İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
bu düşünceye katılıyorum,şota artık bizde faydalı olamaz bizdeki dönemleri en iyi dönemlerinden biriydi ve bizim gönlümüzde taht kurmuştu.Bir kaç sayı önceki Trabzonspor dergisine yaptığı açıklamada zaten bize futbolcu olarak dönmeyeceğini söyledi sebep olarak ta ben oradan en iyi zamanımda ayrıldım şimdi o kadar iyi değilim dedi.Trabzon u da kendisinin 2.memleketi olarak gördüğünü belirtmişti.Trabzonspor un yapmış olduğu yabncı transferlerden iyilerinden belkide en iylerinden biridir...İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şotanın bize artık faydası olabilceni sanmıorum"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak???????
Shota Arveladze zal mogelijk volgend seizoen toch op de voetbalvelden te bewonderen zijn. Het is echter volgens zijn zaakwaarnemer Rob Cohen onduidelijk of dit ook bij AZ dit zal gebeuren. De 34-jarige Georgiër zou een clausule in zijn contract hebben, die hem de mogelijkheid geeft om uit Alkmaar te vertrekken. "Shota hóéft niet per se weg, maar de mogelijkheid bestaat dat hij wat anders wil “, vertelde Cohen aan het Algemeen Dagblad. “Bij AZ gaan er dingen veranderen. Dat geeft te denken. AZ heeft al de Braziliaanse spits Ari gekocht.” Momenteel hebben zich nog geen geïnteresseerde clubs gemeld voor de routinier, waarvan Cohen niet verwacht dat hij zijn carrière zal beëindigen. "Ik denk niet dat hij zal stoppen. Het afgelopen seizoen moest hij op zijn tandvlees spelen. Hij had moeite met het drukke programma. Dan heb je gauw de neiging om te stoppen."
Yorum
-
şotayı yaslı diye takıma olmaz diyenler şotanın bu yasında attığı bu golu izledikten sonra tekrar dusunsunler derim... Şota Trabzonspora gelmiş gecmis en iyi futbolcu degıl sihirbazdırİstanbul Saltanatını 6 Kez Yıktık Yine Yıkacağız BORDO Kanımızla MAVİ Göklere ŞAMPİYON Trabz0nsp0r Yazacağız...
Yorum
-
şotayı yaslı diye takıma olmaz diyenler şotanın bu yasında attığı bu golu izledikten sonra tekrar dusunsunler derim... Şota Trabzonspora gelmiş gecmis en iyi futbolcu degıl sihirbazdır..........http://www.youtube.com/watch?v=Q7KXVeQ_bk8İstanbul Saltanatını 6 Kez Yıktık Yine Yıkacağız BORDO Kanımızla MAVİ Göklere ŞAMPİYON Trabz0nsp0r Yazacağız...
Yorum
-
.En son dergiye verdiği röportajda Trabzona gelmiyeceğeni söylemişti.Sebep
olarak ise herkes eski şotayı arıyor takla istiyor eski şota yok yaş 35
demişti.Trabzonde herkes beni eski halimle hatırlasın akıllarında öyle kalsın
diye söylemiş ve eklemişti inşallah antrönör olarak gelirim.Bizede İNŞALLAH
demek düşüyor.
Yorum
-
Adam doğru demiş önceki şotayla şimdiki bir deil.Akıllarında mükemmel bir oyuncu olarak kalalım demiş eee doğru demişİlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.En son dergiye verdiği röportajda Trabzona gelmiyeceğeni söylemişti.Sebep
olarak ise herkes eski şotayı arıyor takla istiyor eski şota yok yaş 35
demişti.Trabzonde herkes beni eski halimle hatırlasın akıllarında öyle kalsın
diye söylemiş ve eklemişti inşallah antrönör olarak gelirim.Bizede İNŞALLAH
demek düşüyor.
Trabzonspor
Yorum
-
sota artik ispanyolda top oynayacak
levante takimiylan anlasmis...
https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
Yorum