Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
    Aferin sana hadi git bi kenarda sevin.
    Sen de sevinme kenarda köşede bi yerde ağlamana devam et.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Zidane olsa bu takımda göze giremez nereden mi biliyorum,son 30 senedir istifa ettirilmeyen bir tane hocası olmayan bir camiayızda ondan.

Herkes yanlış herkes eksik,çok bilenler bir kerecik de kimin doğru isim olduğunu söyleseler bari

Yorum

• Adam Rıza’yı örnek veriyor yahu daha ötesi var mı?

Takım 2 pas yapamıyordu Konya’yı peş peşe 3 maçta yenememiştik, birinde de 10 kişilerdi. O günleri hatırlamak bile istemiyorum. Sürekli konuşup duruyordu, her gün bi açıklama yapıp kadronun güçsüz olduğunu söylüyordu. Elindeki kadro da ligin en pahalı kadrolarındandı.

Allah bi daha göstermesin o günleri.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen de sevinme kenarda köşede bi yerde ağlamana devam et.
          Ağlamıyoruz , Ünal hocayı seviyoruz hatalarını görüp düzeltsin diye eleştiride bulunuyoruz başarıda övüyorsak başarısızlıkta da hatalarını söylemeliyiz ki bir anlamı olsun. Sizin gibi çoluk çocuk gözüyle bakmıyoruz olaya.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Rıza'nın 5 maç kazanması hic biseyi degistirmez. 2 pas yapamayan bir takim vardi sahada. O futbolu begenen varsa oturup sivas maclarini izlesin keyifle. Ha Riza 5 mac ustusute kazandi da ne oldu? Lig sonunda ne elde etti?

Ünal Karaman'ın elestirilecek bir cok yani var. Fakat onu elestirmek icin ortaya konacak rakibi Riza'nin oynattigi sey degil.
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Adam Rıza’yı örnek veriyor yahu daha ötesi var mı?

Takım 2 pas yapamıyordu Konya’yı peş peşe 3 maçta yenememiştik, birinde de 10 kişilerdi. O günleri hatırlamak bile istemiyorum. Sürekli konuşup duruyordu, her gün bi açıklama yapıp kadronun güçsüz olduğunu söylüyordu. Elindeki kadro da ligin en pahalı kadrolarındandı.

Allah bi daha göstermesin o günleri.
              Benzer seyler yazacaktim. Siz yazmissiniz. Bahaneleri siralayip durdu adam gorevde kaldigi surece.
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Bu başlıkta yakın zamanda Rıza örneğini ilk yazan benim.

Ben Rıza'nın bizde elinde muhteşem kadroya bir gram top oynatmadan sürekli mıymıy konuştuğunu ve şimdi elinde imkansızlıklar içindeki Sivas'ı yukarı çıkarttığını yazdım. Bu Rıza muhteşem bir hoca olduğu için değil, Sivas'a uygun tipte bir hoca olduğu için oluyor. Bize veya bjkye gelse yine aynı eski Rıza olacak ve başarısız olacak.

Ünal hoca ise takımdaki her oyuncusundan mümkün mertebe yararlanıyor, oyuncuların kariyerlerinin üzerine koyuyor.

Bir Uğurcan Çakır gerçeği var ise Ünal hocanın yürekliliğinden dolayıdır. Onu fb maçında kaleye güvenip geçirebilecek kimse yoktu...

Sosa Rıza döneminde kafaca bitmişken ligin tartışmasız en verimli 1-2 oyuncusundan birine Ünal hoca döneminde büründü.

Bu takımdaki neredeyse her oyuncu kariyerlerinin top seviyesine Ünal hoca sayesinde çıktılar (Sosa hariç ama onu da ölmüşken diriltti). Teknik direktörün en önemli özelliği takımdan max performans alabilmektir, bunu yapıyor mu yapıyor, ben gerisini bilmem...

Takımın hedeflerine vs çok takılan olmuş

Bu takımın sezon başındaki hedefi UEFA gruplarına kalıp orada başarılı olmak, genç oyuncularına piyasa yaptırmak ve ligde de şampiyonluğa yarışmaktı. Bu uğurda neredeyse şimdiki grubumuzdaki takımlar kadar zor iki takımı eledik ve gruplara kaldık.

Ama bu sürecin daha başında önce takımın en parlak yıldızı satıldı, sonra daha parlayacak yıldızı sezonu kapattı. UEFAya seni taşıyan ve gerçekten takımı da sırtlanıp götüren karaboğanın ayağı kırıldı...

Hedef büyütmek için aldığın adamlar tam takıma monte edilip form tutarken sakatlandılar (Mikel - Stu)

Şu takımda Eku - Abdüş sakatlıklarına rağmen UEFA hedefi devam edebilirdi ama bizi en çok Mikel ve Stu'nun entegrasyonun gecikmesi bozdu.

