bu adamin kaleci degil futbolcu olmasi lazim hiç yerinde durmuor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Jefferson de Galvao
Daraltma
X
Daraltma
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
çok iyi kaleci adam maçta hareketsiz duramiyor hele maç baslamadan sahaya bir çikisi var müthis oyuna sicak oldugu zaman çok etkili biraz daha tecrübe lazim onuda edinirse kalemizi emin ellere emanet etmis oluruz bence basarilar"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Kaleciligin sova yönelik kisminda çok basarili, ancak yantoplarda ayni basariyi gösterdigi söylenemez.. Yumruklama olayindan acilen vaz geçmeli,bu toplarbizim için büyük tehlikedir.. Bir takim eksikleri var bunu tecrübeye dayandirmak ne denli dogru olur bilmiyorum ancak kisa süredegiderirse büyük kaleci olur, gideremezse Tolga'yi izleriz kalede..BORDO MAVİ
Yorum
-
bi keresinde idmana gitmistim senol hoca yari sahada çift kale mac yaptiriyor kalelerede hasan ve tolgayi koydu bizim jef ise mehmetlen bereber forvet oynatiyordu senol hoca jef. forvette acaip etkili calim atiyor sut cekiyor ve 3,0 yeniyorlar golleri de kim atti biliyormusunuz jef 2 mehmet yilmaz 1 jef birini kornerden gelen topa kafayla atti senol hoca diyordu ozaman jef.e ki seni maclarda forvet oynatacagim[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Ike Shorumnu'nun Brezilya subesi gibi.Refleks ve plonjon yetenegi açisindan 10 üzerinden 10.Topu oyuna sokma becerisi de bu yastaki bir kaleci için iyi sayilabilir.Ancak yan toplari yumruklama hastaligi ve çikislarda kararsizligi var.Üstelikatak oynadigimiz maçlarda soguk kaldigi içinyiyecegimiz kontralarda sikinti yasatabilir.Kalecilikten gelme iki tane hocasi olmasi iseeksiklerini gidermesi açisindan büyük sans.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Çok tecrübesiz. Kalede savunmaya güven vermiyor kanaatindeyim. Gerçi Savunmada ona güven vermiyo bu sene ama neyse. [img]smileys/smiley17.gif[/img]Son iki maçta yeterince isinamadigi için (penalti pozisyonlarida dahil) gelen iki topuda içeri aldi.Iyi refleksleri olan bi kaleci olmasina ragmen penlati pozisyonuna ....ün trene baktigi gibi bakiyor. Yillarin kalecisi senol hoca bunu adam edemezse yazik. Insallah iyi bi kaleci olur tecrübe kazanirda 20-25 milyon dolara avrupaya satariz.[img]smileys/smiley19.gif[/img]Uftin Karalardayım...
Yorum
Yorum