Duran toplardan gol yeme hastalığımız var, bunu çözmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuran toplardan gol yeme hastalığımız var, bunu çözmeli.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel kadro oyuncu profili yapısından kaynaklı bir problem, çözümü kolay değil maalesef. Okay ile Uğur-Durica-Hubocan çıktı yerlerine girenler bunların çeyreği kadar hava topu alamıyor. Bu acziyeti hava hakimi bir stoper alamayan yönetim yüzünden yaşıyoruz.
İç sahada önde baskıyla oynadığımız ve direncimiz daha fazla olduğu için yan top tehlikesi bir nebze saha az. Deplasmanda baskı yememiz kırılmamıza daha çok neden oluyor. Bu yğzden daha temkinli bir düzende ve oyun içinde daha çok kalan oyuncularla oynarsak daha verimli olur.
.........Sosa.........
....Kucka-Abdüş...
Olcay...........Amiri
Kucka ile yan toplara, Abdüş ile Kucka’nın statikliğine çözüm bulmuş oluruz. Amiri ve Olcay da hem pas oyununda hem arkadan gelen oyunculara koridor yaratarak çoğalmada daha faydalı olurlar. Burak/Roda , Yusuf ve Nwaekeme de hamle oyuncuların olur skor için.
İç sahada Gs,Alanya maçları gibi başlarız. Onazi’nin dinamizminden, Nwaekeme’nin 3. Bölge oyunundan, Roda’nın hırsından faydalanırız. Yusuf da hızlı oynayıp takımın hızını kesmezse çok verim alırız.
Ancak bu hafta ve bir dahaki hafta oturacak takım. Burak’tan da faydalanmamız lazım madem kaldı. Ekuban da dönem dönem faydalı olacaktır. Top tutan forvet olarak.
Amiri ve Abdüş sakat, Yusuf formsuzdu şimdi eli rahatlayacak hocanın. Takım disiplinini kaybetmediğimiz sürece iyi işler yapacaktır Ünal hoca.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Takımı ısrarla top oynatmaya çalışması ve maç sonunda yaptığı özeleştirede ki samimiyet benim için yeterli..
Geçen senelerde hocalara oyun kötü ve müdahale etmiyor diye kızıyorum ..Ünal hoca bazen geç kalsa da gerekli müdahaleleri yapmaya çalışıyor..Geç kalma sebebi de rezil bir oyun Başakşehir maçı ve Ankaragücü maçının 2.yarısı dışında olmadı..Takım top oynamaya çalışıyor o sebeple o gecikmeleri biraz anlayışla karşılayabiliriz.
Bana hocanın iyi futbol oynatma isteği ve samimiyeti yeterli.. İnşallah ligi iyi bir yerde tamamlar ve istediği hamleler ile takımı kafaya oynatma şansını elde eder.
Yorum
-
-
korktuğum başıma geldi sende diğerleri gibisin hocam eğer burak'ın sözleşmesinde isterse ilk 11 oynar maddesi yoksa şu maç bu adamı oynatmanın izahı yok. maç eksiği olan ve kulüple yakın zamanda ağır sorun yaşamış yani hem bedensel hem zihinsel olarak uzak olana forma verdin.
takımın kimyası bozulmuş net belli.
bu saatten sonra ne yaparsan yap değerin azaldı bende.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Formdaki adamları kesip sakatlıktan dönenleri ilk 11 başlatan zihniyetin batsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum