Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dediklerine göre gs pozisyona bile girememis dogrudürüst. bu iyi gelisme. en azindan baskili oynadiysak ic sahada bu bile güzel. bu sekilde oyna yenil eyvallah.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Teknik taktik meselelere girmiyorum ama şu iki mesele var gözüme çok takılıyor:

1-Kondisyon. Yahu bunun iyi hocalıkla alakası yok alın 1-2 sağlam kondisyoner basın antrenmanı olsun bitsin. Çok mu zor?

2-Duran top. Resmen silahımızı kaybetmiş gibiyiz ekstra antrenmanlar yapılmalı bu konu ile ilgili geçen seneden sonra N'Doye, Okay, Mbia, Douglas gibi adamlar aldık ben bu sene daha fazla duran top golü bekliyordum ama şimdilik çıt yok.

Yorum

• Bir kaç ay once bi tv programinda ''gidecegim en son yer Trabzon'' demistin. Taraftarlarla aramiz iyi, bozulmasin demistin. Toplar direkten doner, penalti kaçar, sanssizlikla yeniliriz ve kabak bana patlar demistin. Korktugun ne yazik ki basina gelmis. Ndoye akhisar macinda penalti kacirir, donen topu bos kaleye auta atar, Erkan 2 metrelik mesafeden bos kaleye direge nisanlar, Kaleci hatasindan gol yenir ve olan sana olur. Burasi Trabzon hocam..

Ya arkadas tamam bugun yaptigi degisikler belki iyi olmayabilir. Ama hemen asip kesmeye ne gerek var??? Bundan once siz degilmiydiniz hocanin yaptigi hamleleri takdir eden?? (bejeke ve kayseri maclarinda ozellikle). Biraz sabir abi, biraz sabir....

Yorum

• Umut ve Şınayder'in pozisyonlarını görmemiş heralde.

En baştada söyledim Shota hocalık yönünden bir hiç.
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umut ve Şınayder'in pozisyonlarını görmemiş heralde.

En baştada söyledim Shota hocalık yönünden bir hiç.
            1-0dan sonra degilmiydi o pozisyonlar? 82'de gol yedikten sonra savunmanda açik vermen kadar dogal bisey yok futbolda..

Yorum

• şota sınıfta kaldı.ekici yedek yusuf yedek cardozo yedek.seni hedefe götürecek 3 yetenek yedek.bu nası iş aga.

sanırım hoca tercihinde gene yanlış ata oynandı.

bu takım 4-4-2 oynar.

marin-mbia-ekici-yusuf
              ------ndoye-cardozo----

şeklinde.

bal yapmayan arı gibi özer le erkan al olmaz bu işler aga.tek ön liberolu sistem daha mantıklı.mbia da toplansın toplar.
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1-0dan sonra degilmiydi o pozisyonlar? 82'de gol yedikten sonra savunmanda açik vermen kadar dogal bisey yok futbolda..
                umut da golü yememiştik galiba
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Hocam, buyuk bir hayalkirikligisin. Lutfen kisiseler egolari bir yana birak Trabzonsporun menfaatlerini dusunelim, lutfen hocam!

Yorum

• Hocalık bir şey yok bu takım cenabet.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Herseyi anlarimda su cavanda nin sol tarafa gecip alakasiz bir sekilde salihin oyuna girmesini ve takimin dengesinin alt ust olmasini anlayamam.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herseyi anlarimda su cavanda nin sol tarafa gecip alakasiz bir sekilde salihin oyuna girmesini ve takimin dengesinin alt ust olmasini anlayamam.
                        Constant sakatlığı sebebiyle çıkarın işareti yaptı. Alper'e de çok güvenememiş olacak ki Salih'i oyuna alıp Cavanda'yı koydu solbeke. Ha bana kalsa Mehmet'i oyuna alıp Yusuf'u geri çekerdim ama hocanın tercihi diğer türlü oldu.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Uyuz oluyorum şu çift forvet olayına.Orta saha eksilince daha atak olunacağını kim öğretti bu adamlara anlamıyorum.Hayır hadi teoride öyle düşünüyorsunuz pratiklerdende mi hiç ders almıyor sunuz?

Yorum

• önceki sayfalarda şotayla ilgili cümleleri görünce çıldırasım geliyor, insaf ya insaf.
                            takmışsınız bi ekici ulan ekici önce bi düşmeden 2 adım atmayı tekrar öğrensin de sonra niye oyunu almadı diye eleştiririz.
                            hocanın çıkarttığı 11 de oynattığı futbol da 10 üzerinden 9luk, tek kusur cardozonun olmayışı.
                            dünkü hamleleri kesinlike kötüydü, ne erkan çıkardı, ne constant çıkardı (ki sakatmış galiba), ne de salih girerdi.
                            dün oyuna tek futbolcunun girmesi lazımdı medjani.
                            medjani oyuna girseydi belki bir puanı alırdık, 3 puanı öyle böyle aldırtmayacaklardı zaten.

Cavanda Yumlu Douglas Constant
                            Ekici Mbia Okay
                            Marin Cardozo Erkan
                            hoca çok iyi bir kadro oluşturuyor, sezon başında çöp denilen dediğimiz constantı, yumluyu, erkanı takımın önemli adamları yaptı. 2.ligten getirdiği okayı takımın en kilit adamı yaptı.
                            hocayı yediremem kusura bakmayın, hesap sorulacak biri varsa tffde lobi oluşturduk diyen ihodur.
                            3 maç 3 penaltı verilmiyor +5 puan.
                            En son Murathan tarafından düzenlendi; 20.09.2015, 12:05.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              önceki sayfalarda şotayla ilgili cümleleri görünce çıldırasım geliyor, insaf ya insaf.
                              takmışsınız bi ekici ulan ekici önce bi düşmeden 2 adım atmayı tekrar öğrensin de sonra niye oyunu almadı diye eleştiririz.
                              hocanın çıkarttığı 11 de oynattığı futbol da 10 üzerinden 9luk, tek kusur cardozonun olmayışı.
                              dünkü hamleleri kesinlike kötüydü, ne erkan çıkardı, ne constant çıkardı (ki sakatmış galiba), ne de salih girerdi.
                              dün oyuna tek futbolcunun girmesi lazımdı medjani.
                              medjani oyuna girseydi belki bir puanı alırdık, 3 puanı öyle böyle aldırtmayacaklardı zaten.

Cavanda Yumlu Douglas Constant
                              Ekici Mbia Okay
                              Marin Cardozo Erkan
                              hoca çok iyi bir kadro oluşturuyor, sezon başında çöp denilen dediğimiz constantı, yumluyu, erkanı takımın önemli adamları yaptı. 2.ligten getirdiği okayı takımın en kilit adamı yaptı.
                              hocayı yediremem kusura bakmayın, hesap sorulacak biri varsa tffde lobi oluşturduk diyen ihodur.
                              3 maç 3 penaltı verilmiyor +5 puan.
                              Sota nin dün ki hatasi Okay -Medjani veya Ekici değişikliği oldu...Onu yapsaydi suan Kraldi...Cok kızıyorum ama hocayi yedirmemek lazim...Imza atiyorum kardesim.

Yorum

• 55. 60. Dakikalarda pestili cikmis sahada surunen gs'ye rağmen degisiklik icin 70leri beklemesi skandal resmen. Malesef oyuncu degisiklik surelerinde sinifda kaldi. Ölü gs'ye haddini bildiremedik kahrımdan ölüyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X