Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Genç oyuncular konusunda bir şey diyemem ama ilk on bir oyuncuları hocanın onayı olmadan gelemez. Hocamız da bundan rahatsız değil bence. Çünkü hedefi yüksek tutuyor. Eğer hocamız biz kısıtlı kadroyla da bir şeyler yapmaya çalışırız deseydi bu hocamızın arzularını törpülediği anlamına gelirdi bence. Hocanın belli ki kocaman hırsları var belli etmese de. Hoca sturridge i de istiyor insan olmayan altı numarayı da. Getirirsen Ronaldoyu da ister Messi yi de. Futbol en nihayetinde bir gösteri ve gösteri işi bilenlerle yapılmazsa rezillik çıkar. Hoca şu an kadroya baktığında bir kante göremiyor. Buna en yakını onaziydi mesela. O da yok şimdi elinde. Bu ben idare etmek istemiyorum demektir. Bana doğru adamları getirin isterse dünyanın öbür ucunda olsun tanınmamış olsun bedava olsun yeşil renkte olsun fark etmez. Ben mikelin de direkt bir ön libero olarak alındığını düşünmüyorum en baştan beri. O yırtıcılık kendisinde yok. Daha doğrusu hocanın kafa yapısındaki ön libero böyle bir şey değil. Bu sebeple biraz da sosayı yedekleyecek bir oyuncu olarak görüyorum ben mikeli. Oyunu daha çok dengeli oynayacağımız sırada orta sahaya sakinlik katabilecek bir oyuncu ve sonradan gireceğini düşünüyorum ekseriyetle.

Bundan yola çıkarak şunu söylemek lazım. Hoca büyük bir yük aldı sırtına. Ama yönetim süreci öyle güzel yönetti ki bu oyuncular maaş dengesini hiç de bozmadılar. Yani hocanın hırsı takımın beklentileri kulübün ekonomisi doğru yönetildi ve aşırı bir tutum sergilenmedi. Bu noktada kimseye bir şey olmayacaktır. Bu takımın başında ünal hoca olduğu sürece ben bu ortamın bozulacağına ihtimal vermiyorum. Tek bir endişem var o da genç kardeşlerimizin durumu. İnşallah şans bulabilirler zaman zaman. Her sene bir tane bile a takıma çıkarsak kardır benim gözümde
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bu takımın cok büyük kondisyon sorunu var ve buna 1 senedir çözüm üretemedi maalesef.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamın başına bela ettiler kadroyu. Şiştikçe şişti, kimi oynatsa sorun kimi oynatmasa sorun.
        Katılmıyorum tek eleştirildiği konu oyun okumasi . Ondada facia 3/20.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hocam asıl iş şimdi başlıyor.. Alternatifli güzel bir kadro oluşturuldu. Yıldızlar dahil edildi. Umarım bu sınavı başarıyla geçersin. Çok önemli bir sezon bizi bekliyor.
          Kasımpaşa maçı kazanılması gereken bir maçtı..Çünkü önümüzde Malatya ve fb maçları var. Bu maçlar için rahatlatırdı bizi Kasımpaşa galibiyeti.

Ayrıca bu sezon en önemli noktalardan biri duran toplar. Maçların sıkışacağı zamanlar olacak,takımın yorgun kötü futbol oynayacağı dönemler olacak. Burada kilidi açacak olan nokta geçen sezon çok zayıf olduğumuz duran toplar. Bol bol korner,frikik çalışarak bu sorunu çözmemiz lazım. Takımın boyuda uzadı baya.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Değişikliklerde çok geç kalıyoruz malesef.
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam asıl iş şimdi başlıyor.. Alternatifli güzel bir kadro oluşturuldu. Yıldızlar dahil edildi. Umarım bu sınavı başarıyla geçersin. Çok önemli bir sezon bizi bekliyor.
              Kasımpaşa maçı kazanılması gereken bir maçtı..Çünkü önümüzde Malatya ve fb maçları var. Bu maçlar için rahatlatırdı bizi Kasımpaşa galibiyeti.

Ayrıca bu sezon en önemli noktalardan biri duran toplar. Maçların sıkışacağı zamanlar olacak,takımın yorgun kötü futbol oynayacağı dönemler olacak. Burada kilidi açacak olan nokta geçen sezon çok zayıf olduğumuz duran toplar. Bol bol korner,frikik çalışarak bu sorunu çözmemiz lazım. Takımın boyuda uzadı baya.
              Hocam duymuşsun beni eyvallah..Bide şu penaltı sorununu çözsek
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Skordan bagimsiz bariz taktiksel hatalari var bence. Bizi az bilen takim ortadan delerek her atakta gol sansi kazanir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu kadar bekleme ve hocam değişiklik icin.
                  #Dik oyna

Yorum

• Hala değişiklik için 90'ı bekliyor.Sinirlerimi daha fazla bozmayıp galibiyetin tadını çıkaracağım.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Her maçın ilk yarısı berbat ikinci yarısı şahane olayına bir çözüm bulunmalı, rakipler iyi incelenmiyor gibi
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Değişiklik konusunu abartmayın, iyi oynarken değişiklik yapmak gereksiz. Son değişikliği de sakatlık için bekletiyor bir sorun yoksa ki sakatlık da oldu. Miken de hazır değil net.

Yorum

• Takim defansini gercekten cok ama cok iyi yapiyoruz. Bu artiyi kesinlikle Hoca‘nin hanesine yazarim. Ayni zamanda Oyunculardan maksimum performans alma konusunda da cok iyi bknz. Sosa, Ekuban vs.

Ama önceden belirttigim gibk hem taktiksel anlamda, hem de ilk onbir tercihlerinde bazi basit hatalar var.

Zaman nasil gelesecegini gösterecek, kadro cok iyi kuruldu artik top Hocamizda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Helal olsun, adam oynatıyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Maçın gidişatına etkisi SIFIR. 11'i çıkarıp öylece bekliyor.

Yorum

• Herkesin malumu olan belli başlı sıkıntılarımız var ki bunu mutlaka teknik heyette görüyordur. Hücum hattı ile orta saha ve savunma ile orta saha arasındaki mesafeler çok fazla. Tandemde sürekli değişiklik olacak mı ve bu ikililer mi sürekli oynayacak soru işareti. Penaltı konusu artık sıkmaya başladı ki sanırım kaptan Sosa da artık atmaya tenezzül etmeyecektir. Görünen o ki yeni penaltıcımız Sturridge olacak. Değişiklik konusunda da söylendiği gibi oldukça geç kalıyoruz. Malatya karşılaşması ligin ilk dönüm maçı olacak. İnşallah bir kazaya uğramayız...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X