Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yılmaz Vural, yanlış anlaşıldım, ben kesinlikle şike vurgusunda bulunmadım demiş.

Diyorum ki, o kuyruğun kapıya sıkışsın Vural.
    Dilinin kemiği yok işte, yok.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• eğer ben öyle demedim diyorsa çıksın medya önünde söylesin...

Yorum

• yav bu adamı nıye cıddıye alıyorlarkı bu adam şovmen vaska bısı değil gündemde kalmaya calısıyor trabzonu kotuledıkce mıllı takıma secılebılecegını dusunuyor hos bole bı federasyonla buda olur
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Ben de okudum.. Yalanlamış sözlerini Yılmaz Efendi.. "kaleci şike yapsa öyle goller yemezdi.." dedim yanlış anlaşıldım demiş.. Tepkiyi görünce çark etti tabii.. Bu adamın sözlerinin formumuzda tartışılması bile yersiz ve gereksiz..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de okudum.. Yalanlamış sözlerini Yılmaz Efendi.. "kaleci şike yapsa öyle goller yemezdi.." dedim yanlış anlaşıldım demiş.. Tepkiyi görünce çark etti tabii.. Bu adamın sözlerinin formumuzda tartışılması bile yersiz ve gereksiz..
            Bu Adamin Ismi Forumda yasaklansin =)... Seviyesiz Adam...
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ben Yılmaz Vural'ın böyle bir şey söylediğine inanmıyorum.Bir çok basın mensubu kendisinin çok üzgün olduğunu söylemişti.

Seversiniz sevmezsiniz, inanıp inanmamak da size kalmış.Ama insanlara yalancı damgası basmamak gerek hemen.Belki de ben yanılıyorum.

Ama gerçekten böyle bir şey demiş olsa çark etmezdi.Sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtmiş hep.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu kadar yanlış anlaşılma zor ama neyse.. Kapansın bu konu.. Bu maçın güzelliği böyle dedikodularla bozulmamalı..
                20+10+20+11 = 61
                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• maçtan önce bursada yemek yiodum ve her muhabbet ettiğim adam bu macı hatırlattı unutamadık fln filan dedi bizim 96 mız bursalıların kupa finali olmus..
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bunlara ne atsan akıllanmazlar. Dezavantaja rağmen kupayı kazanmak süper
                    GÜMÜŞHANE

Yorum

• O maçı net olmasa da hatırlıyorum son golde babam öyle bir sevinmişti ki beşikte uyuyan kardeşim korkup çığlık çığlığa uyanmıştı
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Semra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O maçı net olmasa da hatırlıyorum son golde babam öyle bir sevinmişti ki beşikte uyuyan kardeşim korkup çığlık çığlığa uyanmıştı
                        Son mesaj 23-04-2009, 12:42 de atılmışken sen niye hatırlatırsın bu acıyı ki
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ayipta bise....
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O maci hatirliyorum. Bursaspor tarihinin en aci yenilgisidir.
                            Kümeye düsmeleri bile onlara o kadar dokunmamistir.
                            Sen kalk binbir türlü tezgah hazirla, o kadar emek ver maci resmen cal ve
                            sonra Bursa'da 5 tane ye. Olacak is mi?
                            ne macti be. ara sira hatirlamak sariyormus :-) bu macta en net hatirladiklarim gollerden sonra topu alip santraya dogru kosuslar.

En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 20.11.2011, 04:06.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son mesaj 23-04-2009, 12:42 de atılmışken sen niye hatırlatırsın bu acıyı ki
                              Özür dilerim
                              O gün Trabzonspor'a ait hatırladığım ilk şey, forumda bu konuyla ilgili ne var ne yok diye bakınca yazayım dedim...
                              TRABZONSPOR

Yorum

• iyi yapmışın iyi
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Çalışıyor...
                                X