Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursaya acı vermek buyuk zevk

Yorum

• zurnaspor busene iyi yırttı. inşallah seneye kümeye...
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• texaxım benim kestane şekerim
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          texaxım benim kestane şekerim
          puahaha
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• leminin başbakanlığını ilan ettiği maçtı cavit çağlar bakansa ben başbakanım

Yorum

• o yıl askerdim ve maçı izlemek için o gün yemekhanede görev aldım masaları 1 saatte sildiğim için tokat bile yedim

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                texasım benim kestane şekerim
                çok orjinal olmuş ççç
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• biz izleyemedik yetişemedik o zamana ama olsun

Yorum

• Macin sonucu bes bir
                    Bursa oldi kepaze
                    Bursa seftalisini
                    Ye oglum taze taze
                    Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• o maci hatirliyorum.. televizyon basinda adeta kendimden gectim kucuk bir cocuk olarak.. Sehmuz oyuna girip o golu atti ve o cildiris anini hatirladikca icim kipir kipir oluyor. O mac cok guzeldi.. futbolcular herseyini ortaya koymustular canla basla saldiriyorduk. oof oof o ruhu yavas yavas yakalamaya basliyoruz ve bu beni cok mutlu ediyor

Yorum

• Sadri Şener Lig tv de katıldığı programda bu maç için dedid ki

"Yöneticilik kariyerimde heycan ne demek bu maçda öğrendim heycanla stresle mutluluğun yaşandığı bir maçdı hiç unutamam " dedi
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Avni akerde izlediğim ilk maçım anlatılmaz bir duygu yaşadım o maçta.
                          O günü hiçbir zaman uutamam.

Yorum

• Bizde lisedeydik o zamanlar 10-15 arkadaş bizim evde küçücük bi odaya doluşup maçı izlemiştik. Show tv veriyodu maçı yanlış hatırlamıyosam, her golde bizden öyle sesler çıkıyoduki üst komşular duvara vura vura evin sıvalarını dökmüştü.
                            Uftin Karalardayım...

Yorum

• arkadaşlar bu skor bursalı macırların içinde çıkaramadılar daha inş. allah verir bursanın belasını mahalli lige düşer
                              KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• bu maçı değerli kılan kupası yada fark attıımız değildi. O zamanlar türk siyaset ve iş dünyasının yükselen yıldızı NTV nin kurucusu devlet bakanı cavit çağlar bursasporun başkanı. kendini kral gibi hissetmekte ve istediği herşeyi yaptırttabileceğini zanneterek bursadaki maçı hakemini satın alır. tam herşeyi anımsamıyorum ama maçta öyle taraflı bir yönetim sergiliyorki hakemler hiç futboldan anlamayan biri bile haburada bir yanlışlık var dercesine. Neyse bunlar yaptı etti bizi 3-0 yendiler. Nasıl olsa 2. maçı alırız edasıyla cavit çağlar 2.maçın hakemini satın almıo ve tarihi farkla kupayı alıyoruz.. O maçta şeymuz bile gol atmıştı be uzaktan hemde galiba yani tam aımsamasamda

Yorum

Çalışıyor...
                                X