Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iddalı cümlelere bak. bizde saç kazıtmayıp gs şampiyonluğunu beklemiş. herhalde tüm zamanını tolunayla geçiriyosun. saçlarını tarıyor fönlüyorsun ki tolunayın saç raporunu veriyosun. o zaman sen haklısın tolunay da hain. pardon..
    o dönem türkiye liglerinde bir akşamda saçlarını sıfır numaraya vuran sadece Gs li topçular ve TS li tolunay'dı.

bu tolunay'ı hain yapmayabilir, hangi takımı tutarsa tutsun, banane. o bir Fatih Tekke değil ki tepki görsün gitmesi.

fakat Şota'nın Trabzonsporluluğunu, Tolunay'ın ki ile kıyaslatmam...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O dönemi iyi hatırlayan biri olarak..

Fatih Terim'e söz verdim gidicem de gidicem demiştir..

G.Saray şampiyon olduğunda tüm futbolcuları saçını kazıttığında Tolunay'da son idmana saçları kazıtılmış olarak çıkmıştır..

Hatırlayan hatırlar.. Bunları uydurmuyoruz..

Ama Hami bile yollasak gidicekti G.Saray'a boşuna konuşuyoruz yani bir anlamda..
      Bu seneki Galatasaray-Gaziantepspor maçı sonrası Tolunay'a röportajda Ali Turan ile ilgili soru soruldu. O da dedi ki ;

"Büyük takımlara giden oyuncular zorluk çekerler, alışma dönemleri olur. Bende Trabzonspor'dan Galatasaray'a gittiğimde bu sıkıntıları çektim"

Yorum

• şota senı sevıyoruz. tolunay senıde sevıyoruz.

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o dönem türkiye liglerinde bir akşamda saçlarını sıfır numaraya vuran sadece Gs li topçular ve TS li tolunay'dı.

bu tolunay'ı hain yapmayabilir, hangi takımı tutarsa tutsun, banane. o bir Fatih Tekke değil ki tepki görsün gitmesi.

fakat Şota'nın Trabzonsporluluğunu, Tolunay'ın ki ile kıyaslatmam...
          kıyaslama zaten. niye birinin trabzonsporluğyle diğerini kıyaslama ihtiyacını hissediyosun ki. böyle bir zorunluluk mu var. ben hiç bir futbolcumuz için böyle niyet okumaları doğru bulmuyorum.
          neden birilerinin güzel anılarla hatırladığı, iyi şeyler hissettiği birini varsayım ve çıkarımlarınla suçluyosun ki. bırak zaten herkes klüp tarihinde hakettiği yeri bulacak zaten.
          forumun tüm eski futbolcular sayfasına bak nerdeyse hepsi için hain suçlamasını üç istanbul takımından birini tutardı cümlesini bulursun. bırak iyi hatırlayan iyi hatırlasın kötü bilen kötü bilsin. saç traşından fal bakmaya ne gerek var.

Yorum

• Yahu kimse burada Tolunay Trabzonsporlu degil yada bizi sevmiyor demiyorki.
            Sundan eminim ki Tolunayda en az Sota kadar Trabzonsporu seviyordur,fakat aralarinda bir fark var ki, iste bizim gozumuzde Sotayi daha yukarilara tasiyor.
            Tolunay efendi Trabzonsporun buyuklugunun farkinda degil..
            Yukarida arkadasin yazdigi gibi, gs ye giden bir futbolcu icin, buyuk takimlara gidince alisma sureci uzun oluyor, bende Trabzondan gs ye gidince ayni sorunlari yasamistim der.
            Sota ise, 3 buyuk diyen spikere agzinin payini vererek susturur.
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Sotanin Trabzonsporda oynadigi son macta Avni akerdeydim.

Sota bizim dir bizim kalacak diye bagiriyorduk.

Onu ciplak gözle avni akerde izledigim icin kendimi sansli buluyorum.

Yorum

• bize böyle vefalı topçular lazım.........

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Bir futbolcudan daha fazlası..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir futbolcudan daha fazlası..
                    Teknik direktörlük yapıyor artık onu mu diyorsun?
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teknik direktörlük yapıyor artık onu mu diyorsun?
                      Bu esprilerine bayılıyorum.. Bu kadar sakinlikle bu espriler..

Yıkıyorsun ortalığı..

Bunu sende biliyorsun..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• kayseri maçında maratonda dev bir 7şota forması açılmalı
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• kominizmden yeni çıkmış bi ülkenin çocuğuydu...şota bizden gittikten sonra dünya çapında oldu...ajaxta ispanyada oynadı...ama bizi unutmamsı sevindirici..

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kayseri maçında maratonda dev bir 7şota forması açılmalı
                            Olursa tek kelime der cümle alem:
                            Helal Olsun!

Gerçekten çok güzel olur çok..
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu esprilerine bayılıyorum.. Bu kadar sakinlikle bu espriler..

Yıkıyorsun ortalığı..

Bunu sende biliyorsun..
                              Alinma ama bana kalirsada güzel espriydi ama
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu seneki Galatasaray-Gaziantepspor maçı sonrası Tolunay'a röportajda Ali Turan ile ilgili soru soruldu. O da dedi ki ;

"Büyük takımlara giden oyuncular zorluk çekerler, alışma dönemleri olur. Bende Trabzonspor'dan Galatasaray'a gittiğimde bu sıkıntıları çektim"
                                Konuyu gördüğümde direk aklıma bu olay geldi.. Bende aynı şeyi yazacaktım yazmışsın.. Tolunay'ı severiz sevmesine de herkes Şota olamaz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim