Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yada her hocada böyle karakter olsa demek daha dogru olur....zira bu bir karakter bu bir hayat biçimidir kanımızca....
    Katılıyorum. O durum için en uygun kelime karakter.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şota Arveladze Trabzon'a minnettar

....
      Bayern Münih'i çalıştıran Louis Van Gaal'den çok şey öğrendiğini de sözlerine ekleyen Şota Trabzonspor konusu açılınca duygu dolu anlar yaşadı. 2 sene önce Gürcistan ve Rusya arasında yaşanan savaş günlerini anlata Şota, bu dönemde kendisine Türkiye'nin çok yardımcı olduğunu söyledi.

Şota "Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. En zor sahneler de orada geçti. İki sene önce büyük bir savaş geçirdik. Benim aile ve 7 çocuk o zaman Batum'daydık. Ama kapıyı kim açtı. Türkler açtı. 6 aylık bebeği elinde olan ve pasaportu da olmayan birine Türkiye açtı kapıyı, ben onu gördüm. Trabzon onları içeriye aldı. Yemek verdi. Otel paralarını ödedi. Faruk Özak çok yardımcı oldu.. Bu işlerin futbolla hiç alakası yok" diye konuştu.

Şota Arveladze son olarak "Hedefim uzun vadede Kayserispor'u başarılı bir takım yapabilmek" dedi.

Yorum

• Sen ne güzel bir insansın Şota...Hayali bile güzel Şenol Güneş başkan, Şota teknik direktör

Yorum

• Haberin tamamı burada: http://www.sppor.com/haber/2746/sota...minnettar.html

Beni en çok etkileyen bölüm ise tabiki;

Bayern Münih'i çalıştıran Louis Van Gaal'den çok şey öğrendiğini de sözlerine ekleyen Şota Trabzonspor konusu açılınca duygu dolu anlar yaşadı. 2 sene önce Gürcistan ve Rusya arasında yaşanan savaş günlerini anlata Şota, bu dönemde kendisine Türkiye'nin çok yardımcı olduğunu söyledi.

Şota "Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. En zor sahneler de orada geçti. İki sene önce büyük bir savaş geçirdik. Benim aile ve 7 çocuk o zaman Batum'daydık. Ama kapıyı kim açtı. Türkler açtı. 6 aylık bebeği elinde olan ve pasaportu da olmayan birine Türkiye açtı kapıyı, ben onu gördüm. Trabzon onları içeriye aldı. Yemek verdi. Otel paralarını ödedi. Faruk Özak çok yardımcı oldu.. Bu işlerin futbolla hiç alakası yok" diye konuştu.
          Şota Arveladze son olarak "Hedefim uzun vadede Kayserispor'u başarılı bir takım yapabilmek" dedi.

-Ntvspor-
          Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• cok buyuk adam.

insallah ilerde senol gunes baskan ersun yanal sportif direktor shota teknik direktor olur sampiyonluklar siralanir.

Yorum

• Şota seni seviyoruz,ama Trabzonspor'u daha çok seviyoruz.Şampiyonluğa giden yolda,yedek kulubesine değil skor tabelasına bakmamız lazım.Seni daha sonrada görsek olur
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Şota Trabzon'a minnettar

Trabzonspor’da bir dönem forma giyen Şota, Trabzon ve halkı ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti

2 sene önce Gürcistan ve Rusya arasında yaşanan savaş günlerini anlata Şota, bu dönemde kendisine Türkiye'nin çok yardımcı olduğunu söyledi. Şota "Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. En zor günlerimizde bize Trabzon sahip çıktı. Hepiniz biliyorsunuz 2 sene önce Rusya İle benim Ülkem Gürcistan arasında büyük bir savaş oldu. Benim ailem kardeşim Arçil ve abim Revaz’ın ailesi ve 7 çocuk o zaman Batum'daydık. Bize Türkler, Trabzonlular kapılarını açtı. 6 aylık bebeği elinde olan ve pasaportu da olmayan birine Türkiye kapıyı açtı, ben onu gördüm. Trabzon onları içeriye aldı. Yemek verdi. Otel paralarını ödedi.

Biliyorsunuz benim Trabzonspor’da forma giydiğim dönemde başkan olan Faruk Özak şu anda bakan. Bakın Özak bir sürü işi varken bizzat gelip bizim ailemize çok yardımcı oldu. İşini gücünü bırakıp ziyaretimize geldi. Bunun yanı sıra Trabzonspor yöneticileri de bizim ailemizle çok yakından ilgilendi. Ailem savaş ortamında Trabzonda güven içinde yaşadı. Bunlar çok farklı duygular. Bunları yaşamayan bunun ne olduğunu anlayamaz. Bu işlerin futbolla hiç alakası yok" diye konuştu.

Şota 70 milyonluk Türkiye’de herkesin hazır futbolcu aradığını belirterek” Herkes hazır futbolcu arıyor. Türkiye'de çok kaliteli oyuncular var. Ben 3 ay önce geldim. Türkiye'de sol bek, sağ bek, orta saha yok diyorlar. Ararsan bulursun. 70 milyonluk ülkede her şey vardır. Önemli olan yetiştirmek ama burada herkes hazır oyuncu istiyor"
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Seni seviyoruz biz de sana minnettarız .

Vefalı insan .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Şota'yı Trabzonspor'un başında görmeyi çok isterim..çok akıllı bir insan..
                    Şenol hoca başkan,Şota teknik direktör..2 ya da 3 yıl sonra görmek istediğim tablo budur..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• ben ve benin gibi düşünen milyonlarca Trabzınsporlu bu adamı hiç yabancı futbolcu olarak görmedik,Trabzonspor tarihihin en cok sevilen oyuncuların başlarında gelir...yolun açık olsun ,iinşallah ileride cok sevdiğin Trabzonda görev alırsın,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• Adamın hasısın Şota. . .

Yorum

• senol günes emekli oldumu neden olmasin
                          [T][S]

Yorum

• Adamın özü ya Helal olsun gerçekten de

İNŞALLAH ilerleyen zamanlarda Ünal Karaman ile birlikte çalışmak nasip olur Şota'ya.Şenol Hocamız emekli oldukdan sonra
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Senol hocanin yerine layik olan adam!!
                              Bi kac sene sonra Senol hocamiz Turkiyeyi calistirir ve Sota Trabzonsporu calistirir ins
                              gönülden boyle geciyor
                              TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• Bırakın Trabzonspor'u, tüm Türkiye'nin hayran olduğu adam. Adam gibi adam. Kendi ifadesiyle "takimi" iyi kurmuş. Trabzon şehri vefa borcunu kısmen ödemiş kendisine. Haberim olsa evimi de açardım valla...
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim