Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rahat bırakın adamı. saç ektirmek az para mı sanıyosunuz, nerden bulur giymezse o leş formaları?

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ogün'de ne merakli fb formasi giymeye.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ogün'de ne merakli fb formasi giymeye.
        Milli takımdan görev alıyorlar böylelikle
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Benim için bitti.

Yorum

• Benim için çocukluğumun ve ilk gençliğimin yıldızı, bana Trabzonspor'u sevdiren adamlardan... Sonrası beni ilgilendirmiyor, teknik direktör Hami diye birini tanımıyorum, ilgilenmiyorum da...
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bir Trabzonsporlu Fenerbahçe forması giymez. Siz Rıdvan'ın Aykut'un Trabzon, BJK, GS forması giydiğini gördünüz mü? Bizim efsane dediğimiz adamlar enteresan, biri bu sene en güzel renk siyah-beyaz der, BJK taraftarı kovmadan bir yere gitmem der. Bizde Ziya'sı Samet'i, Rıza'sı çalıştı buna benzer yanından yöresinden geçen bir laf söyleyen duydunuz mu?

Yorum

• Kızı da fenerbahçe kolejinde okumuştu, var demek ki bir sempatisi...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Futbolculugu doneminde efsaneydi teknik direktorlugunde ilk kulupte hoca oldugunda iyiydi haksiz yere gonderildi. Ardindan acun ilicalinin sohretler turnuvasinda oynayip orada teknik direktorluk yapti. Sonrada trabzonsporda hoca oldu ama hocaligi maalesef fiyaskoydu. Fener formasi giymesi de harbi buyuk sacmalik ve basiretsizlik oldu.

https://twitter.com/sametic88/status...474621954?s=19.

En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 10.10.2020, 22:53.

Yorum

• Mantık olarak saçma işler yapıyor. Fbtv(ntvde) konusmasi,

Kendisine yoneltilen 3 buyukler sorusunun bir hakaret oldugunu gorememesi.

Uzulmus? Sampiyonlugu haketmeyen topcu işte.

Yorum

• Şu an hakkında söylenenler ile zerre ilgilenmiyorum. Sadece sahaya ilk çıktığı zamanları da izlemek isterdim. Şimdi yirmi bir yaşına gelmiş adamlardan genç yıldız adayı diye bahsediyoruz gelişecekler diyoruz adam on yedi yaşında sahaya çıkıp otuz metreden kaleye top sokuyor. Bence hami asla yeteneğine ihanet etmemiş tam tersi kaosun ortasında muazzam işler çıkarmıştır. Kendisi bir avrupa kulübünde yetişip oralarda oynamış olsaydı bugün dünyanın en iyileri arasında sayılırdı. Adam baştan ayağı yetenek yahu kafa vuruşu hariç her şey var adamda. Biz bu adam bizdeyken nasıl hiç şampiyonluk göremedik ilginç vallahi. O zaman da vardı herhalde eksikleri tamamlamama huyumuz. Acaba bugün kendisi gibi biri altyapıdan bu şekilde çıksa neler olur diye düşünmeden edemiyorum. herhalde ilk fırsatta satardık. halbuki böyle bir adamla lige ambargo koyman gerekir gibi geliyor bana.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ajansspor sadettin sarana roportaj veriyor. sampiyonlugu verdigi camianın adamına.. trabzonlu da akıl oldugunu bu zaman dek gormedim.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• En son jpositve tarafından düzenlendi; 17.06.2022, 19:50.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim