Trabzonsporun grlmis gecmis en iyi oyuncusuna jübile sart
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
Hangi maçtı hatırlayamadım?İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bir Efsaneydi bir maçta 4 frikik golü atan tek Futbolcu :
HAMİ MANDIRALITrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
hami mandıralı istanbul takımlarından birinde oynasaydı heykelini dikerlerdi.hami bir forvet oyuncusu olmamasına rağmen ligde ortalama 18 golle oynuyordu 219 gol attı sadece ligde.attığı diğer golleride hesaba katarsak resmi olarak 300 e yakın golü var..topunu önüne çektiğinde hemen ayağa kalkardık,potansiyel gol olma ihtimali vardı o topu önüne aldığında ,mesafe tanımadan çektiği şutlar,müthiş frikikleri,birebirde topu sağa sola çekip spnra tekrar sağa çekip direk keleye çektiği şutlar müthişti.bana futbolu sevdiren ilk futbolcudur hami,tamda benim futbolla tanıştığım dönemlerde vardı hami mandıralı.TÜRK FUTBOL TARİHİNİN en büyük futbolcularından biridir ,TRABZONSPOR TARİHİNİN DE en büyük futbolcusudur.
müthiş bir jübileyi hak ediyor yapılsın artık.ilerde antrenör olarak gelecek avniakerene mutlu türküm diyene
Yorum
-
KUTADGU
Görkemli bir töreni hakediyor Hami Mandıralı.
Alelade bir jubile hem bizi kesmez hem de Hami'nin hakettiğini karşılamaz.
Popüler bir takım olma yolunda ilerliyoruz.
Ama her zaman vefalı bir takım olduk.
İyi bir proje ile beraber, dünya da konuşulabilecek bir "tören" hazırlanmalı.
Yapılabilirliğine inanıyorum.
Hami Mandıralı'nın bunu çoktan hakettiğine inanıyorum.
Yorum
-
hep yazıldı çizildi ama ben merak ediyorum peki Hami ne düşünüyor bu konuda?yani başkan veya yönetim kurulundan biri telefon açsa böyle bir şey düşünüyoruz var mısın dese kabul etmez mi?naz yapmaz heralde,yok yapsada hakkıdırı ama merak ediyorum o da biraz gayret gösterse,sonuçta bunda utanılacak birşey yok,hakkı olanı istesin,
onu sevenler için istesin ve olması için o da adım atsın.Hami mandıralıya geçte olsa jubile yapılması camiada moralleri tavan yapar bence.uzun süredir kimseye jubile yapmıyoruz aslında ki eski yıldızlar en azından bir jubileyi hakediyor...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
haminin bu konuda bir röportajını izlemiştim karadeniz tv de 2 sene önceİlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep yazıldı çizildi ama ben merak ediyorum peki Hami ne düşünüyor bu konuda?yani başkan veya yönetim kurulundan biri telefon açsa böyle bir şey düşünüyoruz var mısın dese kabul etmez mi?naz yapmaz heralde,yok yapsada hakkıdırı ama merak ediyorum o da biraz gayret gösterse,sonuçta bunda utanılacak birşey yok,hakkı olanı istesin,
onu sevenler için istesin ve olması için o da adım atsın.Hami mandıralıya geçte olsa jubile yapılması camiada moralleri tavan yapar bence.uzun süredir kimseye jubile yapmıyoruz aslında ki eski yıldızlar en azından bir jubileyi hakediyor...
ben jubile yapmak için kılımı kıpırdatmam trabzonspor en azından bunu bana borçludur beni geçin taraftara bunu borçludur ben istesem en kral jubileyi yaparım ama bunu ben yaparsam bir anlamı kalmaz bunu trabzonspor bana yapmalı demişti avni akarde taraftarımın önüne o formayı son kez giyip beni alkışlatmayı bile bana çok gördüler anlaşılan demişti
bana göre de son derece haklı inşallah hamiye jubile yapılır ve çocukluğumun yıldızını son maçında stadda olur alkışlamak isterimsadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Sezon sonunda Hami' ye çok güzel bir tören hazırlanması gerektiğini savunanlardanım.
Çünkü o bunu fazlasıyla hakediyor .
Evlatlarımıza yapılan bunca haksızlık ve ayıplardan sonra Bu törenle hem Hami' nin hemde birkaç Eski evlatlarımızın gönlü' nün alınması gerektiğini düşünüyorum .bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
Jübilesini yapmayanlar utansın daha ne yapacak bir adam 220 tane gol atmış utanın be...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum