evet hami abi seni çok ama çok özlüyoruz senin gibisi malesef bidaha trabzonuma gelmeyecek seni izleme şansı bulanlar bence çok ama çok şanslı isleyemeyenlerde artık izleyenlerden dinlesin seni
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
Sevgili Frango Hami ile ilgili resim göndercektim sana ve siteye ama bizimkiler malum üstüste 6 yenilgiden sonra Trabzonsporla ilgili herşeyi yakmışlar
. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Ama diğer arkadaşlara fırsat buldukça ellerinde nostaljik resim var mı diye soruyorum belki çıkar diye. Ama bir tane de olsa senin için bulacağım dr. sözü
. Bu arada yukarda bi mesajda gördüm hiç düşünememiştim. Yahu Hami abinin neden bir web sitesi yok ya da var da ben mi bilmiyorum bilen varsa lütfen haber versin. Yoksa şanına yakışır bir site yapalım Hami abimize.
'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''
Yorum
-
bende acaba unuttumu diye düşünmüştüm açıkcası beklıyodum hami abi ile ilgili biresim.İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Frango Hami ile ilgili resim göndercektim sana ve siteye ama bizimkiler malum üstüste 6 yenilgiden sonra Trabzonsporla ilgili herşeyi yakmışlar
. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Ama diğer arkadaşlara fırsat buldukça ellerinde nostaljik resim var mı diye soruyorum belki çıkar diye. Ama bir tane de olsa senin için bulacağım dr. sözü
. Bu arada yukarda bi mesajda gördüm hiç düşünememiştim. Yahu Hami abinin neden bir web sitesi yok ya da var da ben mi bilmiyorum bilen varsa lütfen haber versin. Yoksa şanına yakışır bir site yapalım Hami abimize.
tamam dr. sözü aldım bitane hami resmi bekliyorum
teşekkürler şimdiden...
evet bu konuyu bende çok düşündüm neden bi web sitesi yok çok aradım ama ben bulamadım dediğin gibi hami abime bi web sitesi çok iyi yakışır umarım bizi duyuyodur ve bu konuda bi çalışma yapar...sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Ben Hami abi ile konuşmuştum site konusunda. Hatta beraber başlayacaktık da. Sonra -ismini yazmayayım- basından birinin de benzer konuda çalışmaya başlayacağını söylemişti. Ben aradan çıktım tabi... Yaklaşık 3 senedir çalışıldığına göre "çanavarrrr" bir site geliyor
Şaka bir yana, Hami abi ciddi ciddi efsanedir, herşyin en iyisini hak eder.
Yorum
-
Ne Dunyada Nede Turkiyede Hami Gibisi Yok
Italyan Rai Tv Si Bile Adamin Vurusunu Zar Zor Kac Km Hizla Gittigini Olctu , Boyle Bir Topcu Ne Turkiyeye Gelir Nede Dunyaya
Boyle Bir Topcuya Neden Hala Jubile Yapilmiyor Dusundurucu ???14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Neden Hami'ye Jübile Yapılmıyor?
arkadaslar benim anlamadigim hamiye neden hala jubile yapilmiyorr
turk futbol tarihin en golcu isimlerinden birisi o O BIZIM EFSANE TOPCUMUZ cok sey hakkediyor ama daha jubilesini bile olmadi
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
bi yanlış yaptılar ve geri dönemiyorlar.ona gereken saygı ve değer futbolu bıraktığı dönemlerde sıcağı sıcağına gösterilecekti.bu dakkadan sonra sanki zoraki olmuş gibi olacak ve amacına ulaşmıyacaktır diye çekiniyorlardır.fakat çok büyük bi ihmal ve ayıptır içimizde de bir yaradır bu Hami Trabzon ve Trabzonsporumuzun sembolüdür ve en büyük reklam aracımızdır tanıtım açısından.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yaa bizimkiler anlamıyo bu tür işlerden.Yapın şöle anla şanlı bi jübile adama.Hem adamın gönlü olur,hem taraftarlar için bi motive olur,bi değişiklik olur,en iyiside süper reklam olur.
Ama yok bunların aklıo ermiyo bu tür ince işlere.Bi gün diyom arasam sayın Albayrağı benle konuşur mu??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum