Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
Vaktiyle ğs'nin kapısında yatan Hami Mandıralı, azize ile sözleşme imzalayan Gökdeniz Karadeniz bu takımda kaptanlık yaptı. Şota Arveladze, bizim teklifimizin daha iyi olmasına rağmen Ajax'a gitti. Bu kıymetli insanların Trabzonsporlu olmadığını söyleyebilir miyiz? Ya da 8taş'a transfer olmasının ardından küfürler yağdırdığımız Fatih Tekke Trabzonsporlu değil midir? Neden Tolga Seyhan'ın, Aurelio'nun ardından küfürler yağdırmadık? Hepimiz biliyorduk ki Aurelio ve Tolga Trabzonsporlu değildi ve onların nereye hangi kepazeliklerle gittiğiyle ilgilenmedik, bu gidişler bizi hayal kırıklığına uğratmadı.
Tolunay Kafkas'ın ailesi komşumuz olur. Kendisi Trabzonspor taraftarıdır. Vaktiyle transfer olacağı camiaya hoş görünmek adına birtakım hatalar yapmış olabilir ama o, tıpkı Hami Mandıralı, Gökdeniz Karadeniz, Şota Arveladze, Abdullah Ercan, Ogün Temizkanoğlu gibi hep "Trabzonsporlu Tolunay" olarak kalacaktır.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
bence de yapılmalı organize olmak lazımİlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri maçında maratonda dev bir 7şota forması açılmalı
Вы попали по адресу!
Yorum
-
Çok karizmatik , çok efendi , çok doğru konuşuyor .
Az önce Yılmaz Hoca ile beraber röportaj yaptılar , eski hocası olduğu için epey samimi bir sohbet oldu .
En son spiker hedefiniz ne Süleyman Hurma ilk 5 dedi sen ne diyorsun Şota dedi ?
Şota Yılmaz Hocaya döndü sen 25 yıldır bu işi yapıyorsun hocam 9.haftada bu soruya cevap verilebilir mi dedi
Harikasın Şota .
Yorum
-
Şota çok düzgün bir duruşa sahip, tüm röportajlarında akıllı ve sakin.
Futbolculuğunu çok severdim, şimdi teknik direktörlüğünü de sevmeye başladım

Biz şampiyon olalım, o takımını ikinci yapsın.
her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Van Gaal'den sadece teknik ve hocalık anlamında bir şeyler kapmamış. Duruş konusunda da aşırı derecede çok şey öğrenmiş. Mesela ufak not defterlerine not alma işinin öncüsü Van Gaal'dir. Van Gaal'in yanında çalışmış olan Mourinho bu huyu ondan aldığını her zaman söylüyor. Şimdi ise Şota aynı şekilde, maç içerisinde çok not alıyor. Sürekli çizittiriyor bir şeyler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
şampiyon trabzon ikinci gayseeeriİlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota çok düzgün bir duruşa sahip, tüm röportajlarında akıllı ve sakin.
Futbolculuğunu çok severdim, şimdi teknik direktörlüğünü de sevmeye başladım

Biz şampiyon olalım, o takımını ikinci yapsın.

valla daha ne isterim bilmem ki
İmza...
Yorum
-
Van Gaal den herseyi alsin bir tek futbolcularla iletisimini onun yaptigi gibe yapmasin o zaman cok sampiyonluklar yasayabilir.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVan Gaal'den sadece teknik ve hocalık anlamında bir şeyler kapmamış. Duruş konusunda da aşırı derecede çok şey öğrenmiş. Mesela ufak not defterlerine not alma işinin öncüsü Van Gaal'dir. Van Gaal'in yanında çalışmış olan Mourinho bu huyu ondan aldığını her zaman söylüyor. Şimdi ise Şota aynı şekilde, maç içerisinde çok not alıyor. Sürekli çizittiriyor bir şeyler.
Yorum
-
Katılmakla beraber şunu da eklemek isterim. "İşine yönetimi karıştırmasın".İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVan Gaal den herseyi alsin bir tek futbolcularla iletisimini onun yaptigi gibe yapmasin o zaman cok sampiyonluklar yasayabilir.
Bugün o mesajımı yazdıktan sonra ne oluyor bitiyor diye bakarken Bayern Münih başkanının "Van Gaal'e bir şey danışmak imkansız. Çünkü kimseyi işine karıştırmıyor" demecini gördüm.
Keşke bunu her hoca yapabilse.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum