Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence de hoca falan değil

Geçen sezon Kasımpaşa'nın başında çıkmış olduğu ilk maç yani 2-2'lik MIY maçı esnasında ve sonrasında kendisine yapılan yorumları alıntı yapmaya gerek yok sanırım.
    Kasımpaşa'yı küme düşüreceği ve takımdan en kısa sürede postalanacağı söz edilen Şota halen daha görevde.
    Üstelik 10 maçta topladıkları 21 puanla da ligde 2.sıradalar.

Yorum

• 2010-2011 sezonunda bir hafta once kadikoyde sahada yuruyen , gol pozisyonuna bile girememis bitik kayserisporu bir sonraki hafta Trabzonsporun karsisina zimba gibi hazirlamistir. Avni Akerde takiminin ortaya koymus oldugu performans nedeniyle tebrik ederim kendisini de efsaneden saydigimiz bir adamim takimindan ayni mucadeleyi kadikoyde beklerdik ama ne yazik ki gorememistik .

Yorum

• 89/90

Bolu 1 - fener 0
        Fener 2 - Bolu 0

Trabzonspor 1 Bolu 1
        Bolu 0 - Trabzonspor 0

90/91

fener 2 - Bolu 1

Trabzonspor 1 - Bolu 1
        Bolu 2 - Trabzonspor 0

91/92

Bolu 0 - fener 1
        Fener 2 - Bolu 0

Bolu 0 - Trabzonspor 1
        Trabzonspor 0 - Bolu 0

97/98

fener 2 - Antalyaspor 1
        Antalyaspor 1 - fener 1

Trabzonspor 2 - Antalyaspor 2
        Antalyaspor 1 - Trabzonspor 1

Şenol Güneş'in Bolu ve Antalyaspor takımlarıyla birlikte iki takıma karşı olan karnesi;

Fenerbahçe'ye karşı 7 maç da 1 galibiyet,1 beraberlik,5 mağlubiyet
        Trabzonspor'a karşı 8 maç da 1 galibiyet,6 beraberlik,1 mağlubiyet

Güneş'in başında bulunduğu bu iki takım fener'e karşı 7 maçta 16 puan verirken Trabzonspor'a ise 8 maçta sadece 9 puan vermiştir.

7 maçta 16 puan nerede, 8 maçta 9 puan nerede ? ?

Şimdi bu duruma göre Şenol Güneş çalıştırdığı takımlarda Trabzonspor'a karşı takımlarını daha mı hırslı hazırlamıştır ?
        Aynı hırs fenere karşı gösterilmediği için demek ki arada bu kadar fazla puan farkı var.
        Şota'yı 2010-11'de ki söz konusu o maçla yargılayan çoğu Şenol Güneş müdavimi için iyi bir örnek vermiş olduk.
        Düşmanlığa devam.
        En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 12:30.

Yorum

• ya sevgili Emrah her sota ile ilgili yazilana senol gunesten bir ornek vermekteki amac ne.? yazdigimda senol gunesi oven yada onu sota ile kiyaslayan bir kisim mi var ki buradan isi senol gunese getiriyorsun.?

beni senol gunesin tarihcesi ilgilendirmiyor. yazdigim acik ve net , bunu durtukleyip senol gunese getirmenin bir anlami yok , hem senol gunes babamin oglu mu , bana ne onun istatistiklerinden vs. ?

Sampiyonluk surecinde benim en dogal hakkimdi efsane diye anilan bir adamdan bir efsanevi hareket gormek. Bize niye yatmadi da fenere niye serdi maci demiyorum bak. Bize oynadiginin 5 te 1 ini bile sikebahce kayseri macinda sotanin takimindan gormedigim icin kendisine karsi icimden cok seyler koptu. bu istatistikleri verince bu duygularimda degismeyecek. Trabzonspor ismi ile yan yana aliniyorsan ve efsane diye deger goruyorsan ona gore sorumluluk sahibi olacaksin ve takimini iki takima karsi da catir catir oynatacaksin. Bunu becerememis bir kisiye saygimi kaybetmis olam benim sucum degil.

sota benim icin ilelebet kayseri macinda sahada yuruyen , bir hafta sonra avni akerde makati yirtan kayserisporun hocasidir. Trabzonspor tarihinin gelmis gelmis en iyi futbolcusudur da ama kendisine olan sempatimi kaybettim. Bu surecte gozumde kuculen tek efsane sota degil , onun gibi niceleri var ,bunu da ayrica belirteyim de sotayi sirf senol gunesten daha iyi hoca olmasini cekemiyor oldugumu dusunduren saplantidan kurtulursun belki. iyi teknik direktordur , Allah sansina gore pazar eylesin , lafimiz yok ama kendisi bendeki degerini yitirmistir diyorum . hepsi bu. senin icin hala cok degerlidir , cok buyuk sahsiyettir , ona da lafim yok .

umarim anlasilmisimdir.
          En son ESER tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 13:10.

Yorum

• Efsane olup olmakla ilgisi yok alınan puanların.

10 sezonun 9'unda Fenerbahçe'nin kadrosu, oyun ve takım anlayışı Trabzonspor'dan iyidir; o sebeple Fenerbahçe puan kaybetmez ama Trabzonspor umulmadık takımlara karşı puan kayıpları yaşayabilir.

Yorum

• 1 değil 2 değil tam 8 maç da efsanemiz Güneş'in çalştırdığı takımlardan sadece 9 puan alabilmişiz.Kayıp ise 15 puan.
              Şota'nın fener ve bize karşı olan karnesi de aşağı yukarı aynı zaten.
              Örnek vermem de ki amaç bu.
              Siz yinede insanları bu tip şeylerle yargılamayın.

Yorum

• Eser ağabey benim size herhangi bir dayatmam olamaz.
                Siz ve sizin gibi çoğu Şenol Güneş sempatisi olan arkadaşlarımız Şota için Kasımpaşa'yı küme düşürür,en kısa sürede kovulur vs.derken biz tersini savunduk.
                Gelinen nokta da ise Yalçın,Sancak,El Yasa,Kerem,Adem Büyük'lü yerli oyuncu kadrosu ve yaptırdığı yabancı transferlerle şu an ligde 2.sıraladar.
                Benim için isimlerin bir önemi yok.Aynı şekilde Tolunay Kafkas'ı da bu sebeplerden dolayı savundum ben.İnsanlara bu şekilde çamur atmanın gereği yok.
                Şota'yı bu tür sebeplerden dolayı yargılarsanız eğer bende size Şenol Güneş örneğini veririm.Bu da gayet doğal.Ve sizlerin mantığıyla yola çıkarsak eğer Şenol Güneş'de vakti zamanında kulüpten gönderilmesi,istediği ortamı bulamaması gibi sebeplerden dolayı Trabzonspor'a karşı vermiş olduğu mücadeleler de sürekli zımba gibi bir takım sahaya çıkarmıştır.8 maçta sadece 9 puan toplayabilmemizin başka bir izahı var mı ? Yoksa @alper'in de bahsettiği gibi bu durum oyuncu kalitesiyle mi alakalı ?
                En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 13:02.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eser ağabey benim size herhangi bir dayatmam olamaz.
                  Siz ve sizin gibi çoğu Şenol Güneş sempatisi olan arkadaşlarımız Şota için Kasımpaşa'yı küme düşürür,en kısa sürede kovulur vs.derken biz tersini savunduk.
                  Gelinen nokta da ise Yalçın,Sancak,El Yasa,Kerem,Adem Büyük'lü yerli oyuncu kadrosu ve yaptırdığı yabancı transferlerle şu an ligde 2.sıraladar.
                  Benim için isimlerin bir önemi yok.Aynı şekilde Tolunay Kafkas'ı da bu sebeplerden dolayı savundum ben.İnsanlara bu şekilde çamur atmanın gereği yok.
                  Şota'yı bu tür sebeplerden dolayı yargılarsanız eğer bende size Şenol Güneş örneğini veririm.Bu da gayet doğal.Ve sizlerin mantığıyla yola çıkarsak eğer Şenol Güneş'de vakti zamanında kulüpten gönderilmesi,istediği ortamı bulamaması gibi sebeplerden dolayı Trabzonspor'a karşı vermiş olduğu mücadeleler de sürekli zımba gibi bir takım sahaya çıkarmıştır.8 maçta sadece 9 puan toplayabilmemizin başka bir izahı var mı ? Yoksa @alper'in de bahsettiği gibi bu durum oyuncu kalitesiyle mi alakalı ?
                  ben sotanin kepaze rezil bir hoca oldugunu savunmuyorum. Kaldi ki ben Trabzonsporda hocalik makamina gelmis kim olursa olsun ona yeterli toleransin taninmasini ve desteklenmesi taraftariyim ,zirt pirt hoca kovmak capsiz takim zihniyetidir.ayni sekilde tolunay icinde yazdiklarim mevcuttur. benim salt bir senol gunes saplantim yok yani. ben surekli kelle isteyen bir adam degilim o kadar. basarinin istikrarla gelecegini dusunen birisiyim., neyse bu kismin pek onemi yok.,

