Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İs ti fa.

Yorum

• Milyonlarca hayırla seni uğurluyoruz. Ama gitmiyorsun.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sen ne rezil bir teknik adamsın ?
        Delirttin!
        Defol Hami!
        Defol!
        Hamiş

Yorum

• Hami konusunda bu sene zerre umrumda değil artık.Benim açımdan önemli olan Haminin gelecek sene hangi görevde olursa olsun bu takımda yer almamasıdır.
          Hami'nin gelecek seneki hocanın yardımcısı olma ihtimali bile insanı kahretmeye yetiyor.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Halilhodzic geldiğinde istifa etmem paramı istiyorum dediğini ne çabuk unuttunuz. Şimdi istifa beklemek ne kadar romantik bir düşünce. Ne yazık ki 9 hafta öyle veya böyle geçecek....
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu sezon küme düşmezsek bize dahada hiç bişecikler olmaz. ''Sürünürüz ama ölmeyiz'' deriz geçeriz. Sittin sene düşmeyiz, başımıza bundan beteri gelmez. Hee belki şike yaparız fenere yapılmayan bize yapılır direk 3. lige sürerler belki o şekilde biteriz ama bunun dışında bakın tekrar söylüyorum, sezon sonu küme düşmezsek bilin ki bu sezondan daha kötüsünü yaşamayız...

Durum işte o kadar vahim. Sivas ı yenip sezonu kapatalım, başkada bir şey istemiyorum. Sivas ı yen ne yapıyorsan yap Hami, senden başka beklentim yok.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halilhodzic geldiğinde istifa etmem paramı istiyorum dediğini ne çabuk unuttunuz. Şimdi istifa beklemek ne kadar romantik bir düşünce. Ne yazık ki 9 hafta öyle veya böyle geçecek....
                Halilodzic ile hami kıyaslanabilir değiller.

Sebo ve hami el ele verin ve dehal gidin artık.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• geçen sene ersun yanal'ın gs'ye yaptığının aynısını yaptı. o maçta da ilk yarı çok iyi basıp ikinci yarı düşmüştük. cardozo'yu çıkarttı yenildik kadar basit olmuyor o işler.cardozo varken de çok bir şey yapamıyorduk hücumda. takım yorulup düşmeye başlayınca o da böyle birşey yaptı. ama erkan için geç kaldı. cardozo'yu da erken çıkardı. sonuç almadan sistemi değiştirmemesi gerekiyordu. takım iyi oynasın da yenilsin palavrası sıkmayın bari.her yenilgiyi hocaya ağır bir şekilde yükleyeceksiniz zaten. bu takım ilk defa kıran kırana tam saha presle maç oynadı. hata da olur sevap da olur.

Yorum

• İlk yarıda Muhammet forvet arkası gayet iyiydi niye ikinci yarı sağ kanada koydun adamı

Yorum

• iyi futbol oynattı, yanlış değişiklikler yapılabilir. şablon ve takımın yapmak istedikleri belliydi. o ilk yarıdan gol çıkmazsa yenilirsin tabi.yorgunluğu atlatırsa takım, sivas'ı rahat yeneriz. sonra da düzelir takım. bir aşağı bir yukarı bu ligi bitirir. zaten bunu yapmak için geldi.

Yorum

• Mecburen sene sonuna kadar devam edecek. Kapasitesi belli zaten. Kabusun bitmesine 9 maç kaldı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• sayın mandıralı bizim paşabahçespor hocası trabzonspor'un başına geçsin senin topladığın puandan daha fazla puan toplardı. tamam iyi kadro yok ama yaşattığın hezimet silsilesi kadarda kötü kadro değil
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bugün iyi kadro kurdu,en azından planı vardı.Bu maçlık eleştirmem.

Yorum

• Ayıp ettik Sadi Hocaya....!
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kume dusurme yeter.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim