Sivasspor'dan 28 tane şut yiyoruz hocamız "İyi mücadele ettik" geyiği yapıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
Daraltma
-
Bu takım da öyle bir takım ki hangi hoca gelse bu takımı kaldıramaz deniyor. Arkadaş kim kaldırır bu takımı ben anlamadım. En iyi türk hoca geldi Ersun Yanal geldi gördük yaptığı şeyleri de. Bir hocada sabretmeliyiz Şota mı olur başkası mı olur bilemem. Şu anda Şota var ve ben sabredilmeli diyorum. Ha deyince olmuyor. Belki fb de gs de filan olur ama Trabzonda ha deyince olmuyor. Ben iddia ediyorum Mourinho gelsin takıı 1 senede şampiyon yapamaz. O yüzden sabır diyorum.
Yorum
-
Sota ilerde cok iyi teknik direktor olacaktir. Bu zeka ve karakterdeki insanlar genelde basarili olur. Ama henuz pismemis. Daha cok firin ekmek yemesi lazim. Trabzona gelmeden once bi 4-5 takim calistirmasi lazim. 60 yasinda falan geldiginde gorursunuz dunya capinda bir teknik direktor olacak. Ama simdi degil.. Simdi tam bir amator
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSülo Arvaladze..
Değişikliklerden falan hocaya kızmayın. Hurma'ya kızın. O yapıyor değişiklikleri. Şota'ya kukla olmayı kabul ettiği için kızmak lazım.
Yorum
-
Dedigini yaptıracak yeri geldiginde sert yeri geldiginde güler yüzlü kurt , aç , olumlu futbol oynatacak hoca lazım. Şota harika birisi ancak td olarak Trabzonspor seviyesinde değil. Bu kadro ile bu kadar kötü oyun olmamalı.
Ya Yabancı birisi gelsin Bielsa gibi , ya da Mustafa denizli. Ülkenin en iyi 3 hocası Ersun Denizli ve ŞG den 2 sini yedik. Son kurşunumuz olsun Denizli.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım da öyle bir takım ki hangi hoca gelse bu takımı kaldıramaz deniyor. Arkadaş kim kaldırır bu takımı ben anlamadım. En iyi türk hoca geldi Ersun Yanal geldi gördük yaptığı şeyleri de. Bir hocada sabretmeliyiz Şota mı olur başkası mı olur bilemem. Şu anda Şota var ve ben sabredilmeli diyorum. Ha deyince olmuyor. Belki fb de gs de filan olur ama Trabzonda ha deyince olmuyor. Ben iddia ediyorum Mourinho gelsin takıı 1 senede şampiyon yapamaz. O yüzden sabır diyorum.
Sabredilecek hoca var, Ersun Yanal gibi.. Birde cv sinde Kayseri, Kasımpaşa yı kümeye oynatarak kovulan adam var, Şota gibi..
Ersun Yanal ne yaptı diyorsunuz da adam ligin 2. devresi iç sahada fb den sonra en çok puan toplayan takımdı, deplesman sorunu vardı ama en azından yenilmemeyi öğreniyorduk. Adamın elinde Fatih Atik vardı, Soner vardı İshak vardı, en iyi kanatları Sefa ve Yusuf tu. Bize Tolgay gibi bir değeri kazandırıyordu ki başkan ihanet etti adamı bjk ye bıraktı. Aytaç ı aldık ayağı kırıldı, orta sahada Salih i oynatmak zorunda kalan bir Ersun Yanal dan söz ediyoruz. Bu adam bizi 2008 de 13 topçuyla zirveye oynattı da devre arası yine yönetim hatasından bir şampiyonluk gitti. Eskişehir e gitti adamları Avrupa ya götürdü, Fenere gitti Nisan da şampiyonluk gördü. Bize geldi gayette iyi takviyeler peşinde koşarken, takımı düzeltip zirveye oynatacakken Süleyman Hurma geldi, kendi istediği listeyi sundu Ersun da ne haliniz varsa görün beni ırgalamaz dedi istifa etti gitti.
İstikrar demek için bir sebebimiz vardı onu gönderdik, şimdi Şota nın hangi icraatına bakıp istikrar diyeceğiz, başarı bekleyeceğiz ? Adam Onur u M.Ekici yi satma peşinde, yenilgileri oyunculara yükleyen ve takımın demirbaş isimlerine kesik atan, disiplini sağlayamayan hocanın neyine güveneceğiz de devam edeceğiz ?
edit: Yada neyse yaw... Kongreye kadar istikrar diyelim hadi... Kazandırabildiği kadar kazandırsın da sonra yeni yönetime göre hareket edilir.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 25.10.2015, 11:36."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni yolda görsen tanır mısın? Kimin ne hizmet ettiği konusuna girersek mahcup olursun. O nedenle başka konulara gir.
Yorum
Yorum