Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenerbahçe'den bilerek gol yiyecek kaleciyi oynattı demeyi "zanna" dayanan bir ön yargı olarak görüyorum..

o zaman trabzonspor'un ankara'da oynadığı gençlerbirliği maçı da şöyle mi oldu?..g.birliği'nin kalesinde serdar kulbilge vardı..maçın sonlarına doğru sakatlandı ve yerine yedek kaleci girdi..ismini hatırlamıyorum..ve maçın uzatma dakikalarında alan kalecinin kapattığı köşeye zayıf bir şut çekti ve maçı kazandık..yani burada nasıl o golü yiyen kaleciye bilerek golü yedi veya teknik direktörüne o kalecişi kasten oyuna aldı demiyorsak..kayserispor'un kaleci tercihindeki durum da öyle..

kayserispo o sezon ortalamasına yakın bir puan aldı..hiç şüphe oluşturmaya lüzum yok..
    o sezon teşvik ve şike olmadı mı?..evet benim kanaatime görede oldu ; fakat şota bu işlerin içinde yer aldı demek "insafsızlık" tır..

Yorum

• ayni seyleri yazip uzatmasak iyi olacak, benim fikrim beni baglar. malum sezon nedeniyle kendisinden hazetmiyorum.kendisini teknik direktor olarak da gormek istemem,.kimseye bir gorusu dayatmiyorum, kimse de bana dayatmaya kalkmasin.sota benim icin eski bir futbolcudur o kadar.Allah sansina gore pazar eylesin kendisine,

Yorum

• iyiymiş..
        adama bok at..sonra da bu benim şahsi kanaatim kimse karışamaz de..zaten kimse karışmıyor..yazmışsın içindeki sui-zannı
        kendine gel!

Yorum

• Şikeyi inkara kadar gidiyor burda yazılanlar. He oldu canım biz bir iki kolay puan kaybettik, fener hepsini üst düzey futbolla kazanip şampiyon oldu...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 06.10.2012, 21:36.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Teknik direktörlüğü eleştirilen Şota, yeni bir yapılanma ile ciddi bir yatırımın yapıldığı Kasımpaşa'nın başına getirildi.

Yorum

• Hayırlı Olsun Şota İcin
              ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Teknik direktörlüğü eleştirilen Şota, yeni bir yapılanma ile ciddi bir yatırımın yapıldığı Kasımpaşa'nın başına getirildi.
                Eleştiren insanlar da şu an müdavimi oldukları Şenol Güneş'in Bolu,Sakarya,Antalya ve İstanbulspor ile nasıl başarılara..! imza attığını malesef unutuyorlar.

Hayırlısı olsun diyorum.

Yorum

• Şotanın futbolculuğuna doyamadım.antrenörlüğünde inşallah hedeflediği noktaya gelir.Şota hakikaten kaliteli insandır.bir gün yolu bizle kesişecek buna inanıyorum.yeni takımında başarılar sihirbaz Şota.

Yorum

• Şota - Ambarat Problemi

Galatasaray maçından sonra mikrofon başına geçen Kayserispor teknik direktörü Şota, Amrabat'ın performansı sorulunca verdiği garip şakalı mı artık ciddi mi anlayamadığımız bir cevap çok garip, ondan önce soruyu soran abimizin Amrabat'ı diyemeyişi yerden yere vuruyor.

Gerçekten 'fena değil' diyen Bülent Ersoy gibi )
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bize gelebilirdi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• neyseki bize gelmeden yeterince rezil oldu teknikadamlık kariyerinde. yazık etti kendine...
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• kaımpaşa da ışler bıraz garıp gıdıyor.bjk karsısında bır turlu toparlanamadılar.golude duran toptan buldular.ılerı ıle ortasaha arası kopuk geldı.sota hoca da benım gıbı seyrettı.oyuna aldıkları adamlar bu kopukluğu gıdermeye yetmedı

Yorum

• Ganzilis yapmış yapacağını

En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 22.11.2012, 23:29.
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

• Lig Tv'de 21 programındaydı. Hem takımı hem o dönemde ki arkadaşlarını öve öve bitiremedi. Kendi kendine asist yapan adam, Shota izlemeye doyamadığımız golleri ve futbola bakış açısı ile kendine hayran bıraktı yeniden. Umarım ileride tekrar Avni Aker'de görürüz onu...
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• t.d.liğini begenmesemde futbolculugu muhteşemdi...gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncumuz ganzilisinde ellerine sağlık ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X