Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yattara-shota daha ne olsun izlemek bile aglatir her mac beni

Yorum

• ya bulamıcaz galiba şunun gibi bir adam daha sahi kim getirmişti trabzona bunu biz en iyisi o adamı bulalım

Yorum

• 96 yılında şotanın denizlispora attığı golü unutamam asla .Orta saha civarından vurmuştu ,hatırlayanlar olur mutlaka.Maçtan sonra denizlinin teknik direktörü ümit kayıhanlmaz böyle bi beş orta sahadan vur gitsin gol demişti

Yorum

• İlk olarak grigandalf1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          96 yılında şotanın denizlispora attığı golü unutamam asla .Orta saha civarından vurmuştu ,hatırlayanlar olur mutlaka.Maçtan sonra denizlinin teknik direktörü ümit kayıhanlmaz böyle bi beş orta sahadan vur gitsin gol demişti
          evet bende hatırlıyorum ne günlerdi

Yorum

• bence şota takıma tekrar dönmeli bizde hala iş yapar takımada ağebelik eder

Yorum

• en az 2 yıl daha rahat oynar şota..
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ben şotanın bize artık faydası olabilceni sanmıorum

Yorum

• şotanın en güzel gollerinden biride 95-96 senesinin 34. haftasındaki eskişehiri yendiğimiz maçtaki 3 kere topu kafayla sektirip sonra plaseleyle köşeye bırakmasıydı.
                  İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• şota çok iyi futbolcuydu yaa hastaydım bu adama ama arçil i pek hatırlayamıyorum şota kadar iz bırakmadı bende...

Yorum

• arçil futbolu bırakıp gürcistanda futbol okulu açmış.Trabzonspor un Gürcistan oyuncu izleme sorumlusu olabilir aslında
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• aynen öyle agzina saglik

İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ahh ahh keşke gelse..sahada dursun yeter agzımı acıp tek kelime söylersem allah cezamı versin...

Yorum

• şota nın trabzonsporda ki varlıgı kesınlıkle roberto carlos lu fenerden daha cok yankı uyandırır.. carlos ıkı mac kotu oynasın taraftar yuhalamaya baslıcaktır ama şota saha da dursa bıle yeter asaletine kurban olsunlar...

Yorum

• özledık senı arveladze..keske gelse yınee oynamasa bile varlıgı yeter bzim içinn..sen unutlmazsın..
                            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Sota Az'i Birakiyor !

Yorum

• Sota Az'i Birakiyor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X