Yarın istifanı açıkla!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
severiz sayarız bize güzel anlar büyük sevinçler yaşatmıştır da kendi adıma efsane değildir.
zamanında arçil göndermek istenildiğinde kardeşimden farklı takımda oynamam diye rest çekmişti sonra ajax'a gitti, arçilde başka takıma. bunu sadece ben mi hatırlıyorum acaba.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
Katılıyor ve ekliyorum renktaş Arçil Nac Breda 'ya gitmişti .Çünkü Ajax arçili tesislere bile sokmazdı. Hatta bende aynı tepkiyi vermiştim o zaman hani kardeşin nereye sen orayaydın diye.İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseveriz sayarız bize güzel anlar büyük sevinçler yaşatmıştır da kendi adıma efsane değildir.
zamanında arçil göndermek istenildiğinde kardeşimden farklı takımda oynamam diye rest çekmişti sonra ajax'a gitti, arçilde başka takıma. bunu sadece ben mi hatırlıyorum acaba.
Yorum
-
Bravo sana.İşte dik duruş bu!!!Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
ersun yanal, ahmet özen, hami mandirali, samet aybaba, ziya dogan, hami, vahid, senol günes, MRA,...
bazilari'nin gitmesi dogruydu...fakat cogu cabuk harcandi...herzaman sesimi cikardim hoca elestirilince...ve degisikliye daima karsi ciktim.
fakat bu adamin umarim son maci olur takimimizin basinda! pinochio gibi yalan konusup onun kadar mariyonet biri lazim degil BordoMavi'yeForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum