Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Efsane ikizler onlar..

Yorum

• sota süperdir yaa türkiye nin bir numarali futbolcusu bana göre....
        TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• Kendilerini hiç canlı izliyemedim ancak videolarını hep izlerim gerçekten süpermişler çok şey kaçırmışım.

Bu arada bu ikiliyi Trabzonspora kazandıran yönetici kimdir bilen varmı acaba?
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kendilerini hiç canlı izliyemedim ancak videolarını hep izlerim gerçekten süpermişler çok şey kaçırmışım.

Tavsiye eden Erman Toroğlu'ydu. Brondby-Dinamo Tiflis maçının hakemiydi ve ikizlere hayran olmuştu. Hatta öncelikle Arçil'i önermiş, "yanına da kardeşini alırsanız fena olmaz" demiş. Çünkü o zamanlar Arçil Şota'dan daha iyiydi. Hatta Arçil'in ilk 11 oynayıp da KAZANAMADIĞIMIZ maç sayısı sadece 1'dir. (O da Kadıköy'de 3-1 kaybettiğimiz fener maçıdır). Ancak Arçil'in kronik sakatlığı yüzünden kendisinden yararlanamadık. İşte güzel kardeşim,nasıl ki biz şampiyonluklarımızı, Ali Kemal'leri, Necmi'leri, Cemil'leri seyredemediysek sizin kuşağınız da Arçil-Şota kardeşleri izleyemediği için şanssızdır.

Ha bir de ikizleri takıma kazandıran yöneticiyi mi soruyorsun; Pek tanımazsın ama söyleyelim : Tonyalı Sadri Emice
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tavsiye eden Erman Toroğlu'ydu. Brondby-Dinamo Tiflis maçının hakemiydi ve ikizlere hayran olmuştu. Hatta öncelikle Arçil'i önermiş, "yanına da kardeşini alırsanız fena olmaz" demiş. Çünkü o zamanlar Arçil Şota'dan daha iyiydi. Hatta Arçil'in ilk 11 oynayıp da KAZANAMADIĞIMIZ maç sayısı sadece 1'dir. (O da Kadıköy'de 3-1 kaybettiğimiz fener maçıdır). Ancak Arçil'in kronik sakatlığı yüzünden kendisinden yararlanamadık. İşte güzel kardeşim,nasıl ki biz şampiyonluklarımızı, Ali Kemal'leri, Necmi'leri, Cemil'leri seyredemediysek sizin kuşağınız da Arçil-Şota kardeşleri izleyemediği için şanssızdır.

Ha bir de ikizleri takıma kazandıran yöneticiyi mi soruyorsun; Pek tanımazsın ama söyleyelim : Tonyalı Sadri Emice
              Bi roman kadar akıcı yazmışsınız vallahi saolun
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Eskişehir e attığı golü izlemeyebilceğimiz bir yer varmı..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskişehir e attığı golü izlemeyebilceğimiz bir yer varmı..
                  nostalji goller başlığında vardı. Ama sen izlemek istemiyorsun sanırsam
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Youtubede Bulduğum bir videosu..

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak tsuludag61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saralle ve tadelle reklamında oynamışlardıne günlerdi şota...

Nortarji Videolar Ararken Buldum..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok iyi yaa ..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Kariyere bak kariyere..

Yorum

• reklam süper

Yorum

Kendilerini hiç canlı izliyemedim ancak videolarını hep izlerim gerçekten süpermişler çok şey kaçırmışım.

ben cafer hazeroğlu diye hatırlıyorum.onun gürcistanla bağlantılrı vardı çünkü...

Yorum

Erman Toroğlu onların bir maçını yönetiyor ve ikisine de hayran kalıyor ve ardından Sadri Şener e tavsiye ediyor ve alınıyor.
                                Onları Gürcistan dan almaya giden de şimdinin asbaşkanı o zamanın da genel kaptanı Hayrettin Hacısalihoğlu .

ve sonunda bu ikili hem Trabzonspor hem de Türk futbol tarihine doyulmaz bir lezzet olarak kazınıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X