İlk olarak verena tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
Evet bende öyle biliyorum.O topa nasıl vuruyordun be bombacı.Sana jübile yapmayan yönetimler utansınİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo golde topun 260 km ye ulaştığını bile söyleyenler olmuştu. hatta maçtan sonra Hami haber bültenlerine konuk filan olmuştu.
Yorum
-
Tamamen sana katlıyorum dostum...Burda bunu tartışmamız bile bana koyuyo...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor formasını tam 558 kez giyerek bu formayı en çok giyen oyuncu olmuş, bu formayla ligde 219, Avrupa da 23 gol atmış bir adama jübile yapılıp yapılmamasını bile tartışmamamız gerekirdi...
Öyle görünüyo ki 558 kez giydiği formayı tekrar giymek nasip olmayacak kaptana...Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...
Yorum
-
en kısa zamanda hamiye jübile yapılmalı. ama bunu da fatihin forma olayına çevirmeyelim. altında bir şey aranmadan, aşkasıyla kıyaslanmadan Hami ye jübile yapalım hatası ile sevabı ile takımımıza çok emeği geçmiş bir oyuncu. inşallah yönetim bu konuda duyarlı olur.sevdim seni bir kere başkasını sevemem
deli diyorlar bana desinler değişemem
Yorum
-
hamiye hala jübile yapilmadiysa bu taraftarin pasif olmasindan kaynaklaniyor. ona jübile yapmayan yönetime taraftar haddini bildirmesi lazim. gereken tepkiyi maclarda göstermesi lazim.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Arkadaşlar yanlış olabilir ama benim hatırladığım Hami gs sempatizanıydı. Fanatik gazetesinde bi kere röportajı vardı. "gs'de oynayamamak içimde uhde kalmıştır." Bunu okuduktan sonra büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Bilgi sahibi olan arkadaşlar bu konuda açıklama yapabilirlermi?
Ayrıca Hami Trabzonspor tarihinin en iyi futbolcusudur bana göre.En son Muhammet_61 tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 00:04.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum