Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlığa gelip "istifa etsin" yazıldı da mesaj mı sildik? Sansürcülük öyle bir şey değil.

Unutulmaması gerekir ki on binlerce insan BMN'ye üye olduysa bu tavrımız böyle olduğu için oldu.

Ünal Karaman babamızın oğlu olduğu için değil, Trabzonspor'u bizim gibi sahiplenen bir çalılaşanına kaosun yardım etmeyeceğini bildiğimiz için o başlığı açık tutmuyoruz. Ersun Yanal, Rıza Çalımbay için bile bu konuda direndik belli ölçülerde. Ünal Karaman için tabi ki bu tavrı koyacağız.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Takımın oyununu falan herşeyi geçtim Avdijaj ' ı çıkartıp Koray ' ı oyuna sokmanın mantığını söyleyebilir misin?

Yorum

• Motivasyonunu tamamen kaybetmiş durumda. Çok büyük hataları var ama hocanın sonunu galiba başkanın saçma sapan genç oyuncu fantezisi getirecek. Şu takıma 2-3 atletik oyuncu eklemesi yapmak çok zordu galiba.

Takımın fizik durumunu ilk maçtan beri söylüyorum bu konuda hata tamamen hocaya ait.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımın oyununu falan herşeyi geçtim Avdijaj ' ı çıkartıp Koray ' ı oyuna sokmanın mantığını söyleyebilir misin?
          Sarisi vardi, kirmizi yeme ihtimali büyük'dü diyelim
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu bu pisliği temizleyemediği sürece ibra bile edilmemeli. 8'de 2 çıkaran Ağaoğlu takımın bu halde olmasının baş sorumlusudur. Ünal'a gelene kadar yönetimi sorgulayın siz!
            Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
            Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu başlığa gelip "istifa etsin" yazıldı da mesaj mı sildik? Sansürcülük öyle bir şey değil.

Unutulmaması gerekir ki on binlerce insan BMN'ye üye olduysa bu tavrımız böyle olduğu için oldu.

Ünal Karaman babamızın oğlu olduğu için değil, Trabzonspor'u bizim gibi sahiplenen bir çalılaşanına kaosun yardım etmeyeceğini bildiğimiz için o başlığı açık tutmuyoruz. Ersun Yanal, Rıza Çalımbay için bile bu konuda direndik belli ölçülerde. Ünal Karaman için tabi ki bu tavrı koyacağız.
              Ahmet Ağaoğlu'nun ve yönetimin yapmış olduğu 17 tane saçmasapan oyuncunun arkasında durmayın ama lütfen. Hiçbiri ilk 11'i geç 18'e bile giremiyor.
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Ünal Karaman'dan önce transfer bile denemeyecek diğer takımların gündem bile etmediği tırnak içinde geleceğe yönelik fiyasko transfer olarak alınan 17 boş adam yüzünden takım bu halde. Hala senin en iyi oyuncun Abdülkadir Parmak ise bence bir sor kendine.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Kafasında bu takımı nasıl toparlarım diye bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum, kontrolü tamamen kaybetmiş durumda yüzünden bile anlaşılıyor zaten. Kısa süre içerisinde istifa edeceğini etmezse de zaten alınacak sonuçlar neticesinde gönderileceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sarisi vardi, kirmizi yeme ihtimali büyük'dü diyelim
                    Her maç ilk olarak onu oyundan çıkarıyor. Kimler 90 dakika oynuyor Avdijaj mı çok geldi?

Yorum

• Başarısızlığın en büüyk nedeni yönetim.Altyapıdan gelen topçulara ikinci sınıf muamelesi yapılıyor.Parmak ı dün gördünüz nasıl fark yarattı.Geçen sene büyük fark yaratan Hüseyin in de sözleşmesi yenilenmedi sanırım.Üstelik bunlar Avrupa dan teklif aldı.Muharrem usta gibi gereksiz yıldız transferi yapacağına bu çocukların sözleşmesi uzatılsa moralleri düzelse şimdi liderdik bana göre.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu başlığa gelip "istifa etsin" yazıldı da mesaj mı sildik? Sansürcülük öyle bir şey değil.

Sansürcülük öyle bir şey. Eğer tam serbestlik, sadece şartlar oluştuğunda tanınıyorsa burada ifade özgürlüğünden bahsedilemez. Hiçbir üyenin, istifa edilmesi önerisi dahil hiçbir mesajını, hakaret içermediği takdirde silemezsiniz zaten; bu edilen bir ihsan değil, dolayısıyla savunma argümanı da olamaz.

Ünal Karaman sonsuza kadar bu takımı yönetmeyecek ve biliyoruz ki son demlerine geldiği hissedildiğinde o başlık açılacak. "Sözleşmesi feshedilmeden hiçbir teknik direktör için ayrıca bir başlık açılarak istifaya davet edilemez." şeklinde bir prensibiniz de yok bildiğim kadarıyla (ki bence öyle olmalı, sansürü kabul edip adam ayırmadan herkese uygulamak 0 kafa ağrısı demektir sizin açınızdan). Demek ki tek fark şu: Yönetiminiz, Ünal Karaman'ın istifaya davet edilebilmesi için biraz daha zaman olduğunu düşünüyor başlığı açanın aksine. O zaman neden artık bunun zamanının geldiğini düşünen Ersuncu, Ali Kemalci oluyor? Belki erken öten horoz sadece. Neden olayı kişiye indirgemek illa ki? Yarın Ünal Karaman'dan ümidi kesince ve o başlığa "izin verince" siz de mi Ersuncu olacaksınız? (Ad hominem'inize ad hominem)

Şimdi döneyim janjanlı kaplamanın altındaki kısıma... Forum daha vücuda gelmemiş, siteye gömülmüş uyduruk bir chat odası üzerinden takılınan zamanları dahi hatırlayan biri olarak söylüyorum, on binlerce insan BMN'ye bu Evropai tavrınız yüzünden üye olmadı. İnternete erişebilmiş ve meleketin kuzey doğusuna düşmüş ilk insanlar hasbelkader burayı oluşturdu, sonra da gidenler kalanlar derken, alakasız tiplerden üstün Alman nesli oluşturmaya çalışırken çektiği acılarla gelişerek bir dengeye oturdu; bu kadar basit. Öyle "alın beyler sizlere BMN diye kusursuz bir çözüm bulduk, buraya her şeyi iliştirebiliyorsunuz. Yalnız naslarıyla geldiği için hiçbir kuralı da esnetemiyoruz " diye gökten full+full çözüm olarak indirilmedi yani. Lonksitorişort, eleştiri görünce bombardıman böceğine dönüşmeye gerek yok, reaksiyon vermeye harcayacağınız enerjiyi devinimi korumaya ayırmak daha makul.
                        Naber?

Yorum

• Birak takimi calistirmayi, penalti bile calistirmadigi ortada. Dunyada baska ornegi yok, bu kadar penalti kacmaz.

Ama kendine de laf ettirmiyor, egosu tavan yapmis. Sanki kariyerinde 10 tane kupa var. Sumudica bile Gazisehir ile kendine hedef koymus adamda hirs var. Sen bi Abdulkadir Omur sakatlandi diye sezonu kapattik orta sira takimi olacagiz diyorsan bas istifayi git.

Gecen hafta orta saham yasli dedin, Sosa da trip atar gibi oynadi belki de sebebi o aciklamaydi. Wakayeme ve Pereira bile kontak kapatmislar. Ne hale soktun bizi.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bazi arkadaslar kulubede kimse yok Unal ne yapsin mecbur Firat cani aliyor oyuna diye bir arguman gelistirdiler. Hazirlik kampini 50 tane futbolcuyla yapmadik mi? Serkan, faruk, kerem, behlul de goremedigi yetenegi sakat oldugu icin kampa dahi katilmayan firat can da gordu ve kulubeye onu kendisi oturttu.simdi kurtarici diye soksun oyuna.
                            hele murat cem e yapilani icime sindiremiyorum. bu kadar is bilmezlik olur. alt yapidan gelmis iki sene hazirladigin adami kovaliyorsun, yerine aldigin adamlar ayakta duramiyor. var mi simdi kadroda murat cem yeteneginde bir adam? var mi onun gibi trabzonsporlu? hangisini kizayim bilemiyorum, alt yapi oyuncularinin motivasyonlarini bitirmene mi, karekter karekter deyip de birak karekteri yetenek olarak bile geride adamlarin trabzonspor gencine tercih edilmesine mi, elindekini bedavaya harcayip cer cope para verilmesine mi?
                            Degerlendirme problemi olan bir insanin basarisizligi dogal olarak sadece teknik konularda sinirli kalamazdi. Adan Zye her kararinda yetersizligini yasiyoruz.

Yorum

• İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bazi arkadaslar kulubede kimse yok Unal ne yapsin mecbur Firat cani aliyor oyuna diye bir arguman gelistirdiler. Hazirlik kampini 50 tane futbolcuyla yapmadik mi? Serkan, faruk, kerem, behlul de goremedigi yetenegi sakat oldugu icin kampa dahi katilmayan firat can da gordu ve kulubeye onu kendisi oturttu.simdi kurtarici diye soksun oyuna.
                              hele murat cem e yapilani icime sindiremiyorum. bu kadar is bilmezlik olur. alt yapidan gelmis iki sene hazirladigin adami kovaliyorsun, yerine aldigin adamlar ayakta duramiyor. var mi simdi kadroda murat cem yeteneginde bir adam? var mi onun gibi trabzonsporlu? hangisini kizayim bilemiyorum, alt yapi oyuncularinin motivasyonlarini bitirmene mi, karekter karekter deyip de birak karekteri yetenek olarak bile geride adamlarin trabzonspor gencine tercih edilmesine mi, elindekini bedavaya harcayip cer cope para verilmesine mi?
                              Degerlendirme problemi olan bir insanin basarisizligi dogal olarak sadece teknik konularda sinirli kalamazdi. Adan Zye her kararinda yetersizligini yasiyoruz.
                              + 61

Yorum

• Koray Aydın; "Kimse, Ünal Karaman’ı eleştirmeye kalkmasın. Takımın yedek kulübesi Alanyaspor’dan daha kötü.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X