Shota'yı keşke Trabzonspor bünyesinde biz değerlendirebilseydik. Ya Tolunay? Hami?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
neden bizim icin oynayacaklar yahu..adamlar yenerse sampiyonluga ortak olacak nerdeyse..fb yi yakalayacaklarİlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeminim ki bu akşam maça çıktığında 96 aklından geçecek ilk maçta geçtiği gibi.biz biliriz şotayıı eminimki bizim için oynatack takımını şüpem yok Allah utandırmasın hocam.
kayseri yenerse süper olur..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnceden rakiplerin maclarini tartistigimiz baslik oluyordu, ben bulamadim bugun. Hala var mi?bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun Şota.Seni hala seviyoruz
Abi sorma.. Şota ne yapsın.
1. dakikada abuk subuk bir hata ile yenen gol, üzerine duran topta klasik FB golü.
Bu adamlar gibi beleşe maç almak istiyorum ben de ya !
Manisa maçına bakıyorum bu maça bakıyorum...
Manisa desen 40 kişi forvette.. Kayseri desen beleş goller yer, Amrabat, Ziani şahsi oynar..
Biz de böyle beleş maç almayı artık bilmeliyiz..
Kayseri maçı haketmedi ama FB de maçı alacak bir görüntü sergilemedi.2 pozisyon 2 gol..
Bir de Alex'in şutu..Başka bir şey yok.."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bu maci ne fener nede Kayseri haketti. 90 dakika susmayan, rakibi baski altinda tutan taraftar haketti. Helal olsun adamlara gercek deplesman nedir ögretiyolar herkese...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Offf acaip sıktı bu fenev taraftari stadi hayranligiİlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maci ne fener nede Kayseri haketti. 90 dakika susmayan, rakibi baski altinda tutan taraftar haketti. Helal olsun adamlara gercek deplesman nedir ögretiyolar herkese...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum