Hoca koskoca sezon geride kaldı hâlâ oyuncu değişikliği yapmıyorsun. Tamam, yedekteki adamların iyi değil ama takım çok kötü durumda. Değiştirmen lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam oyuncu değiştirmek bu kadar zor değil ya..
Ayıp vallahi kenarda izliyorsun maçı ya..En son redbul tarafından düzenlendi; 13.04.2019, 15:55.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir adam bir hatayı 1 defa yapar anlayamaz 2 defa yapar hadi birde benden olsun 3 defa yapar ama ünal karamanın oyuncu değişikliği tercihleri ve zamanlamaları sezon başından beri hatalı burda demakki başka sıkıntılar var ayrıca yedek klübesi dün o kadarda kötü değildi geçmiş haftalara göre .bir sorun var bence.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim ben dün maçtaydım .Yemin ederim eli cebinde dolaşıyor çıldırdım. Yusuf yürüyor hiçbir şey yapmıyor 80 dk sahada tuttu ya..Dün yendiysek yatsın kalksın dua etsin..Tamam iyi top oynatmaya çalışıyor eyvallah müdahale konusunda çok büyük eksikleri var ve anladığım kadarıyla oyunculara da hükmedemiyor..Dün Rodellega çok az ısındı mesala diğerleri ısınırken o kenarda dikiliyordu belki de bu yüzden müdahale edemedi.
Yorum
-
Ünal hoca
Ben gerçekten bizim taraftarı anlayamıyorum bu taraftar senelerce ersin yanal denen futbol fukarasına sabretti bizi kurtaracak hoca işte bu dedi gittiği takım fener elinde türkiyenin en iyi kadrolarından biri var ama durumu ortada bizi iki yıl oyaladı gelişicez öğrenicez diye peşinde Rıza geldi vay elimde yetersiz kadro var ne yapalım anca bu kadar olur eyip futbolcuları suçlayan futbolu roma devrindeki gladyötör müsabakası zanneden futbol fukarası bi insana sabreden bi taraftar topluluğu birinin takımının hali ortada biri iş bulamıyor boşta akşam Rızayı seyfettim asporda Trabzonspor için olumlu tek bir şey söylemedim soru şu bu iki teknik adam bugünkü trabzon takımından kaç oyuncuyu oynatırdı. Elinizi vicdanınıza koyun hocaya saklarken biraz düşünün Ünal hoca belki dünyanın en iyi hocası değil ama gayret ediyor bu topluluğa bi şeyler öğretmeye çalışıyor samimi bu şehri e takımı seviyor gelişime açık bırakalım işini yapsın bilmem kaçıncı dakikada oyuncu değiştirmiş beni ilgilendirmez bu saydığın hocaların elinde olsa bu takım sıralamadaki yeri ne olur bi düşünün çocuklar genç hoca gelişime açık kibirsiz mütavazi ben demiyor biz diyor samimi bırakalım işlerini yapsınlar sezon başı ortaları başarı atfeden bi taraftar topluluğu şu an dördüncülüğe burun kıvırıyor tuhaf insanlarız vesselam( not) imla hatalarım ola bilir ben türkçe hocası değilim hakkınızı helal edin
Yorum
-
Ben de staddaydim. Ilk devre sonunda yaptigi Olcay - Abdulkadir degisikligi ile maci kazandi diyorum hoca icin.
3. Degisiklik hakkini zaman kazanmak icin yaptiysa buna karsida bizim kendisine saygi duymamiz gerek diye dusunuyorum.
Ki son dakikalarda da baski yemedik, hatta bir 20 dakika daha oynasaydik yine gol yemezdik fahis bir hata yapmadan.
Benim icin en onemli olay yillar sonra takim olmamiz.
90 + 9'da zaman gecirmek icin oyuna giren Rodellaga bile guluyorsa, bunu da basarmistir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 14.04.2019, 09:57.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Yemin ediyorum şaka gibi taraftarımız var. Bu imkanlarla seni hala yarışta tutan bir hoca bulmussun, sözleşmesi yenilensin diye gündem yaratacağına, yok maçı okuyamiyor yok yetersiz yok fırsat senesiydi gibi saçma sapan argümanlara adama laf ediyorsun, pes.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ediyorum şaka gibi taraftarımız var. Bu imkanlarla seni hala yarışta tutan bir hoca bulmussun, sözleşmesi yenilensin diye gündem yaratacağına, yok maçı okuyamiyor yok yetersiz yok fırsat senesiydi gibi saçma sapan argümanlara adama laf ediyorsun, pes.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
düzeyli ve bilgiye dayalı eleştiri olsun bence
sayın hocam bu futbol alemi çakllarla dolu
efendi adam gibi rakiplere lafım yok ama rakipler şeytanlık peşinde
bunun için hem kendi psikolojini hemde gençlerimizin psikolojisini daha sağlam tut
kırılgan olma
birde duygusal yönün fazla maçlarda mantığını duygusallığının önüne geçir
mesela ümraniye maçını hatırlıyorum
kenarda çok heyecanlı idin
zararını sende gördün bizde
bence heycanlansan bile belli etme ve mantığın dışına çıkmaEn son alperrr tarafından düzenlendi; 14.04.2019, 14:13.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
sorarlarsa Barcelona dersin
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Valla ilk yarı kötüydük evet ama ikinci yarı Olcay çıkıp Abdülkadir girince üstünlüğü aldık, Bursanın 1 poziyonu var o da Hüseyinin hatalı geri pasıyla. Son dakikalarda da öyle aman aman baskı yemedik yukarda yazıldığı gibi belki değişiklikleri daha önce yapabilirdi ama takım zaten kötü değildi bozmak istememiş olabilir.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Formulu bulduk artik bunu transferle bozmayalim. Onde caliskan forvet. Solda skor ureten pas sistemime yakin kanat forvet. Bir tane pas yapan enerjik bir onlibero. Bu iki hattin arasina uc tane pas kulturu olan oyunu kontrol eden yetenekli oyuncu. Bu oyuncular alt yapidan olunca tadi farkli oluyor. Sosa da bu oyunculara liderlik ediyor.
Huseyin parmak omur yazici ugurcan ozguven kazandi, oyun kulturunu oturttular. Bir sene bunlari birlikte izlemek ne yapacaklarini gormek hakkimiz. Bu kampta kerem, berkay, ebrar, murat cem, serkan, faruk takima dah kolay isinir. Seneye devre arasinda da satis yapabiliriz.
..................ugurcan
pereira....huseyin...xxxxxx...novak
...................onazi(transfer)
...........sosa........yusuf(parmak)
Omur.........ekuban......nwakeme
Yorum
-
Ne Barcelonası kardeşim güldürmeyin bu takım doğaçlama top oynuyor...Ünal'ı Bursa maçında Ömür ondan önceki 4 maçta Nwakaeme tek başına kurtardı..Bireysel beceriyle bu takım puanları topluyor abartmayın her şeyi...Ya da Barcelona'nın maçlarını daha dikkatli izleyin..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum