansizligidir. Bu ekibi Göztepe gibi başıboş hocasız bırak belki o zaman şampiyonluğa oynar. Bizdeki hocanın galibiyetlere 1gram katkısı yok.

Yorum

• He bi de aklıma gelmişken o sıfır sonuç aldığımız muhteşem korner taktiğimiz aynen devam ediyor. Başakşehir maçında kaleciyi biri bloklarken diğeri gol attı ya, o işimize yaramaz o gol oldu. Kornerde kümelenmeye devam.

Yorum

• Kerem, Cafer, Behlul, Taha, Ahmet Yesil vs.. Hani diyorlar ya oyuncu yok diye, bunlarin cogu genc milli oyuncu, hepsi orta saha ama haftalardir merkezde yedek sag bek Kamil Ahmet izliyorum, kimse cikip aga bu nedir? diye sormuyor.

Super Lig seviyesinde veya Avrupa'da maca cikip toplu oyunda 0(sıfır) olan oyuncuyu ciddi ciddi merkezde oynatiyoruz, neymis topsuz oyunda adam kovaliyormus. Futbol cahilligi, baska bir sey degil.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adamların o kadar pas yapmasına nasıl izin verdik hocam. Her maç rakipler ortasahadan oyun kurmaya başlıyor rahatsız eden tek adam var oda Sosa. Fıkra gibi olay yeminle
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim