maçtan sonra bir hafta el işaretleriye anlaşmıştım insanlarla ses kalmadığından....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)
Daraltma
X
-
MAdem biiyorsun böyle birşeyi e be adam, akıllıyım mantıklıyım dürüstüm diye geçinen sen, neden şimdiyi bekledin...
18 yıldır bir tarafına giren bu acıyı çıkaramamışsın, belki de senin kariyerinin hiç doğrulmamasının tek sebebi olan bu olayı unutamamışsın, gittiğin hiçbir yerde dikiş tutturamamışsın, diplomalı birey olarak eğitim gücün yok, öğretim gücün az, vizyonun dar...
Sen değil misin öğrencini döven?
Sen değil misin bir sezonu tam olarak bir takımda bitiremeyen?
Sen değil misin her seferinde milli takım için ortaya atılan ama hiçbir defasında bunu elde edemeyen?
Hangi yüzle, ne umarak ve ne bekleyerek, hangi amaca hizmetle küçücük bir birey olarak bu dünyada daha önce de bir şekilde -lanet olsun seni de barındırdı ya bu takım içerisinde- ekmeğini yediğin ANADOLUNUN TEK ŞAMPİYONU Trabzonspor'a zamansız bir şekilde böyle iftira atabilirsin...
Sormazlar mı adama 18 senedir neredeydin ey Vural diye?
Sormazlar mı adama madem biliyordun ne oldu da sustun diye?
En basiti demezler mi ey Vural, ispatla şunu diye...
Bende diyorum Yılmaz Vural İBB takımına mağlup olduğu son maçta şike yaptı. Aradılar, çok önemli dostlarım anlattılar. Devre arasında koridorda halletmişler işi....
Benim bu sözlerimin ne kadar geçerliliği varsa senin sözlerinin de o kadar geçerliliği var.
Hoş sende biliyorsun ne yaptığını ama ne dilinin ayarı var işte ne elinin...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
o maçta acemi birliğindeydim maçı izlemek için yemekhanede göreve kalmıştım masaları siliyormuş ayağı ile maçı izlerken 3.1 öne geçince ben gol diye bağırınca bursalı ceyhun çavuştan yokat yedim ve eğitim alanına sürüldüm eğitim esnasında astek teğmene ne trabzonmuş be bursayı fena yaptı demezmi o maçı yıllar sonra yutubtan izledim golleri doya doya
Yorum
-
hacisalihoglu nun yapmis oldugu aciklama ya bakar misiniz.." torpille TS ye hoca olmus" sozunun mantigi nedir?
kulup torpille hoca mi aliyor sayin asbaskan?
bu soz yilmaz vural saklabanini mi kucultur yoksa TS kulubunu mu? yilmaz vural denen adam zaten sefil , konusulmak icin bikini bile giyer gerekli hissederse,.. bu torpil mevzusundan da faydalanir kendileriEn son ESER tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 02:38.
Yorum
-
Bu maçta Bandırmadaydım Bursaya 100 km ama bütün kristal kafe bordo mavi bayraklarla süslenmişti kafenin sahipleri Rize Pazarlı ve fanatik Trabzonsporluydular 3. dakikada Hami frikikten atmıştı ve ilk yarı 1-1 bitmişti ne güzel ve ne mutlu bir gündü Trabzonsporun büyüklüğünü çekemeyenler iftira atıyorlar döner dolaşır onlara yapışır ama esas acı olan bu karakterde insaların Türkiyede değer görmesi.ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN
Yorum
-
onları ogün eze eze yendik .heralde çok zorlarına gitmiş olmalı.bugün olsa yine ezeriz bunu unutmasınlar...En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 09:35.
Yorum
Yorum