Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocaya genel olarak kizmiyorum takim iyiydi ama Salih degisikligi cok sacmaydi.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Shota ne yapsın anlamıyorum geçen haftaki mehmetin performansından kim memnun özer girdi attırmadı mı bu maçta kötü oynamış olabilir bende beğenmedim yediğin gole bak yaptığın ataklara bak kaçırdığın gollere bak öyle yorum yap yeter bu zamana kadar yediğimiz adamlar bu boş muhabbetlerle
      #50 Jackson Avelino Coelho
      #7Miroslaw Szymkowiak
      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• top sevecek agbi koca kale önünde sotamı gitsin atsın kulübeden .

Yorum

• * Lemi ve Özerden para mı yiyorsun ?
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şu forumda Şenol Güneş'i savunurken hoca ne yapsın diyenler şimdi gelmiş Şota'yı eleştiriyor.
            Erkan'ın boş kaleye kaçırdığı gol,
            Onur'un bu sezon yaptığı saçmalıklar halkasına yenisini eklemesiyle kalemizde gördüğümüz gol.
            Verilmeyen penaltımız.
            Oyuncu değişikliklerinde Constant-Salih değişikliği hariç ki onun da sebebini bilmiyoruz hangisi yanlıştı ?
            Cardozo şu haliyle 11'de başlasa oyunda kaldığı 25 dakikadan farklı bir şeyler mi verecekti ?
            Erkan-Yusuf değişikliği ve Özer'in çıkıp Cardozo'nun girmesiyle maç veriliyor öyle mi ?
            Neyse gelsin şimdi çekirge bir sıçradı iki sıçradı diyenler.. onlara gün doğdu. Bakın dalganıza.

Yorum

• 1) Mehmet Ekici varsa, Mehmet Ekici oynar
              2) Özer varsa, Özer yedek olur
              3) Ndoye den kanat olmaz !!! Maçı verdiğin an, bu adamı çıkarmayıp Cardozo ile aynı anda sahada tutmandı !!!

Tamam hakem yaktı, tamam Erkan, Ndoye ve diğer pozisyonların sebebi sen değilsin ama şu maça Özer, Marin ile çıkıp as oyuncuları kesmekteki maksat neydi yani anlamadım ? Marin 2. yarı girse şov yapardı, adamı çok yanlış kullandın. Ekici nasıl oynamaz şu maçta ???
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Shota ne yapsın anlamıyorum geçen haftaki mehmetin performansından kim memnun özer girdi attırmadı mı bu maçta kötü oynamış olabilir bende beğenmedim yediğin gole bak yaptığın ataklara bak kaçırdığın gollere bak öyle yorum yap yeter bu zamana kadar yediğimiz adamlar bu boş muhabbetlerle
                Özer ve NDoye o kadar süre sahada kalır mı ağabey ?

Gerçekten yazık etti hem kendine, hem taraftara.

Yorum

• şotayı eleştirelim o kolay iş ama ben kaç senedir hasbelkader takip ederim trabzonsporu ve gs en zor durumdayken gelir trabzonu yener gider.

yıllardır bu böyle, kaç maç sayarım aynı şekilde..

şota değil mourinho olsa kazanamazdık diye düşünüyorum zira bazı maçları camia kazanır. biz bu tür maçları hiç kazanamıyoruz.

şotayı savunduğum anlaşılmasın ama durum bu malesef.

boş kaleye atamayız, hakem golümüzü yer vs. birşeyler olur ve saçma bir gol yeriz, yeniliriz... durum bundan ibaret

.

Yorum

• Atamayana atarlar usta öyle yada boyle ona buna çarpar girer o top ben erkanın pozisyonu ağlardan dondu sandım olmaz boyle birsey

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    #50 Jackson Avelino Coelho
                    #7Miroslaw Szymkowiak
                    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Yazıklar olsun Şota. Maçı verdin.

Yorum

• Bak işte bir tane daha geldi o da aynı tayfadan.
                        He canım he verdi maçı Şota.

Yorum

• Oyuncu tercihlerini ve sahaya yayılışımızı beğenmedim.İlk dakikadan itibaren saldırmalıydık.Perişan ederdik.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• tepkiler cok acımasız .

Yorum

• Uzun yıllardır ilk defa kalburüstü bir kadro kurduk. Oda vasıfsız, sadece bir dönem Trabzonspor'da oynamış ve hurma adlı elemanın ekürisi diye takımın başına hasbelkader getirilmiş bir antrenör müsveddesi yüzünden zayi olacak. Şota 10 numara bir golcüdür ama teknik direktör değildir olamazda. Bu maçta kaybettik diye söylemiyorum daha öncelerde defaatle dile getirdim.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Net gol pozisyonlarından faydalanamamak bir hocaya saçma sapan oyuncu değişikliği yapabilme hakkı mı veriyor?? Bildiğin oyuncu değişikliklerinden sonra Gs'ye bıraktı alanı.. Neredeyse tek kaleye çevirdi adamlar oyunu. Eğer şu maçı Cavanda sol bekte Salih sağ bekte NDoye sağ açıkta bitiriyorsa orada bildiğin hoca kabızlığı vardır. Hele ki Mehmet Ekici gibi takımın en önemli yıldızını oyuna dahi almamak bildiğin ahmaklıktır. Ağır saçmalamıştır işte bahanesi yok.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Yükleniyor...
                                X