Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kalecilik yapmadan köşeyi dört kere döndün , 10 yıl sonunda biraz kaleciye benzeyince , sana güvenen camiayı terkedip gittin .
    Senden kaleci yaptık ama ötesi olmaz . Seninde öyle bir beklentin olmasın . Karakterindeki zayıflık , girdiğin kabın şeklini almandan belli . Kısa vadede sana bakanları aldatıyor yalnızca , ötesi yok .

Yolun açık olsun .
    Aynen katiliyorum.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Futbolcular benim arkadaşım değil, benim aşkım Trabzonspor.

Her ne sebeple olursa olsun Trabzonspor'u hem de düşman gördüğü güç odaklarına kaçarcasına gidip terkeden birisi benim gözümde efsane falan olamaz.

Efsane kaptan diye kendisini savunduğum günlere de lanet ediyorum, Onur'u eleştirmek için onu kullanmıştım, ama o da aynıymış. Şimdi Onur'a teklif gelsin beş dakka beklemez o da koşar. Senin altyapından yetişmiş, efsane olabilecek kaptanın bjk gibi sümüklü bir takıma gidiyorsa Onur'un gsye gitmesine kimse şaşırmaz zaten...

Annesine acil şifalar, kendisine bol goller dilerim...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• AW: Tolga Zengin

Bence tolga zengin daha da yıpratılmadan kilit gelmeli bu başlığa.
        Daha bunun imza atması var.
        İş çığırından çıkmasın
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• AW: Tolga Zengin

Romantizme gerek yok. O kadar...

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kalecilik yapmadan köşeyi dört kere döndün , 10 yıl sonunda biraz kaleciye benzeyince , sana güvenen camiayı terkedip gittin .
          Senden kaleci yaptık ama ötesi olmaz . Seninde öyle bir beklentin olmasın . Karakterindeki zayıflık , girdiğin kabın şeklini almandan belli . Kısa vadede sana bakanları aldatıyor yalnızca , ötesi yok .

Yolun açık olsun .

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolcular benim arkadaşım değil, benim aşkım Trabzonspor.

Her ne sebeple olursa olsun Trabzonspor'u hem de düşman gördüğü güç odaklarına kaçarcasına gidip terkeden birisi benim gözümde efsane falan olamaz.

Efsane kaptan diye kendisini savunduğum günlere de lanet ediyorum, Onur'u eleştirmek için onu kullanmıştım, ama o da aynıymış. Şimdi Onur'a teklif gelsin beş dakka beklemez o da koşar. Senin altyapından yetişmiş, efsane olabilecek kaptanın bjk gibi sümüklü bir takıma gidiyorsa Onur'un gsye gitmesine kimse şaşırmaz zaten...

Annesine acil şifalar, kendisine bol goller dilerim...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• güle güle kaptan

Yorum

• Yazilanlari bir kac gündür okuyorum ve gercekten üzüleyim mi ,güleyim mi bilemiyorum. Tolga yillarca bu takimda yedek kaleci olarak bekledi,ücüncü kaleci oldu,ikinci kaleci oldu en zor zamanimizda ,yani sampiyon oldugumuz sene onur sakatlandi eldivenlerini giydi ve sanki yillardir 1. kaleciymis gibi cikti takiminin punlar kazanmasinda cok büyük emek sarfetti. Hicbir zaman kimseyi gücendirmedi,hicbir zaman yüzümüzü kizartmadi,bir terbiyesizligini görmekdik. tam aksine,ondan olgun aciklamalar,dürüstce söylemler duyduk, okuduk.

sike skandalindan sonra yaptigi aciklamalar,takindigi tavir da bir trabzonsporluya yakisir sekildeydi.

simdi cikmis taraftarim diye gecinen,sözde özde ondan veya baskalarindan daha trabzonsporlu oldugundan bahsedenler ona garip,komik,aptalca elestiriler getiriyorlar.

Bu takimin yillarca parasini yedi diyenlere sadece sunu diryorum. Bu Oyuncunun trabzonsporla bir is akdi var miydi? Vardi! Bu is akdini ona trabzonspor zorla mi yaptirmisti ya da o trabzonspora bu akdi zorla mi dayatti? hayir!

