Adamlar gol atacağım diye gazeteye ilan verdi . Orta sahaya dogani alsan 3 cepteydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Haftalar öncesinde tüm saygımı yitirdiğimi söylemiştim.
Bir adamda oyun - oyuncu okuma becerisi hiç mi olmaz.
Avdijaj hamlesi yapıyorsan Sorloth'u kanata alırsın.Adamın 1 saat başarısızlığını izleyip aynı bölgede ısrar etmek akıl işi değil.
Bu da senin beceriksizliğine yazılır bilmiş ol Ünal hoca.
Senin yüzünden çok arayacağız bu puanları.
Yorum
-
Forvet çıkarıp, forvet alsan, ortasaha çıkarıp onlibero alsan daha iyi değil miydi? Niye basiti yapmayıp abuk subuk işlere girişiyorsun ? Gözünün önünde takım dökülüyor, forvet alınca rakip korkacak mi sandın? Kalmadı öyle futbol, herkes ne mal olduğumuzu anladı, merkezden delip geçiyorlar, topu alan ceza saramıza kadar geliyor.
Yorum
-
Sörloth hattirck yapıp 4-1 kazansaydık da oynadığımız oyun Trabzonspor'a yakışmayacak acziyetteydi. Ligin dibindeki puansız takıma ilaç olmamız bir kenara, yediğimiz baskıya çare üretememiş olması düşündürücü. Fernandes'in sakatlığı hamle şansını etkiledi fakat girecek oyuncu Sturridge'den önce Doğan olmalıydı. Abdulkadir Parmak'ın geldiği noktayı takdir etsek de formayı hak eden almalı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hocam senin nasıl bir teknik direktör olduğunu anlayamadım iyimisin kötümüsün sövsemmi sevsemmi karar veremiyorum.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
Takim dökülüyor 65'den sonra yürüyecek hali yok oyuncularin. Antremanlarda ne yapiyor bu takim?
Ne pres var ne alan daraltma takim topun arkasina gecip öylece seyrediyorlar. Rakip 3 pasla kalenin önüne geliyorlar
Degisikler oyun okuma falan facia. Öndesin gole ihtiyacin yok forveti ikiliyor. Ne alaka? Bütün hamleleri ezbere.
Olmayacak bu is yol yakinken vedalasmali. Daha cok puan kaybederiz böyle
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkHY67...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum