Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tamam ama karşılığında bende yattarayla bi poz isterem

eğer avatar olarak kullanmak istersen resmi uygun ölçülerde küçültebilirisde..

Yorum

• uşağum teşekküre gerek yok.Ama kabahat bizimkilerde onların seni dürtüklemesi hatta Hamiye senin için şeetirmesi lazımdı.

TIKLA BAKKKK
      En son Nebiye tarafından düzenlendi; 05.01.2007, 10:48.

Yorum

• buda çok güzel teşekkürler..
        nebiye bunlarla ılgılı bikaç farklı versıyon yapıp bana özelden mesaj atarmısın yada sen serapa at serap onları benim için cd ye aktaracak saolsun...bunu yaparsan çok sevinirim serapada zahmet ettirıyoz ama..
        sorma neden...
        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Hami abim yanımda.diyoki söyle onlara öyle fotoshopla felan resimlerimi çoğaltmasınlar.bide selamı var
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Maşallah maşallah . Çokta yakışmışlar birbirlerine
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• frango keyfine diyecek yok
              SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
              SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
              SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• hami abi can sıkıntısından tc de superspor daki eski ts maclarına bakıyorum cok duygulanyorum ya keske yine takımda olsaydın

Yorum

• ya bide hami abiden bi ricam var
                  bir web sitesi istiyoruz

Yorum

• hami futbol hayatı boyunca 1 kez kırmızı kart görmüş onuda ahmet çakar vermiş..en fazlada 10 sarı kart görmüş. bu kadar uzun süre futbol oynayıp bu kadar az kart görmek helal olsun hami abii...
                    sorma neden...
                    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• evet o kırmızı kartıda bir bjk macına rast gelmişşti
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• cine5te nostalji maçlarını gösteriyolar.Bu akşam 98 yılındaki bjk ve gs maçlarını gösterdiler.İki maçtada yazmış serbest vuruştan.Ey gidi günler.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• hamiyibi kez bile canlı izleyemedim.Oynadığı dönemde 1 kez kocaeli maçına gitmiştim izmite o sezonda schalkeye gitmişti.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Biz Haminin golleriyle büyüdük.. Trabzonsporumuzu izlerken firikik oldumu penaltı olmuş gii sevinirdik..Hami Mandıralı Trabzonsporumuzun gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biridir.. Seni çok arıyoruz Hami.. Trabzonspor seninle çok zaferler gördü.. Bu takıma yapacak daha çok şeyin olduğuna inanıyorum..Bize yaşattığın zaferler için teşekkürler HAMİ..
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim