Şota'nın takımları hücumda organize gözüküyorlar ama savunma da gayet kötüler. Bu da bana hücumdaki iyi seviyenin ileride ki oyuncuların, taktiksel değil bireysel becerileri sonucu oluştuğunu düşündürtüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
İlk olarak 20Colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞotanın yaptığı en iyi şey lig tv röportajlarındaki kontraları"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sağdaki Şota
Arçil hep sakatlıklarla uğraştı, zaten fotoğrafta da sağ dizinde yine bir bandaj var. Yoksa O da Şota kadar iyi bir futbolcuydu.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Dün Şota'nın arkasında Kasımpaşa-Karabük maçını izledim. Çok komik biri gerçekten.
Barış diye bir stoperleri var adama basmıyor top aldırıyor diye söylediği sözleri aynen yazıyorum.
"5 metre geri de seyrediyor. Seyirci ya bu seyirci. Pasolig yapın buna ya"
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
trabzon'a hoca olarak gelip de küfür yemek istemiyorum. efsane futbolcu olarak hafızalarında kalmak isterim demeye çalışmış.
adam haklı...
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ntvspor.net/video-galeri/...-orasi-trabzon
trabzon'a hoca olarak gelip de küfür yemek istemiyorum. efsane futbolcu olarak hafızalarında kalmak isterim demeye çalışmış.
adam haklı...
Yorum
Yorum