Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jefferson de Galvao

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kalecimiz iyi super petkoviçtende kaliteli amaaaaaaaaa dezavantaji da var yantop olsun sut olsun toplari hiç tutmuyor hep tokatliyor sagasola üstüne gelen topu bile tokatliyor bu ilerde sorun olabilir tokatr,ladigi toplar rakibin önüne düstügü zaman affetmez en basiti kipristaki macta ama yinede super bir kaleci özellikle refleksleri harika
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• evet ya ii kaleci ama toplari hep tokatliyo[img]smileys/smiley5.gif[/img]
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

• <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center>
        <T>
        <TR>
        <TD vAlign=top>
        <H3>Jefferson çaykolik çikti!</H3>
        <DIV id=metin>Trabzonspor'un Brezilya'dan transfer ettigi genç kaleci Jefferson'un çayi çok sevdigi ortaya çikti. Trabzon'a geldigi günden beri sempatik tavirlari ile ilgi odagi olan 22 yasindaki kaleci gittigi her yerde çay istiyor. Sampiyonlar Ligi ve Kayserispor maçi ile birlikte 3 kez Trabzonspor formasini giyen genç kaleci Trabzon'a yavas yavas ayak uydurmaya basladi.

Bordo-mavili takimin kalecisi bulundugu her ortamda ikram olarak kendisine çay getirilmesini istiyor. Geldikleri günden beri takim arkadasi Fabiano Eller ile birlikte kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarini belirten Jefferson, "Geldigimiz günden beri çok sicak bir ilgiyle karsilastik. Biz de Fabiano ile birlikte Trabzon'a ayak uydurmaya çalisiyoruz. Gittigimiz her yerde bize çesitli ikramlarda bulunuyorlar. Fabiano soguk içecekler aliyor. Ben ise çay istiyorum. Çayi çok sevdim" dedi.

Günde 7-8 bardak çay içtigini belirten Jefferson, çayin kendisinde aliskanlik yaptigini söyledi. </DIV></TD></TR><? if ( 'var' == '' ) : ?>
        <TR>
        <TD></TD></TR><? endif; ?>
        <TR>
        <TD align=right>08.08.2005</TD></TR>
        <TR>
        <TD align=left>
        Kaynak : IHA</TD></TR></T></TABLE>
        :::TS:::

Yorum

• lakabi tokatci
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• sadece biraz tecrübeye ihtiyaci var.kalecimize lay yok.
            her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• millet tokatçi mokatçi ama bilmem farkettiniz mi?dün tarihi farktan bizi o kurtardi.4-5 tane net gol pozisyonu çikardi
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi
                millet tokatçi mokatçi ama bilmem farkettiniz mi?dün tarihi farktan bizi o kurtardi.4-5 tane net gol pozisyonu çikardi
                Bence de....

Yorum

• Evet iyi bir kaleci.
                  <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

• dogru secim zaten onla ellerde bozuk ciksa tam skandal bir geciririz,ilerde kalsa da buyuk paralara transfer olsa da jeffersonun cok faydasini gorecegiz galiba

Yorum

• Canavar CAfer...

Bu adam tam bizim bas agrimiza aspirin gibi...

Eskiden kale top gelecek kornerde ne olacak diye korkardik...

Yorum

• dün aksam en iyi mücadeleyi kesinlikle jefferson verdi...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• 1 puani kurtaran adam..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• panter cafer[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• caferson!... helal olsun sana..

sana güveniyorum...yapilacak ortalarda gol olmaz dedim ancak normal ataklarda gol olur diye korktum çünkü defans hatasi gol olabilirdi ancak duran toplarda tedirgin olmadim..
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Artik kaleye çekilen sutlarda onun varligini hatirlayinca ümitsizlige kapilmiyorum.Yani bana güven veriyor[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X