Sotanin muthis bir teknik direktor oldugunu dusunmesemde kimilerinin yaptigi gibi hoca degil ,misasyedi , santrafordan hoca mi olur dedigimi de hatirlamiyorum mesela. Benim Trabzonsporlu olarak kendisinden efsane titrini doldurmasi gibi bir beklentim vardi 2010-2011 de . kendisi ben Trabzonsporun efsanesi degil piyasa adamiyim dedi ve bu yuzden kendisini efsanem olarak gormuyorum. benim acimdan sota olayi budur.,

kadro kalitesi acisindan bakarsak olaya bir onceki hafta sahada yuruyen , pozisyona girmeyen , neredeyse orta sahayi gecmemis kayserisporun Avni Akerde destansi bir mac oynamasini pek aciklayamayiz sanki., cunku arada sadece bir hafta var .

Bana kayserispor ve sota volkan babacan'i o kadar savunup sezon bile bitmeden neden sepetlediklerini anlatsin, ikna edici bir cevaba ikna olmaya hazirim,

kayserisporun cumhurbaskaninin yuzu suyu hurmetine bu sike davasina bulastirilmadigini , o kaleci cakmasi cakalinda sezon bitmeden paketlenmesininde bu kiyaga karsi yapilmis bir iyi niyet gostergesi olduguna inaniyorum,,

elin brezilyali vedersonunu arayan sikecilerin kayserideki sozlesmeli oyuncularini pas gececeklerine ihtimal bile vermiyorum o oyuncularla yapilmis lacka alis satis muhabbetlerini gordukten sonra.

benim derdim sotanin hocaligi ile degil. mac satmis bir takimin hocasi olmasini hazzetmesinedir.
                  En son ESER tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 13:37.

Yorum

• Ntvspor'u açın, Trabzonspor'un gelecek de ki teknik direktörünü göreceksiniz.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ntvspor'u açın, Trabzonspor'un gelecek de ki teknik direktörünü göreceksiniz.
                      Kimdi o müstakbel hocamiz?
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimdi o müstakbel hocamiz?
                        Abi hangi başlıkta yazdığımızdan belli olmuyor mu

Yorum

• Trabzon için Şota'yı bakın kim izlemiş?

Eski tercümanı Şota Arveladze'nin Trabzonspor'a transfer hikayesini anlattı

Antalya maçına hazırlanan Kasımpaşa’da önceki günkü idmanın sürpriz bir konuğu vardı... 1994’te Şota ve Arçil’e tercümanlık yapan, komik çevirileri internette sıkça dolaşan Alaattin Gayretli, teknik direktör Şota’yı ziyaret etti. Çok sevinen Şota, Gayretli’yle hasret giderdi. Gayretli, Gürcü ikizlerin Trabzon’a transfer öyküsünü şöyle anlattı:

‘GİDEMEYİNCE TÜM TAKIMI GETİRDİK’
                          “Erman Toroğlu, Şota ve Arçil’in maçlarını yönetmiş, beğenmiş. Şimdi Trabzon’u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, o zamanlar altyapı hocasıydı. İkizleri izlemeye gitmiş ve ‘alınsın’ raporu vermiş. Daha sonra Tiflis, Erman hocaya şike teklifinde bulunduğu için Avrupa’dan ceza aldı. Üstelik iç savaş olduğu için kimse şehre gidemiyordu. Biz de Şota ve Arçil için tüm Tiflis takımını A.Sebat ile hazırlık maçı yapmaları bahanesiyle Trabzon’a getirdik. Sonra transferi yaptık. Ben onların tercümanı değil, ağabeyleriydim. Çok iyi dost olduk.”
                          Antalya maçına hazırlanan Kasımpaşa’da önceki günkü idmanın sürpriz bir konuğu vardı... 1994’te Şota ve Arçil’e tercümanlık yapan, komik çevirileri internette sıkça dolaşan Alaattin Gayretli, teknik direktör Şota’yı ziyaret etti. Çok sevinen Şota, Gayretl
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Amcama bak ya
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• yiğitin kasımpaşa bağlantısıda çıktı ortaya :P

Yorum

• hahaha

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X