Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akakpoyu pek izlemedim hızlı bir adam mı pek bilmiyorum ama Douglas oynasa Muğdat yerdi Douglası. Belkide hocanın yaptığı tek doğru şey diğerlerine nazaran daha hızlı olan Musa Salih ikilisini oynatmasıydı. Diğer maçlardan daha fazla hata da yapmadı bu ikili. Neden herkes hocaya buradan vuruyor anlamıyorum.

Yapılacak en mantıklı eleştiriler neden Erkan çıktı, neden marin girdi, neden tek forvete döndü vs bence.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Sorun Hami hoca da olmadığı net belli. Kim gelirse gelsin bunlardan birşey olmaz. Hami yeterli mi tabi ki değil. Lucescu vari bir hocanın yardımcısı olmalı.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sorun Hami hoca da olmadığı net belli. Kim gelirse gelsin bunlardan birşey olmaz. Hami yeterli mi tabi ki değil. Lucescu vari bir hocanın yardımcısı olmalı.
        TRT'de gol oylasın başka bir numaradan anlamıyor..

Yorum

• TV'den konuşmaya benzemediğini anlamıştır artık.

Yorum

• Ben başkan olsam her maç hocayı karşıma alır hesap sorardım. Böyle basit hocaların işine karışacaksın çünkü. Gelir lucescu karışmazsın o ayrı ama geçici hamiyi getirmiş isen her maç ve hatta maç öncesi karşına alıp diyeceksin sefa sığırı özer işsizi Vs oynatma diyeceksin. Maçtan sonra bu defansı niye böyle kurdun kurma diyeceksin. Bunlara müdahale edeceksin yoksa bunlar kendini bi halt sanıp fantezi deneyip kendilerini tatmin ediyor. Bu kulüp onların kendini tatmin yeri değil. Azizin sevdiğim ve taktir ettiğim tek yönü hocaya ona buna müdahale etmesi hesap sorması. Anladıkları dili iyi biliyor.

Yorum

• Bugün futbolla arası pek olmayan abim...

- "Ya bu futbolcuyken maç sırasında gol kaçırınca sağ sola el kol sallayan, sahada küsen uşak değil mi?" deyince,

- Evet o, dedim.

-Nasıl olmuş ki?!!!

-Boşver, dedim.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün futbolla arası pek olmayan abim...

- "Ya bu futbolcuyken maç sırasında gol kaçırınca sağ sola el kol sallayan, sahada küsen uşak değil mi?" deyince,

- Evet o, dedim.

-Nasıl olmuş ki?!!!

-Boşver, dedim.
                haklısın.sahada küsüp 219 gol atmış. çoh enteresan

bak buda yüzler kulübü:

TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün futbolla arası pek olmayan abim...

- Evet o, dedim.

-Nasıl olmuş ki?!!!

-Boşver, dedim.
                  Abi yaşımdan dolayı oyunculuk dönemini bilmiyorum ama teknik direktörlüğünü iyi bilirim;hiç değişmemiş hala çocuk..
                  "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• Hami hocam senide kaybettik bu oyuncu toplulugu senide yedi bitirde saha kenarinda ozere bagirip hadi ozer ya dedin ya iste ben orda bittim tukendim.
                    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Elindeki isimleri gerçek mevkiisinde oynatacaktır, ben henüz 2 maçın sonucuna bakarak '' Sadiden farksızdır gitmeli'' değerlendirmelerine katılmıyorum.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haklısın.sahada küsüp 219 gol atmış. çoh enteresan

bak buda yüzler kulübü:

https://tr.wikipedia.org/wiki/100%27...l%C3%BCb%C3%BC
                        "Gelecekseniz doğru geliniz. Konuyu iyi anlayınız, eleştiriniz. Piyasa yapmak için alıntı yapıp iş yapmış görünmek olmaz. Hele ki olmayan birşeyi büyütüp veya çarpıtıp '..Fezada mı yaşıyorsun be adam. Ne demek Dünya nerede?. Üzerinde yaşıyorsun ya...' tarzı karşıdakine uzaylı muamelesi yapmak ayrı ve postmodern tecâhül-i ârifçilik herhalde..."

Hami Mandiralı'nın "futbolculuğuna" diyecek fazla laf bulunmaz. Kendi deyimi ile kalçadan çıkardığı sert şutları ile tanındı. O şutları atmak için antrenman sonrası (Piontek etkisi) manken barajlarla sık sık çalıştığını söyler...İşine değer veren, daha doğrusu kendisine saygısından çok çalışıp bir yerlere geldiği ve açıklarını kapattığı belli. Nitekim "çalışmak çalışmak lazım, çalışmak" kelimelerini sık sık kullanmasının nedeni geçmişine sık sık gidip (soyut manada -gitmek, yanlış anlamayın lütfen) çalışmakla aştığı zorlukları tekrar tekrar içinde yaşamasından. O dönemde büyük işler yaptığı doğrudur. Futbolun biraz daha estetik anlam taşıdığı dönemlerdi o günler.

Sanırım yeterince onore ettim.

Ancak takım kaptanlığı veya yönetme noktasında (bu kelimeyi de nedense hiç sevmem...) eleştirilecek çok şeyler de bulursunuz. Kenardayken işler kötü gittiğinde rakip teknik direktörlere avantaj veren duruşu, garip vücut dili ile destekli tepkileri....,oynadığı dönemde egosunun ağırlığına ilişkin bazı şeyler herkesin bildiği veya öğrenebilecek şeyler.

Teknik direktörlük başka birşey. Fevri ve ani tepkilerle olumsuz görüntü verdiği ortada. Ki bu saydıklarım genel karakteristik özellikler. Bir de işin içine teknik manada tecrübesizliği katarsak durumun vehameti ortada. Ümit Milli Takım (şimdiki U21 sanırım) 'ndaki bebelerle bir nebze birşeyler başarmıştı. Onun dışında elde tutulur Super Lig'de bir başarısı yok 8'den alıp 4. yapılan TS dışında.Bu da yeterli sanırım. (!)

Tabi bunlar birşeyi bir kere sevmedin mi ucu gelmeyecek nedenler belki de size göre. Ağzıyla kuş tutsa olmaz bence...
                        En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 09:23.
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Ne Yusuf ne de Sefa ters kanatta oynayabilecek seviyede değiller. İnşallah bunu sıfır çektiğin şu iki maçta anlamışsındır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kanımca kendileri Sadi hocanın sunduğu rapora pek itibar etmemişler. İlk döneminde yaptığı gibi (Zeki'yi liberoda oynatması) kahraman olma, yeni yerler keşfetme amacında. İnşallah bir an önce bu sevdadan vazgeçer.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• TD 'lük ve Hami Mandıralı aynı cümle içinde...
                              Belki pişer ama Trabzonspor deneme tahtası değil ! Keşke Lucescu sözü verilmeyeydi de doğru tercihle yola devam edebilseydik.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim