Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Babam ilk formamı aldığında, başladı sevdam. İlk seni ssevdim, Şota. Seni çocukluk yıllarımda bırakmasaydım keşke. Sırf sana alkış tutmak için Kayseri maçına gitmek istiyorum. Adamsın,efsanesin,bir tanesin.

Fener'i de yenersin artık
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Şota Şenol hocadan sonra takımda görmek istediğim hoca.İnşallah gerçekleşir.

Yorum

• hadi be sota...

cok sevdigin Trabzon camiasi senden bir iyilik bekliyor...

al fenerden puan veya puanlari. yap bize bir güzellik

Yorum

• Haydi Şota haydi Şota haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii

Yorum

• Kayseri maçından önce stadda Şotaya sevgi gösterileri olacaktır.

Skorbordda Şotanın Trabzon formasıyla attığı goller gösterilse güzel olmaz mı?
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Hem kendi oyuncularıda hocalarının nasıl bir futbolcu olduğunu hatırlamış olur,hem de bizimkiler onun yerini almak için gaza gelir belki
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• hadi koçum şotaaa biliyoruz sende çok istiyosun yık şu totoşları
                HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Suanda kanal turkte canli yayinda konusuyor efsane Sota
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Alex e özel önlem alacak mısınız dedi durdurmak için Sehat Ulueren.
                    Şota: Maçı 11e 11 oynayacağız dedi ççç
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Zeki,mütevazi,akilli,isini bilen bir adam sota arveladze.

Adam gibi bir adam tabirine en cok uyanlarin basinda geliyor kendisi.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu adam şu ülkede program yapıyoya helal olsun...
                        samimi söyliim bu adam futboldan anlamıyo..
                        polemik olsun ona yeter..

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alex e özel önlem alacak mısınız dedi durdurmak için Sehat Ulueren.
                        Şota: Maçı 11e 11 oynayacağız dedi ççç
                        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• insallah feneri devirecek ve 2 hafta sonrada bize bi kiyak gececek cok seymi istedim ne ?

Yorum

• şotanın fenere süprizi var..skor tahminim :0 -1
                            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Trabzonun evladı Şota arveladze..şüphesizki efendiliğiyle,sempatikliğiyle,attığı gollerle kendisini herkese sevdirmiştir. hangi takımda olduğu nerde olduğu önemli değil ama biliyorum ki bir gün yolumuz kesişecek ve şota evine geri dönecektir. 24numaralı ajax formasını hala saklarım...
                              TRABZONGULDAK

Yorum

• Şota yap bir güzellik beee
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X