Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın istifanı açıkla!

Yorum

• benim için SHOTA bitmiştir. Efsane falanda değildir. Bu kadar rezil açıklama olamaz. Bu camianın kırmızı çizgisi olsaydı şu anki yönetim durmazdı koltuğunda..

Yorum

• Böyle yarım ağız, artist artist konuşması beni sinirlendiriyor. Açık açık desene ne diyeceksen. İşine mi karıştı Onur, küfür mü etti? Tarafını iyi seç Şota.

Yorum

• Adam milletin yanında Onuru arabadan indirmeye çalışmış O da tepki vermiş....

sana yapılsa demekki yarabbi şükür deyip sineye çekeceksin.....

yazık sana verdiğim sevgiye....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Defolup Gürcistana kadar gidebilir asla morinho olamiyacak
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Televizyon da sanki inadıma onu gösterip duruyor.
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 18:41.

Yorum

• Hurma'nın piyonu. En fazla 4 ayı var. Aralık'ta çok sevdiği Hurma'sıyla beraber Osmanlıspor'a geçer.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• severiz sayarız bize güzel anlar büyük sevinçler yaşatmıştır da kendi adıma efsane değildir.

zamanında arçil göndermek istenildiğinde kardeşimden farklı takımda oynamam diye rest çekmişti sonra ajax'a gitti, arçilde başka takıma. bunu sadece ben mi hatırlıyorum acaba.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                  A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    severiz sayarız bize güzel anlar büyük sevinçler yaşatmıştır da kendi adıma efsane değildir.

zamanında arçil göndermek istenildiğinde kardeşimden farklı takımda oynamam diye rest çekmişti sonra ajax'a gitti, arçilde başka takıma. bunu sadece ben mi hatırlıyorum acaba.
                    Katılıyor ve ekliyorum renktaş Arçil Nac Breda 'ya gitmişti .Çünkü Ajax arçili tesislere bile sokmazdı. Hatta bende aynı tepkiyi vermiştim o zaman hani kardeşin nereye sen orayaydın diye.

Yorum

• Gözümüzden bu kadar çabuk düşmen de şaşırtmadı değil aslında . Gidebilirsin .
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Hurmanı da al git.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bravo sana.İşte dik duruş bu!!!
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bunun gibi hayati stand-up olan adami nasil ciddi konularda otorite olarak göreceksin?
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Giderayak son şakasını da yaptı

Yorum

• ersun yanal, ahmet özen, hami mandirali, samet aybaba, ziya dogan, hami, vahid, senol günes, MRA,...

bazilari'nin gitmesi dogruydu...fakat cogu cabuk harcandi...herzaman sesimi cikardim hoca elestirilince...ve degisikliye daima karsi ciktim.
                                fakat bu adamin umarim son maci olur takimimizin basinda! pinochio gibi yalan konusup onun kadar mariyonet biri lazim degil BordoMavi'ye
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X