Verdigi emeklere tesekkür eder yolun acik olsun keske ama şikeci Takim yerine Avrupa da bir takima gitseydin yine de başarilar diler Annenin en kisa zamanda iyileşmesini dilerim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Trabzonspora kazandıran futbolcular arasında yerini aldı. Adam gibi adamdır zamanında bazı şeyler için çok laf etmiştim tolgaya ama aldığından fazlasını verdi bu kulübe. Trabzonspor tarihinde kaç tane böyle adam var? Benim aklıma gökdeniz, fatih tekke geliyor.
Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum kendisine futbol hayatında başarılar diliyorum.
Yorum
-
Gule gule KAPTAN. Yolun açik Allah yar ve yardimcin olsun.
Trabzonspordaki misyonunu gayet guzel tamamladi.
Bu hayatta bazi seyler trabzonspordan daha onemli.
Senin gecerli bir sebebin vardi ve adam gibi dansozluge vurmadan gittin.
Gule gule Tolga Zengin.Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Büyük Trabzonspor taraftarina yakisan Tolgaya emekleri icin tesekkür etmek ve yeni takiminda basarilar dilemek olur. Artik neden gitti, nasil gitti bunlari konusmak bize birsey kazandirmaz. Bu basligi kapatip önümüze bakmamiz lazim. Elimizde Onur, Fatih ve Zeki gibi iyi kaleciler var onlara destek olalim. Onur'un serbest kalma maddesi acilen kaldirilmali
.
FrancescoTotti
Yorum
-

Söylenecek çok şey var aslında ama hiç bir şey söylemeyeceğim.
Yolun açık olsun kaptan.
Bundan 10 sene sonra takımın başında teknik direktör olarak görebiliriz seni umarım, kendine dikkat et, İstanbul'a aldanma Trabzon gibi değildir buralar. Geri döneceğin günü büyük bir hasretle bekliyor olacağım.
Yorum
-
AW: Tolga Zengin
Adam değilsin ömür boyu mutsuzluk eksik olmasın başından...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ynt: Tolga Zengin
Senin gibi kaptan olmaz olsun . Sikecilere gidiyor boyle samimiyetsiz insan iste .
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 01:00.
Yorum
-
Gidişine kırılmayı ve üzülmeyi anlıyorum ama beddua etmenin de gereği yok.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam değilsin ömür boyu mutsuzluk eksik olmasın başından...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Güle güle Kaptan,yolun açık olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum