Goyayım o külek külek kafaya. Az akıllan yav. Yaptığın iş akıl işi değil. İzaha gerek yok. Taraftarın bu kadar apaçık gördüğü şeyleri göremiyorsan ya art niyet ararım ya da süzme salaklık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Onur
Semih Hüseyin Mustafa xxx
Batuhan Yusuf
Olcay Ömur Parmak
Burak
Haftaya bu kadro ile çıkmalısın
Yüzde yüz yerli
Yüzde yüz Burak Yılmaz onaylı futbolcular
Daha çok yerli
Daha çok
Türk oyuncular işsiz kalmasın
Burak has ediyor hepinize
Burak Abdülkadir Yusuf ileri üçlüsü ile maça çıkıyorsun
Şu 3'lü koy Yeni Malatyaspor'a düşmemeye oynamazsa namerdim
Ama biz sırf altyapınızdan çıkıyor diye krediyi arsa çıkardık
Alanzinho kadar bal yapamayan Abdulkadir'i Messi yaptık
2 metre top sürmeyen Yusuf'u ıstatistik yaptı diye futbolcu ilan ettik.
Trabzonspor'un 10 numara mevkine direk diksen o kadar hücum aksiyonunda 5 gol 5 asist ile oynar
Burak zaten iyi etti bizi değinmeyeceğim bile
2 yıldır bu yerli sevdası hiç etti bizi hiç
O zaman alma kardeşim yabancı.
Ben yerli oynatacağım hedefi zirve değil diyorsan 14 yabancıyla sözleşme yapma
Türk futbolunun hali ortadayken ben kendi yağımla kavrulurum diyorsan açık konuş biz de peşinden gitmeyelim bu şımarıklarınEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 22.09.2018, 22:48.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bir teknik adam hamle hatası yapabilir
Bir teknik adam yanlış taktik verebilir
Ama bir teknik adam adaletsiz forma dağıtımı yapamaz .
Yahu bu Rodallega da peygamber sabrı var.
2 yıldır bana bu kadar haksızlık yapılsa paranın ödenmediği her gün ihtarname çekerim
Sezona bu kadar çalışkan ve formda başliyorsun yine aynı senaryo yine aynı senaryo
Bu sefer Rıza değil Ünal Karaman başrolde.
Ya Olcay'ın kesilmesi.
Ya Nwakaeme
Bir haftada sildik mı adamı
Ya bu nasıl olur ya
Bir takımın ileri üçlüsü bir haftada değişiyorsa daha vahim sebepler olmalıİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
Defansi düzelt dedik adam gitti hücum hattini katletti. Gs macinda ilk kez tam istedigim oyun sistemi vardi, mevkiler çok netti. O mactan sonra yine garip garip arayislar, sacma sapan tercihler...
Şu kadroyla lige ilk haftalarda havlu attirmayi nasil beceriyorsun Ünal hoca ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansi düzelt dedik adam gitti hücum hattini katletti. Gs macinda ilk kez tam istedigim oyun sistemi vardi, mevkiler çok netti. O mactan sonra yine garip garip arayislar, sacma sapan tercihler...
Şu kadroyla lige ilk haftalarda havlu attirmayi nasil beceriyorsun Ünal hoca ?
Maç öncesi de taraftarın da modunu düşürdü bu hamleler
Maç oynanırken herkes hesap sormak için barut gibiydi
Biz acaba Mustafa-Kucka
Yusuf-Amiri değişiklikleriyle maça başlar mı derken geçen haftanın kötüsü bu iki isim dışında herşeyi degistirdiİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
Bu geceye son yorumum :
Burak Yılmaz'ı kazanayım derken her röportajında kendilerine verdiğin güvenden bahseden Rodallega'yı Olcay'ı Sosa'yı belki Perreira'yı belki A'yı B'yi kaybettin
O güven ortamını zor oluşturursun artık
Dediğim gibi yaptığı hatalı degisikliklerin dışında takımın geri kalanının da bir tepkisi oldu hocaya
En başta Sosa'nın
Kendisine istasyon olan ,mücadele eden,organize oynayan Hugo bir anda kesilince o tepki oluşuyor.
Olcay kesilince o tepki oluşuyor
Gs maçı sonrası orta yuvarlakta alnından öptüğü Nwakaeme kesilince oluşuyor
Futbolun dili varEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 22.09.2018, 23:38.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
Rakipler önlem alarak oynuyor, baya ciddi hazırlanıyor eksiklerimizi değerlendiriyorlar. Karşilik veremedik iki maçtir. Göztepe Alanya demeden rakibin eksiklerine çalışarak daha ciddi ve sert oynamamiz gerekiyor.
En kral hocalar pep klopp, en iyi oyuncularla istediklerini ilk sene uygulatamadilar. Ama ikinci sene şansını almak için takımın havlu atmaması lazım.
Yorum
-
50-60 metre'de oynayabilen takım yaratamayacağı üç aşağı, beş yukarı ortaya çıktı.
