Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jefferson de Galvao

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güle güle jeff yolun açık olsun...

tutmadı dikiş umarım başarılı olursun...

şahsen başarılı olsan hafıylanmam zira bizde 10 yılda kalsan kaleye geçemeyecektin...en iyisi gitmendi...
    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• yaptıkların için teşekkür ederiz.iyi bir perfermans gösteremezsende iyi bir profesyonellik gösterdin bana göre.konyaspor ve senin için hayırlısı olur inşallah.kumaşının iyi olduğundan eminim.başarılar.

Yorum

• Baslik ne zaman silinecek?
        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• konyaspor gerçekten iyi bir transfer yaptı. oğuzhan da trabzonludur ama ondan kaleci olmaz. yalnız anlaşmayı 1 yıllık yapmışlar,seneye ellerinden kaçırabilirler.

Yorum

• İlk olarak cholak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            konyaspor gerçekten iyi bir transfer yaptı. oğuzhan da trabzonludur ama ondan kaleci olmaz. yalnız anlaşmayı 1 yıllık yapmışlar,seneye ellerinden kaçırabilirler.
            Aynen..

Konya bu sene flaş takımlardan biri olmaya aday...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum.Öncelikle mükemmel bir profesyonel.Kendisine sonsuz başarılar diliyorum.İnşallah başarılı olur orada.
              Colmandante

Yorum

• Büyük umutlarla gelmişti ama olmadı.Verdiği emekler için kendisine teşekkür ediyorum ve başlığı kitliyorum.

Yorum

• Ulan jefferson ne kazma kaleciydin az mı sinir ettin bizi. Ortalıkta da gözükmüyor yaşıyor mu acaba.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan jefferson ne kazma kaleciydin az mı sinir ettin bizi. Ortalıkta da gözükmüyor yaşıyor mu acaba.
                    7-1 almanya macında yedek kaleciydi. sonrası flu

Yorum

Yükleniyor...
                    X