Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam maçtan önce kafada bir plan belirliyorsun maç içinde tutarsa ne ala tutmazsa bizim gibi izliyorsun ligin başından beri tek bir kritik müdahale göremedik senden nasıl olacak bu iş ? Seviyoruz sayıyoruz seni fakat bu maçlarda farkını göstermezsen nerde göstereceksin söylermisin. Hayal kırıklığımız devam ediyor.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sahip çıkacağız. seninle her şeye varız elhamdulillah. Samimiyetin yeter. Futbol aklın zaten herkese yeter.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hocam seni çok seviyorum. Başarılı olmanı çok istiyorum. Bu sene bunca eksiğe, şanssızlığa ve hakem hatalarına rağmen 4.bitireceksin en kötü. Bu net başarıdır. Fakat sezon içerisinde daha iyi yerlere gelebilecek fırsatları da teptik. Şu an bambaşka şeyler konusuyor olabilirdik. Bu sezonun tamamından kendimize ders çıkarıp seneye daha dikkatli olmalıyız. Oyuncu değişikliklerinde biraz daha hızlı hareket etmeliyiz. Oyuna müdahalelerde çok geç kalıyoruz.
        TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben 96 ve 2011'i sahada yaşasam, hocalık falan yapmam direk maldivlere yerleşirim. ünal hoca yine iyi, hala uğraşıyor.
          Ünal hoca Mecnun’a selam gönderiyor ne Maldivler’i

Yorum

• Şenol Güneş ekolü müzmin loser..

Yorum

• Rodallega'ya nasil tahammül ediyorsun hocam?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Macin son dakikalarinda hep ayni hatayi yapiyor, 2 buyuk hatasi var.

1) Dili disari cikmis forvetin yanina 2. forveti de oyuna sokuyor ve orta sahadan oyuncu aliyor
                2) Takimda zaten Dmc oyuncusu yok, burada 2 tane box to box oynayan Sosa ve Parmak i kullaniyoruz, bunlara yakin oynayan Yusuf ile merkez olusuyor. Abdulkadir de cizgi oyuncusu degil, oyun kuran sag kanat roluyle bu bolgeye gelip top cikartiyor oyun kuruyor.

Sen neden Sosa yi tek birakip defansa forvete adam yigiyorsun ? Ersun a sorsalar, Parmak Yusuf Ömür ciksin derdi. Bunlar cikinca orta sahada at kosturdular. Murat Cem i sok gol yiyelim kizmam ama Rodallega dururken orta saha cikarip 2. forveti sokmak nedir ? Adam boyle maclarda panik yapiyor top tutamiyor patlayici gucu var en ileride oynamasi lazim, son dakikada tac cizgisindeki topu Ekuban aliyor kicini kullanacagina hemen yuzunu dönmeye calisti orada cildirdim. Hakem hizli baslatmis faul varmis yokmus bilmem burada oyuncunun zeka sorunu varsa hocanin da ayni hatalari tekrarlamasindan yasadigimiz travmalar. Bu kez agir oldu, 20 yil daha yenemeyiz bunlari daha da boyle yakalayamayiz.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Beşiktaş maçında da öyle oldu hocam yapma. Böyle giderse biz hiç bir derbiyi deplasmanda kazanamayız
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Maç içinde gidecek gibi duran hiçbir maçı düzgün yönetemedin sayın hocam

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Maça başlayan 11deki 3 orta sahanın 2sini çıkarıp 1 forvet 1 stoper alması büyük fiyasko. Sosa tek başına kaldı bildiğin ortada. Keza ne kadar kanat oynasa da orta sahaya da gelen Abdüşü çıkarıp Olcayı aldı komple adamlara verdik orta sahayı.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Umarim hatalarından ders cikariyordur

Yorum

• İlk defa hoca beni oyuncu değişikliği dakikası konusunda şaşırttı. Gerçi biraz daha erken olabilirdi ama yine de fena değil. Gel gelelim ki oyuncu değişikliklerini yanlış yaptı. Maçı izlerken roda çıkar eku girer Yusuf çıkar Olcay girer diye düşündüm. Ki bakıyorum burada da çoğu kişi aynı şeyi söylemiş. Seneye pro yardım almalı. Bu seneye feda dedik ama seneye tahammül etmezler. Eleştiriler daha acımasız olur.

Yorum

• Rode ile ekubanı yan yana görmek istemiyorum artık

Yorum

• Adamlar 1 puan aldık diye değil 22 sene sonra da kaybetmedik diye çılgınca sevindiler..

Sen de 22 yıl sonra kazanmaya bu kadar yaklaşmışken yok baraj 3 kişi oldu yok o oldu yok bu oldu..

Orada gerekirse takla atacaksın o barajı kurdurmayacaksın..

Orada gerekirse üstünü başını yırtacaksın savunmayı öne çıkaracaksın..

Eller cepte maç izliyorsun ondan sonra her maç aynı terane..

Rodellegayı hadi duran top için o çıkarmadın diyelim ne diye adamı baraja koydun..

Nereden tutsan elinde kalıyor Ünal Karaman..

Anlaşılan seninle ekonomiyi düzelteceğiz başarı da Allah'a emanet artık gelirse kaymak olacak..

Yorum

• Sosa ve Wakayeme sayesinde bugün halen takımın başındasın,onların bireysel katkıları sayesinde.Oyun olarak bir şey yok.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X