Halihazır forvet ve savunma arasındaki mesafe 80 metre.
Ne yazık ki 2-0 geride olduğumuz dakikalarda bile atak futbol, riskli anlayışı benimsemedi.
Ön tarafta topu kaybettiğimizde sırt dönük topu alacak, kalemize yaklaşacak adamlara yapışmamız, topu kazanmamız gerekirken.
Tırstığı, ürkek davrandığı için rakibi geride karşılamakla birlikte dönen topları alamadığımız için boşuna efor sarfetmek zorunda kalıyoruz.
Dolayısı ile hcüumda atak sürekliliği sağlanamıyor.
Yani Fatih Terim'in coşkulu, ısrarla önde oynama isteğini bu takıma oturtamayacaksa orada olmasının pek anlamı yok.
Kadro'da Rodallega ve Nwakaeme'nin yedek kalması kabul edilemez.
Burak ve Amiri'nin neyini gördü de bu ikisine alternatif oluşturma, kesme gereksinimi duydu ?
Mustafa Akbaş ve Novak'a da fazla tölerans gösterdi. İkisinin yerine Kucka/Batuhan ve Amiri oynasa değişik senaryolar da görebilirdik.
Yorum
-
1-Top rakibe geçince alan daraltmayı bu takıma çalıştırmalısın..
2-Oyunu rakip alana yıktığımızda pas hatalarından kaynaklanan ikinci topları toplamayı rakibi çıkartmamayı doğru yerleşmeyi çaıştırmalısın..
3-Kazanılan ikinci topları kanat açıklarına değil beklere aktarmayı çalıştırmalısın..
4-Iki beke de statik oynamamayı hareketli olmalarını topu ayağından çıkarır çıkarmaz çizgiye inmelerini çalıştırmalısın...
5-Beklere fake bindirme yapmayı Abdülkadir ile Nwakaeme'nin rakiple birebir kalacak ortamı hazırlamalı çalıştırmalısın..
6-Önde baskıda Onazi yerine Kucka'yı fizik güç icabı kullanmalısın..
7-Olcay'ı 10 numara mevkisine sabitleyip pres yeteneğinden faydalanmalısın..
8-Kanat organizasyonlarını çalıştırırken ceza sahasında çoğalmanın hesaplarını yapmalısın bunum önemini idmanlarda vurgulamalısın..
Bütün bunları 1. maddeyi iyi uygularsan bir şeyler becerebilirsin...Yoksa geniş alanda oynayarak hiçbir şey katamazsın takıma...
Haftanın 11'i...
Onur
Pereira Toure Hosseini Novak
Sosa Kucka
Abdülkadir Olcay Nwakaeme
Hugo/Burak
Bu 11'e kadro istikrarı yakalatıp insanların ezbere sayacağı bir 11 oluşturur yukarıda sıraladıklarımı da çalıştırırsan detone olmaktan kurtulacaksın..
Kucka Olcay ikilisi dar alanda pres yapabilecek dönen topları toplayabileek adamlar..Topu çabuk kazanıp kanatlara ulaştırmak ikisinin görevi...Kucka'yı asla geniş alanda oynatmayacaksın akan oyunda pas oyununa katılmayacak top kazanıp dağitacak..Bu adam top oynadıği zaman dağılıyor bozmaya oynadığında önde baskıda ise başarılı oynuyor..
İşin özeti bu takıma yerden oynamayı ikinci topları toplamayı önde baskıyı alanı daraltarak oynamayı idmanlarda bol bol çalıştırmak zorundasın ve en önemlisi hareketli oynamayı...Hareketsiz pas oyununda ne Sosa işe yarar ne Abdülkadir bunu unutmayalım..Göztepe maçında bakıyorum Pereira topu Abdülkadir'e veriyor olduğu yerde kalıyor kalmayacaksın bindireceksin arkaya..Bunlar futbolun püf noktaları detayları...Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Bizim milliyetçi kesim senin bıyıklarını sevmeye devam etsin, ben sizin ve ekibinizin Trabzonspor'u çalıştıracak kapasitede olduğuna inanmıyorum. Eski günlerinin kaybolmasını istemiyorsanız görevden ayrılırsınız.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Bu Akbaş'ı, Onur'u, Yazıcı'yı, Burak'ı, vs. bu formlarıyla oynatmaya devam edersen ömrümüzden yersin.
Bu Akbaş'tan daha kötü bir tek Zeki var şu kadroda, koy H.Türkmen'i oynasın o hata yapsın en azından daha genç öğrenecek falan deriz.En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.09.2018, 00:13.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Son 10 yılın belkide en kalitesiz yabancı oyuncu kadrosu verildi eline. Tabi kaybedilen puanların tek sebebi bu değil ama ciddi anlamda Rıza'nın elindeki kadrodan bile daha geride bir kadro var.
Bir de "ya Burak ya Rodallega" fantezisi kurma be hocam. Kes Yusuf'u, sür bu ikiliyi sahaya. Elbet Burak-Umut etkisini yaratacaklardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum