bursaya acı vermek buyuk zevk
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületexaxım benim kestane şekerimpuahaha
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületexasım benim kestane şekerim2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
o maci hatirliyorum.. televizyon basinda adeta kendimden gectim kucuk bir cocuk olarak.. Sehmuz oyuna girip o golu atti ve o cildiris anini hatirladikca icim kipir kipir oluyor. O mac cok guzeldi.. futbolcular herseyini ortaya koymustular canla basla saldiriyorduk. oof oof o ruhu yavas yavas yakalamaya basliyoruz ve bu beni cok mutlu ediyor
Yorum
-
Bizde lisedeydik o zamanlar 10-15 arkadaş bizim evde küçücük bi odaya doluşup maçı izlemiştik. Show tv veriyodu maçı yanlış hatırlamıyosam, her golde bizden öyle sesler çıkıyoduki üst komşular duvara vura vura evin sıvalarını dökmüştü.Uftin Karalardayım...
Yorum
-
bu maçı değerli kılan kupası yada fark attıımız değildi. O zamanlar türk siyaset ve iş dünyasının yükselen yıldızı NTV nin kurucusu devlet bakanı cavit çağlar bursasporun başkanı. kendini kral gibi hissetmekte ve istediği herşeyi yaptırttabileceğini zanneterek bursadaki maçı hakemini satın alır. tam herşeyi anımsamıyorum ama maçta öyle taraflı bir yönetim sergiliyorki hakemler hiç futboldan anlamayan biri bile haburada bir yanlışlık var dercesine. Neyse bunlar yaptı etti bizi 3-0 yendiler. Nasıl olsa 2. maçı alırız edasıyla cavit çağlar 2.maçın hakemini satın almıo ve tarihi farkla kupayı alıyoruz.. O maçta şeymuz bile gol atmıştı be uzaktan hemde galiba yani tam aımsamasamda
Yorum
Yorum