Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jefferson de Galvao

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu aksam hersey çok farkli olacak elestirenlerde görecekler..ne oldugunu jefferson un neyse insanlah diyelim.......
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• MICHAEL PETKOVIÇ TEN DAHA IYI BIR KALECI BENCE. EGER ÖYLE OLMASAYDI BOTAFAGO TARAFTARLARI GÖNDERILMESINE BÖYLE KARSI ÇIKMAZDI, BOTAFAGO TEKNIK DIREKTÖRÜ ISTIFA ETTI...

HEM DE GELECEGI OLAN BIR KALECI DAHA GENÇ...

HEPIMIZE HAYIRLISI OLSUN

EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

• SAOLASIN SANA KIMSE MESAJ ATMAMIS AMA SAOL JEFFERSON ILK YARI KARSI KARSIYA POZISYONUNA ZAMANINDA MUDAHALE ETMESEYDIN SENI YERDEN YERE SOKACAKLARDI
        Trabzonsporlu olunmaz Trabzonlu doğulur...

Yorum

• Petkoviç olsa habire degaj yapacakti ve rakipkaleciye topu teslim edecekti .Bravo Jefferson' a hep oyunu eliyle baslatti
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Topu "uyanik" davranarak rakipten önce almasi ve ileriye tasimasi çok basariliydi bence...Bu ise pekoviç çok korkardi...

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

İlk olarak KaiserSoza tarafından gönderildi
              gelecegin,DIDASI.3-5yil,sonra,milanda,görürüseniz,sasirmayin.

Zafer Allah Askina böyle desteksiz atma senin salladigin adamlarin sözlesmesi fesh ediliyor[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

beni,dinleselerdi,bu,hale,gelmezdik.ayriyeten,fesh ,edilene,k adar,3,yil,oynadi,o,oyuncu,trabzonda

dogruysam,suç,bende,mi?

jefferson,turkiyenin,en,iyi,kalecisi,olmaya,aday.k umasi,gord um.bi,kalecide,olmasi,gereken,en,elzem,sey,olan,at letik,bir, yapi,onda,mevcut.oyunu,iyi,okuyor,vetopu,oyuna,iyi ,sokuyor.v .s.vs.

daha,fazla,bilgi,edinmek,istiyosan,ozelden,yollari m,sana.ank aradan,gozukmuyo,heralde.[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
              TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
              ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
              EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
              EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

• kalemiz emin ellerde hic suphem yok
                İnsan ol evlat!

Yorum

• kalemiz çok saglamda
                  Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• kalecimiz süper hala neden buna inanmak isteyenler var anlamiyorum

61/16

Yorum

• bu sezonun bence en iyi transferi super i kaleci oldugu kesin
                      Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

• bekledigimden iyi gordum cok atletik bi kaleci kalede samba yapacak gibi gorunuyo

Yorum

• wall iyi bence iyi dida gibi

Yorum

• Bence çok saglam bir kaleci.Kalede güven veriyo.Petkovic varken her yan topda ahanda golü yedik derdim.

Yorum

• süha arkadasimiz ugra bu sayfaya bu defansa ragmen olaganüstü bi kaleci buffonu koysan bundan iyisini yapamazdi zaten bu defans varkenn

SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• Yasi geregi daha pismesi lazim yedigi golde kaleden cikmasi lazimdi yinede gol olabilirdi ama aciyi daraltmak icin cikmaya mecbursun reflekslerine diyecek yok kesin bir karar vermek icin daha erken

Yorum

Yükleniyor...
                                X