Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    226 mı oha?
    o golde topun 260 km ye ulaştığını bile söyleyenler olmuştu. hatta maçtan sonra Hami haber bültenlerine konuk filan olmuştu.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o golde topun 260 km ye ulaştığını bile söyleyenler olmuştu. hatta maçtan sonra Hami haber bültenlerine konuk filan olmuştu.
      Evet bende öyle biliyorum.O topa nasıl vuruyordun be bombacı.Sana jübile yapmayan yönetimler utansın

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor formasını tam 558 kez giyerek bu formayı en çok giyen oyuncu olmuş, bu formayla ligde 219, Avrupa da 23 gol atmış bir adama jübile yapılıp yapılmamasını bile tartışmamamız gerekirdi...
        Tamamen sana katlıyorum dostum...Burda bunu tartışmamız bile bana koyuyo...
        Öyle görünüyo ki 558 kez giydiği formayı tekrar giymek nasip olmayacak kaptana...
        Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...

Yorum

• en kısa zamanda hamiye jübile yapılmalı. ama bunu da fatihin forma olayına çevirmeyelim. altında bir şey aranmadan, aşkasıyla kıyaslanmadan Hami ye jübile yapalım hatası ile sevabı ile takımımıza çok emeği geçmiş bir oyuncu. inşallah yönetim bu konuda duyarlı olur.
          sevdim seni bir kere başkasını sevemem
          deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• avrupada şabandan sonra en çok gol atan kım hamii arkadaslar dunu unutmayalım vefayı önemlidir
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• evet hami çoğu kişiyi trabzonsporlu yapan kişidir bunu unutmamak lazım herkesın yerı ayrı ama onun ki bi başka
              sorma neden...

Yorum

• hami bugünki takimin yarisi yapar,kesin.

Yorum

• hamiye hala jübile yapilmadiysa bu taraftarin pasif olmasindan kaynaklaniyor. ona jübile yapmayan yönetime taraftar haddini bildirmesi lazim. gereken tepkiyi maclarda göstermesi lazim.
                  seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                  asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Aslinda bi pankart yapip assaniz ? Hamiye jubile istiyoruz diye ? Yapmazsa yonetim defolup gitsinler o zaman

Yorum

• Arkadaşlar yanlış olabilir ama benim hatırladığım Hami gs sempatizanıydı. Fanatik gazetesinde bi kere röportajı vardı. "gs'de oynayamamak içimde uhde kalmıştır." Bunu okuduktan sonra büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Bilgi sahibi olan arkadaşlar bu konuda açıklama yapabilirlermi?

Ayrıca Hami Trabzonspor tarihinin en iyi futbolcusudur bana göre.
                      En son Muhammet_61 tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 00:04.
                      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• kesinlikle jübileyi hakediyor.
                        muhteşem bir jübile yapılmalı.bu altyapıdan gelen futbolcular için bir teşvik olacaktır.değer verildiği anlamında.
                        rakipte schalke olmalı bence
                        Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... :)))

Yorum

• Ben artık Hami'ye jübile yapılacağına inanmıyorum.Bunlar gider Abdullah'a jübile yapar Hami'ye yapmaz.

Yorum

• az önce senin gollerınden bı demet izledim ağlamamak elde değil senın gıbısı bı daha hiç gelmeyecek seni özlememek mumkunmu be abiiiiiiiii
                            sorma neden...

Yorum

• hami abi bu yönetim sana jübile yapsada yapmasada boşver üzülme

alem buysa kral sensin vede hep öyle kalacaksın
                              sorma neden...

Yorum

• Hami niye jübile yapmasınlar SONRA HAMİ ye jübile yapmıcakta kime yapacak
                                bu konuda bi talep varmı yokmu daha bilmiyoruz biz taraftar olarak istersek
                                hamiye de destek cıkarsak neden olmasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim