Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shota'yı keşke Trabzonspor bünyesinde biz değerlendirebilseydik. Ya Tolunay? Hami?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hadi be shota hocam sen işini bilirsin.Fenere iyi bir ders ver.Hele de aykut kocamana çok büyük bir ders ver hocam.

Yorum

• haydi ŞOTACIM yap hareketini bitir şu feneri.haftayada bjk yapsın İNŞALLAH...

Yorum

• İlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eminim ki bu akşam maça çıktığında 96 aklından geçecek ilk maçta geçtiği gibi.biz biliriz şotayıı eminimki bizim için oynatack takımını şüpem yok Allah utandırmasın hocam.
          neden bizim icin oynayacaklar yahu..adamlar yenerse sampiyonluga ortak olacak nerdeyse..fb yi yakalayacaklar kayseri yenerse süper olur..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Şota'nın tercümanı duruyor mu hayla
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Şota alacak bu maçı.. Fener çok havalı çıkıyor maça ve bence tam konsantre olamayacaklar..

Yorum

• Ilk dakikalarda gol kötü oldu ya
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Onceden rakiplerin maclarini tartistigimiz baslik oluyordu, ben bulamadim bugun. Hala var mi?
                  Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onceden rakiplerin maclarini tartistigimiz baslik oluyordu, ben bulamadim bugun. Hala var mi?
                    Spor toto süper lig, Ptt 1. lig, 2. lig ve 3. lig takımlarına ilişkin maçların ve gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Geçmiş olsun Şota.Seni hala seviyoruz

Yorum

• Tesekkurler...
                        Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçmiş olsun Şota.Seni hala seviyoruz

Abi sorma.. Şota ne yapsın.

1. dakikada abuk subuk bir hata ile yenen gol, üzerine duran topta klasik FB golü.

Bu adamlar gibi beleşe maç almak istiyorum ben de ya !

Manisa maçına bakıyorum bu maça bakıyorum...

Manisa desen 40 kişi forvette.. Kayseri desen beleş goller yer, Amrabat, Ziani şahsi oynar..

Biz de böyle beleş maç almayı artık bilmeliyiz..

Kayseri maçı haketmedi ama FB de maçı alacak bir görüntü sergilemedi.2 pozisyon 2 gol..

Bir de Alex'in şutu..Başka bir şey yok..
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu maci ne fener nede Kayseri haketti. 90 dakika susmayan, rakibi baski altinda tutan taraftar haketti. Helal olsun adamlara gercek deplesman nedir ögretiyolar herkese...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu maci ne fener nede Kayseri haketti. 90 dakika susmayan, rakibi baski altinda tutan taraftar haketti. Helal olsun adamlara gercek deplesman nedir ögretiyolar herkese...
                              Offf acaip sıktı bu fenev taraftari stadi hayranligi
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Canın sağolsun Şota. Umarım Volkan Babacan'ı bir daha ilk 18'e bile almazsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X