Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam bazı hatalarında ısrar ediyorsun neden ? Burak - Roda birlikte olmaz dedik ısrar ettin sonuçları ortada , Eku - Roda olmaz diyoruz yine ısrar ediyorsun sonuçları ortada. Kafanda bir sistem oluşturup maça başlıyorsun işler kötü gitsede sistem şaşmıyor müdahil olmuyorsun hatta oyuncu değiştirmeden maç bitiriyorsun neden? Bana göre en büyük sorun haftada 1 maç yapan takım (üstelik maçlar üst seviye bile değil malum süper lig maçları) nasıl oluyor da yorgun düşüyor nasıl oluyor da yorgunluğa bağlı sakatlıklar ortaya çıkıyor ve sen bunları normal karşılıyorsun aklım mantığım almıyor gerçekten. Yarın öbür gün hani yakın zamanda olmazda ilerde oldu diyelim yanlışlıkla Avrupaya falan gittik haftada 2 bazen 3 maç nasıl oynanacak ? O zaman ne diyecez öldük bittikmi dicez. Dünyanın heryerinde birçok üst seviye kulüp haftada 3 maç oynuyor sürekli nerdeyse biz nasıl oluyorda 1 maç oynayarak bu kadar yorgun düşüyoruz bunun izahı nasıl yapılır merak ediyorum gerçekten.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• gelecek sezon da ünal karaman ile devam edilirse emin olun bundan iyisi olmaz evet bu sezon için ünal karamanın eli çok kısıtlı hatta hiç yok diyebiliriz ama dünkü ümraniye yenilgisinin hiç bir affedilirliği yok sen bu takımı kendi sahanda yenememişsin bu ayrı rezillik dün maçta ilk yarıyı önde kapatmışsın ardından 3 gol yiyerek elnmişsin bu daha büyük bir rezillik neresinden tutarsan tıt ünal karaman hiç bir mazeretin yok ben ilk günden beri yazdım ünal karamanın oyunu okuma rakibi çzöme analiz taktik teknik konularda ayrıca oyuncu değişikliği tercihlerinde ve zamanlamalarında son derce yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• maç sonucu açıklamaları çok anlamsız. hakemden bahsetmiş. ya karşındaki ümraniye ne hakemi hocam. penaltıyı geçtim diğer iki golü nasaıl yiyrtosun onu izah et hocam. sana güveniyoruz ama bu batuhan ısrarı nedir.

Yorum

• Alt lig takımına 5000 taraftarın önünde 1-0'dan maç vermek mi maç sonu olmayan hakem hatalarına sığınmak mı daha küçültücü düşündün mü?
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gelecek sezon da ünal karaman ile devam edilirse emin olun bundan iyisi olmaz evet bu sezon için ünal karamanın eli çok kısıtlı hatta hiç yok diyebiliriz ama dünkü ümraniye yenilgisinin hiç bir affedilirliği yok sen bu takımı kendi sahanda yenememişsin bu ayrı rezillik dün maçta ilk yarıyı önde kapatmışsın ardından 3 gol yiyerek elnmişsin bu daha büyük bir rezillik neresinden tutarsan tıt ünal karaman hiç bir mazeretin yok ben ilk günden beri yazdım ünal karamanın oyunu okuma rakibi çzöme analiz taktik teknik konularda ayrıca oyuncu değişikliği tercihlerinde ve zamanlamalarında son derce yetersiz olduğunu düşünüyorum.
            Ben aynı görüşte değilim. Eksikler var ama Ünal hocayla devam edilmeli. Başarıyı da başarısızlığı da tek bir nedene bağlamamamız lazım. Ünal hocanın gitmesiyle herşey güllük gülistanlık olmayacak. Hoca tartışmasını bir kenara bırakmamız lazım bana kalırsa. Defalarca hoca değiştirdik ama sonuç hep aynı oldu.
            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 17:04.

Yorum

• Yani Hakemlerden bahsedilecek, kafalarımıza vura vura gaspettikleri maçlarda hakemden bahsetmeyip, hakemlerden en bahsedilmeyecek maçta hakemden bahsetmek hakikaten komik olmuş...

Ünal hocayı destekleyen birisi olarak konuşuyorum.

Saçma sapan bir açıklama...

Ben Ünal hoca olsaydım, iki haftadır penaltı yaptıran adamı maçtan sonra sıçıp sıvardım...

Net...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sürekli mazeret mazeret burası Karabük değil ... Geçen seneden gram ilerlemedik... Şu basit maçta bile takımı motive edemedi...

Abdulkadiri 6 maç boşa oynattı boşa puanlar kaybettik

Tek forvetle takımı bozdu puan kaybetti k

Ben sıkıldım bir hafta kazanıp oooo Süper gençler woow deyip iki hafta rezil olmaktan

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son Vkgz tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 17:32.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben aynı görüşte değilim. Eksikler var ama Ünal hocayla devam edilmeli. Başarıyı da başarısızlığı da tek bir nedene bağlamamamız lazım. Ünal hocanın gitmesiyle herşey güllük gülistanlık olmayacak. Hoca tartışmasını bir kenara bırakmamız lazım bana kalırsa. Defalarca hoca değiştirdik ama sonuç hep aynı oldu.
                  kardeşim görüşüne saygı duymakla beraber şunuda belirtmek isterim ünal karaman yaş olarak 40 lı yaşalrda olur tecrüeb kazanır derim ama adam o yaşı fazlasıyla geçmiş 52 olmuş yani tabiki yaş çok önemli değil ama yaş tan kastım ancak bu kadarı olur daha fazlası olmaz ve ben ısrarla ünal karaman ın teknik taktik rakibi çözme oyunu analiz etme ve oyuncu tercihleri ve zamanlamalarında çok büyük eksikleri olduğunu düşünüyorum.
                  En son redbul tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 17:34.

Yorum

• Yerinde duramıyor saha kenarında. Sürekli hata yapmamalıyım telaşıyla takım yönetiyor. Bu duygusallıkla kalıcı olması imkansız.

Ne takıyorsun ki bu kadar? Rahat ol yahu. Zaten her halukarda istenilen başarı gelmiyor.

Yorum

• Hocama kızacağım nokta daha makul olma ihtimali olan seçeneklerdense kendince garantici mantığa yönelmesidir. Batuhan tercihi en azından oranın oyuncusu kafa falan vurur hem parmak da on numara oynar düşüncesi. Halbuki parmak on numara oynasa bile orta noktada tek alternatif. Üstelik senin oyun kurgunun da önemli bir parçası. Bir düzen değiştirilirken mümkün olan en az bozulmaya gidilmesi gerekir. Şahsen hocanın yerinde olsam yusuf çıktıktan sonra Tony yi on numaraya koyar yüksek toplarda avantaj yakalamaya çalışırdım. Sola da ibanezi koyardım. Hem dinamizm getirir de hem de ortalarla skor bulma şansı yakalardık. Alternatif yaratalım derken daha çok bozulmaya sebep olmamamız gerekiyor ki hocayı en çok eleştirdiğim nokta bu. Bölüp parçalayıp sonra garip bir şekilde birleştirmek çözüm olmaz asla.

Olcay konusu ise çok can sıkıcı. Ben başlangıçtan beri hocanın vardır bir bildiği diyorum. Kendisine yapılan bir yanlış varsa onu affetmek başka oyuncuların da disiplinsizlik yapmasının önünü açar dedim hep. Ama şimdi affedileceği konuşuluyor akıl alacak gibi değil. Çünkü Olcay olsaydı hoca ekubanda ısrar etmeyecekti ve takım sistemi bu denli bozulmak zorunda kalmayacaktı. Ne niye yapılıyor ben anlamıyorum. Lig gitmiş kupa gitmiş daha niye gelsin bu adam? Her şeyi göze alacaktın madem devre arasında alsaydın. Hem abdülün sakatlığı bu hale gelmezdi hem de adamdan faydalanmış olurdun. Aynı şekil parmak da böyle. Bu adamın geride oynayabileceği bilindiği halde Onazi ve sosa zorlandı ve ikisini birden kaybettik. Bunlar net hocaya yazar. Plansız programsız gidilirse kolu kesmenin de manası kalmıyor çünkü tekrar yerine koymaya çalışıyorsun. Kolun olmadığı anlarda takım zora girmiş takımın düzeni bozulmuş puanlar bırakmış morali bozulmuş. Hocamı çok seviyorum bu zor zamanda çok iyi iş çıkardığını da düşünüyorum fakat öngörü konusunda becerikli biri olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Hele hele maç sonu hakem konuşması inanılır gibi değil. Alper Ulusoy bence gayet iyi maç yönetti. Bu kadar kötü bir maçtan sonra çıkıp atamazsan atarlar diyebilirdin. Neyse daha fazla konuşmayayım sinirleniyorum istemsiz
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bir hocadan beklenen futbolcu kazanmasıdır. Hazırı herkes oynatır. Hoca başedemediği herkesi kenara atarak yoluna devam etmesi yanlıştır. Hoca bu futbolcular en büyüğü 34 yaşında bunlar hata yapar. Ancak sen biraz şenol hocayı örnek al sorunlu topçuyu kazanmaya çalış.
                        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Batuhan'ın Whoscored verileri:

Ligde 9 maç, kupada 6 maç toplam 16 maçta pas istatistik oranı %64, hava topu mücadelesi 0.2., top çalma 0.1

Sezon başında genç millilerin kaptanı, geleceğin Emre Belözoğlu'su denilen 18 lik dmc oyuncusu Sefa Akgün'ü trip atıp takımdan kov, Urfa'ya transfer ettirdiği 25 yaşında dmc oyuncusunu takımda tut ve 16 maçta şans ver. Aynı oyuncu önce lige sonra kupaya havlu attırsın ve seni büyük sıkıntıya soksun. Haa bu arada, altın jenerasyonun dmc-mc oyuncusu Cafer Tosun vardı, o nerelerde ?

Hak etmeyene yapılan adamcılık, torpil adına her ne derlerse, çok kötü bir şey. Sonuçları da ortada. Hatalarından vazgeçerse devamlılık sağlanır yoksa kısır tartışmalardan kurtulamayız.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Batuhan'ın Whoscored verileri:

Ligde 9 maç, kupada 6 maç toplam 16 maçta pas istatistik oranı %64, hava topu mücadelesi 0.2., top çalma 0.1

Sezon başında genç millilerin kaptanı, geleceğin Emre Belözoğlu'su denilen 18 lik dmc oyuncusu Sefa Akgün'ü trip atıp takımdan kov, Urfa'ya transfer ettirdiği 25 yaşında dmc oyuncusunu takımda tut ve 16 maçta şans ver. Aynı oyuncu önce lige sonra kupaya havlu attırsın ve seni büyük sıkıntıya soksun. Haa bu arada, altın jenerasyonun dmc-mc oyuncusu Cafer Tosun vardı, o nerelerde ?

Hak etmeyene yapılan adamcılık, torpil adına her ne derlerse, çok kötü bir şey. Sonuçları da ortada. Hatalarından vazgeçerse devamlılık sağlanır yoksa kısır tartışmalardan kurtulamayız.

Hocaya belki de tek kızdığım nokta bu batuhan meselesi. Diğer konularda herşeye eyevallah da bu yeteneksiz hala bu formayı nasıl giyebiliyor akıl iş değil..
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

rüyamda sefa'yı gördüm. takıma döneceksin, eleştirileri kafana takma diyordum.

Yorum

İlim adamına sormuşlar,
                                “- İki kere iki kaç eder? ” diye
                                İlim adamı
                                “Dört” demiş
                                İstatistikçiye sormuşlar aynı soruyu,

“Üç beş arası bir şey” demiş

Aynı soruyu anketçiye sormuşlar, o da

“Kaç olmasını istiyorsunuz” demiş...

senin hesapta o hafız.

gerçek ne peki ?

https://www.transfermarkt.de/batuhan...spieler/237481
                                neymiş?

süper lig 69 dakika
                                türkiye kupası 463 dakika

çaktın köfteyi. öyle 16 maç söyleyip durum açıklama olmaz hafız.

https://www.transfermarkt.de/batuhan...spieler/237481

buda bize gelmeden önceki performansı.urfada 5 gol 2 asist, 1461 trabzonda 4 gol 4 asist. defansif orta saha bu

.net

ben olsam gelmezdim açıkcası.kariyer planlamada hata yaptı kanımca.bize gelmeden önce hem oynuyordu hemde istatistikleri fena değildi.

https://www.transfermarkt.de/efecan-.../spieler/50655

bugün haklı olarak çok övülen 30 yaşındaki efecan karaca süper ligde sadece 3. sezonunu yaşıyor.alt liglerde oynadı aga.

bizde 100 bin lira alıp yedek bekleyip saçma sapan eleştirilere maruz kalacağına urfada 500 bin liraya hem oynar hemde efecan gibi süper lig şansını kovalar kariyerinde.
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 28.02.2019, 18:03.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X