Bu takım bu kadar eksiğe rağmen hala buralardaysa büyük özveriyle oynayan diğer oyuncular sayesinde. Günü geldiğinde 2 kişilik koştular gerçekten. Benim mevcut takımda en çok saygı duyduğum ve benimsediğim adam Sörloth oldu mesela...

Şu andan itibaren bu takım şampiyonluğun baş favorisi olmasak da adaylarından biri olarak devam ediyoruz. Milli aradan sonra Abdüş hariç tam takım olursak seri galibiyetlerin gelmesini bekleyebiliriz. Sonrasında devre arası takviyelerle yarışta devam edebiliriz.

UEFA hedefinden sapılması tamamen belimizi büken sakatlıklar oldu...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ağlamıyoruz , Ünal hocayı seviyoruz hatalarını görüp düzeltsin diye eleştiride bulunuyoruz başarıda övüyorsak başarısızlıkta da hatalarını söylemeliyiz ki bir anlamı olsun. Sizin gibi çoluk çocuk gözüyle bakmıyoruz olaya.
                  Nasıl bi gözlükle baktığın önceki sayfalarda görülüyor. Adama nefret kusuyorsun sonra geri vites yapıyorsun. Çoluk çocukmuş hadi ordan!
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Nasıl bi gözlükle baktığın önceki sayfalarda görülüyor. Adama nefret kusuyorsun sonra geri vites yapıyorsun. Çoluk çocukmuş hadi ordan!
                    Hayırdır sanamı sorucam ne konuşup konuşmayacağımı ? Geri sayfaları iyi takip et yazdıklarımdan bişeyler öğrende gel hadi bakalım.

Yorum

Hayırdır sanamı sorucam ne konuşup konuşmayacağımı ? Geri sayfaları iyi takip et yazdıklarımdan bişeyler öğrende gel hadi bakalım.
                      Hahah forumun taktik dehası egoya bak arkadaş, altı üstü bi şişe viskisin sen, dibin var kapağın var, açıyosun içiyosun breh breh.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Hahah forumun taktik dehası egoya bak arkadaş, altı üstü bi şişe viskisin sen, dibin var kapağın var, açıyosun içiyosun breh breh.
                        Zihniyete bak tebrikler şişenin ebatlarını iyi biliyorsun... Hadi şimdi işine bak.

Yorum

Zihniyete bak tebrikler şişenin ebatlarını iyi biliyorsun... Hadi şimdi işine bak.
                          Şişe ebatlarını senden daha iyi bilen birinin olması mantıksız olur cek hadi işine..
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Şişe ebatlarını senden daha iyi bilen birinin olması mantıksız olur cek hadi işine..
                            Aynen kardeşim ben iyi bilirim listeme bakayım sen kaçıncı sıradasın Ünal Karaman başlığında sayende en boş muhabbeti yaptık tekrar görüşmemek üzere.

Yorum

• Duygusal zekası gerçekten üst düzey bir insan..Bunu takım içindeki oyuncuların ona olan sevgisi ve saygısından anlayabiliyorsun..

Bir Güney Amerikalıyı, Portekizliyi yada Afrikalıları salt parayla bu şehire bu kadar bağlayamazsın..

Burada tüm övgü ve takdir Ünal Hocaya..

Ama işin matematik ve strateji kısmında çok eksikleri var..

Bu konuda sanırım kendisini yeterli görüyor, çünkü eleştiriye hiç açık değil, teknik bir kaç soru sorulduğunda hemen sinirleniyor, savunmaya geçiyor ve karşısında hayali düşmanlar yaratıyor..

Bu tabloda Ünal Hoca’nın başarıları kalıcı olmaz..

Bu konuda gelişime açık olması.. Diğer çok bilmiş Türk antrenörler gibi kendini bir futbol dahisi gibi görmemesi lazım..
                              En son Beypba tarafından düzenlendi; 12.11.2019, 06:44.
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

Aynen kardeşim ben iyi bilirim listeme bakayım sen kaçıncı sıradasın Ünal Karaman başlığında sayende en boş muhabbeti yaptık tekrar görüşmemek üzere.
                                Konuyu bu noktaya sen getirdin efendi gibi cevap yazacağın yerde anlamsız bir üslup kullanıyorsun. Bel altı, liseli gibi laf sokma işlerine giriyorsun.

Bir listeye ihtiyaç duyacak kadar geniş olduğunu tahmin ediyordum ancak o listede ben olamam

Görüşmeyelim tabi ki..
                                En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 12.11.2019, 01:30.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X