Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'a gelmiş en iyi yabancı futbolcu sendin şüphesiz. Hatta Türkiye'de oynayan en iyi yabancı futbolcu sendin bence. Aslında sana yabancı dememek lazım. Bizden biriydin. Trabzon'da oynamış olan futbolcuların içinde en sevdiğim 2 futbolcu vardı. Biri sen, diğeri Hami. İkinizinde kalbimizdeki yeri bambaşka. Az sevindirmediniz bizi. Futbolunuzla ve adamlığınızla.
    İnşallah hep başarılı olursun Şota bu kalp seni unutur mu?

Yorum

• Şota seni seviyoruz.
      Adam gibi adam!!
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gün gelir Şota Trabzonspor'un başına geçer.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zamaninda gsye gittiginde de hayallerimin takimina geldim seklinde aciklamalar yaptigi icin sahsen kendisini samimi bulamiyorum, hele hele Sota gibi biriyle ayni kefeye koymak Sota'ya ayip olur... Bizden uzak, Allah'a yakin olsun Tolunay efendi...

96 daki dramatik mactan sonra hungur hungur aglayan tolunay mi soylemis bunu, sayet transfer oldugu kulubu onore etmek icin boyle seyler soylemisse de bile ben kendisini iki uc kisinin avutmaya calistigi o sahneler ile hatirlayacagim hep.. tolunay layikiyla bu formaya emek vermis degerlerli futbolculardan bir tanesidir benim icin

Yorum

• Facebook'ta bir video var şotanın golleriyle ilgili ama bir türlü ekleyemedim buraya nası yapacağım
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              96 daki dramatik mactan sonra hungur hungur aglayan tolunay mi soylemis bunu, sayet transfer oldugu kulubu onore etmek icin boyle seyler soylemisse de bile ben kendisini iki uc kisinin avutmaya calistigi o sahneler ile hatirlayacagim hep.. tolunay layikiyla bu formaya emek vermis degerlerli futbolculardan bir tanesidir benim icin
              Hani şu Gs li futbolcular saçlarını kazıttı diye, TS deki son maçına saçlarını kazıtarak çıkıp, Gs nin şampiyonluğunu Trabzon'dan kutlayan Tolunay'dan mı bahsediyorsun?

Yorum

• http://www.facebook.com/home.php?#!/...=1218504096032..

burada attığı bazı goller var şotanın
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Asla unutmaz..

Gelmiş geçmiş en önemli yabancılardan..

Ayrıca da Trabzonspor tarihinin gerçek golcüsüdür..

Dün de böyleydi.. Bugün de böyle

Anlayanlar anlar..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hani şu Gs li futbolcular saçlarını kazıttı diye, TS deki son maçına saçlarını kazıtarak çıkıp, Gs nin şampiyonluğunu Trabzon'dan kutlayan Tolunay'dan mı bahsediyorsun?
                    saçmalamanın da böylesi. buna inanalar da var demek.
                    bu forumda her eski futbolcuya çamur atılıyor. gerçekten şu takımı tutardı bu takımı tutardı diye. zırvalık bunlar.
                    tolunay da diğer bir çok eski futbolcumuz gibi gücü nispetinde bize emek vermiş, mücadelesi yapmış, bizim formamızla iyi kötü günler yaşamız zamanı gelince de ayrılmıştır. hiç bir yaptığı ile de bize halel getirmemiştir.
                    bırakalım niyet okumayı, teşekkür edelim hepsine.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu forumda her eski futbolcuya çamur atılıyor. gerçekten şu takımı tutardı bu takımı tutardı diye. zırvalık bunlar.
                      tolunay da diğer bir çok eski futbolcumuz gibi gücü nispetinde bize emek vermiş, mücadelesi yapmış, bizim formamızla iyi kötü günler yaşamız zamanı gelince de ayrılmıştır. hiç bir yaptığı ile de bize halel getirmemiştir.
                      O dönemi iyi hatırlayan biri olarak..

Fatih Terim'e söz verdim gidicem de gidicem demiştir..

G.Saray şampiyon olduğunda tüm futbolcuları saçını kazıttığında Tolunay'da son idmana saçları kazıtılmış olarak çıkmıştır..

Hatırlayan hatırlar.. Bunları uydurmuyoruz..

Ama Hami bile yollasak gidicekti G.Saray'a boşuna konuşuyoruz yani bir anlamda..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Trabzonsporun başına geçmek için gün saydığına o kadar eminimki anlatamam.
                        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu durumu kabullenmemekle saçmalayan sen oluyorsun. ayrıca ben hiçbir eski futbolcuya da çamur atmadım. keza tolunay'a da çamur atmadım.

fakat gel gör ki, yıllarca top koşturduğu ts'de bir kere olsun saçını kazıtmayıp, gs li futbolcuların saçlarını kazıttığı hafta, aynen onlar gibi maça saçını kazıtıp çıkan futbolcudur kendisi.

bu saç kazıtma hadisesinden birkaç hafta sonra da gs ye imza atmıştır.

bütün bu yazdıklarım ne kadar saçma ama dimi???

Yorum

• Tolunay GS taraftarı olabilir ama bize bir saygısızlığı olmadı aksine TS yemeklerinde, toplantılarında hep bulundu..

Ve bu formayı hakkıyla taşıdı.Kendisine hiçbir kızgınlığım, öfkem vs yok..Tolunay Kafkas bence her şeyden önce adam gibi adamdır.

Şota Arveladze'yi ise ayrı bir seviyorum Umarım bundan 8-10 yıl sonra Şenol Hocam başkan, Şota ise hocamız olacak
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu durumu kabullenmemekle saçmalayan sen oluyorsun. ayrıca ben hiçbir eski futbolcuya da çamur atmadım. keza tolunay'a da çamur atmadım.

fakat gel gör ki, yıllarca top koşturduğu ts'de bir kere olsun saçını kazıtmayıp, gs li futbolcuların saçlarını kazıttığı hafta, aynen onlar gibi maça saçını kazıtıp çıkan futbolcudur kendisi.

bu saç kazıtma hadisesinden birkaç hafta sonra da gs ye imza atmıştır.

bütün bu yazdıklarım ne kadar saçma ama dimi???
                              iddalı cümlelere bak. bizde saç kazıtmayıp gs şampiyonluğunu beklemiş. herhalde tüm zamanını tolunayla geçiriyosun. saçlarını tarıyor fönlüyorsun ki tolunayın saç raporunu veriyosun. o zaman sen haklısın tolunay da hain. pardon..

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tolunay GS taraftarı olabilir ama bize bir saygısızlığı olmadı aksine TS yemeklerinde, toplantılarında hep bulundu..

Ve bu formayı hakkıyla taşıdı.Kendisine hiçbir kızgınlığım, öfkem vs yok..Tolunay Kafkas bence her şeyden önce adam gibi adamdır.

Şota Arveladze'yi ise ayrı bir seviyorum Umarım bundan 8-10 yıl sonra Şenol Hocam başkan, Şota ise hocamız olacak
                                Yahu gs taraftarı olabiliri de geçelim. Öyle birşey yok Çağatay.

Hayır öyle birşey olsa, 2 sezon önce oynadığımız Kayserispor maçından sonraki röportajında duygulu duygulu canımdan çok sevdiğim Trabzonspor inşallah şampiyon olur demez.

Neyse Şota başlığı burası

Şota yüzünden Kayseri'yi de tutmaya başladım resmen.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim