Genç oyuncular konusunda bir şey diyemem ama ilk on bir oyuncuları hocanın onayı olmadan gelemez. Hocamız da bundan rahatsız değil bence. Çünkü hedefi yüksek tutuyor. Eğer hocamız biz kısıtlı kadroyla da bir şeyler yapmaya çalışırız deseydi bu hocamızın arzularını törpülediği anlamına gelirdi bence. Hocanın belli ki kocaman hırsları var belli etmese de. Hoca sturridge i de istiyor insan olmayan altı numarayı da. Getirirsen Ronaldoyu da ister Messi yi de. Futbol en nihayetinde bir gösteri ve gösteri işi bilenlerle yapılmazsa rezillik çıkar. Hoca şu an kadroya baktığında bir kante göremiyor. Buna en yakını onaziydi mesela. O da yok şimdi elinde. Bu ben idare etmek istemiyorum demektir. Bana doğru adamları getirin isterse dünyanın öbür ucunda olsun tanınmamış olsun bedava olsun yeşil renkte olsun fark etmez. Ben mikelin de direkt bir ön libero olarak alındığını düşünmüyorum en baştan beri. O yırtıcılık kendisinde yok. Daha doğrusu hocanın kafa yapısındaki ön libero böyle bir şey değil. Bu sebeple biraz da sosayı yedekleyecek bir oyuncu olarak görüyorum ben mikeli. Oyunu daha çok dengeli oynayacağımız sırada orta sahaya sakinlik katabilecek bir oyuncu ve sonradan gireceğini düşünüyorum ekseriyetle.
Bundan yola çıkarak şunu söylemek lazım. Hoca büyük bir yük aldı sırtına. Ama yönetim süreci öyle güzel yönetti ki bu oyuncular maaş dengesini hiç de bozmadılar. Yani hocanın hırsı takımın beklentileri kulübün ekonomisi doğru yönetildi ve aşırı bir tutum sergilenmedi. Bu noktada kimseye bir şey olmayacaktır. Bu takımın başında ünal hoca olduğu sürece ben bu ortamın bozulacağına ihtimal vermiyorum. Tek bir endişem var o da genç kardeşlerimizin durumu. İnşallah şans bulabilirler zaman zaman. Her sene bir tane bile a takıma çıkarsak kardır benim gözümde
Bundan yola çıkarak şunu söylemek lazım. Hoca büyük bir yük aldı sırtına. Ama yönetim süreci öyle güzel yönetti ki bu oyuncular maaş dengesini hiç de bozmadılar. Yani hocanın hırsı takımın beklentileri kulübün ekonomisi doğru yönetildi ve aşırı bir tutum sergilenmedi. Bu noktada kimseye bir şey olmayacaktır. Bu takımın başında ünal hoca olduğu sürece ben bu ortamın bozulacağına ihtimal vermiyorum. Tek bir endişem var o da genç kardeşlerimizin durumu. İnşallah şans bulabilirler zaman zaman. Her sene bir tane bile a takıma çıkarsak kardır benim gözümde
Yorum