Yine bu is akdine ragmen ayni tolga sakat oldugu bir sezonda aldigi paranin yarisindan feragat etti mi? etti?

Sike sürecinde özellikle kupa maci sonrasi ve eskisehir maci öncesi ve sonrasi o yüce durusu gösterdi mi? Gösterdi!

Biziym yüregimize su serpen seyler söylemedi mi? Söyledi!

Unutmadan tolganin transferinin arkasinda yatan sebeplerden bir tanesinin de takimin icinde bulundugu maddi durum olabilecegidir.
              Annesinin hastaligina girmiyorum bile! Buna saygisi olmayinin kendisine saygisi da yoktur.

Ayrica! Sayet on yil icinde trabzonsporun basinda trabzonlu olupta teknik direktörlük yapabilecek kimi görüyorsunuz derseniz, bu role su an icin bicilmis kaftan Tolgadir. Besiktasa gitmesi,baska bir hava solumasi,yeni bir kültr,yeni bir sehir,yeni bir takimda olmasi bugün birilerini belki kizdirabilir,üzedebilir ancak bu hamlesinin bile bize gelecekte katkisi olabiecegini düsünebilen her saglikli kafa onun bu kararina saygi duyar.
              En son blues tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 00:39.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yolun açık olsun .
                Helal olsun, Aynen katılıyorum , sen ki Tolga efendi büyük maçlarda tirtir titrer hiçbir zaman güven vermezdin, Fevzi gibi olacakken bu takım seni elde tuttu ve adam etti adam! Şimdi adam oldunya, ilk fırsatta ananızda bahane edip defolup gittin. Allah seni bildiği gibi yapsın
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazilanlari bir kac gündür okuyorum ve gercekten üzüleyim mi ,güleyim mi bilemiyorum. Tolga yillarca bu takimda yedek kaleci olarak bekledi,ücüncü kaleci oldu,ikinci kaleci oldu en zor zamanimizda ,yani sampiyon oldugumuz sene onur sakatlandi eldivenlerini giydi ve sanki yillardir 1. kaleciymis gibi cikti takiminin punlar kazanmasinda cok büyük emek sarfetti. Hicbir zaman kimseyi gücendirmedi,hicbir zaman yüzümüzü kizartmadi,bir terbiyesizligini görmekdik. tam aksine,ondan olgun aciklamalar,dürüstce söylemler duyduk, okuduk.

sike skandalindan sonra yaptigi aciklamalar,takindigi tavir da bir trabzonsporluya yakisir sekildeydi.

simdi cikmis taraftarim diye gecinen,sözde özde ondan veya baskalarindan daha trabzonsporlu oldugundan bahsedenler ona garip,komik,aptalca elestiriler getiriyorlar.

Bu takimin yillarca parasini yedi diyenlere sadece sunu diryorum. Bu Oyuncunun trabzonsporla bir is akdi var miydi? Vardi! Bu is akdini ona trabzonspor zorla mi yaptirmisti ya da o trabzonspora bu akdi zorla mi dayatti? hayir!

Yine bu is akdine ragmen ayni tolga sakat oldugu bir sezonda aldigi paranin yarisindan feragat etti mi? etti?

Sike sürecinde özellikle kupa maci sonrasi ve eskisehir maci öncesi ve sonrasi o yüce durusu gösterdi mi? Gösterdi!

Biziym yüregimize su serpen seyler söylemedi mi? Söyledi!

Unutmadan tolganin transferinin arkasinda yatan sebeplerden bir tanesinin de takimin icinde bulundugu maddi durum olabilecegidir.
                  Annesinin hastaligina girmiyorum bile! Buna saygisi olmayinin kendisine saygisi da yoktur.
                  Kardeş yorma nefesini anlamaz onlar. Çünkü onlar en iyi(!) Trabzonlular.

Tolgan'ın ayrılması her anlamda herkez için iyi oldu. Bizim içinde öyle, Onur içinde öyle, Fatih içinde öyle. 5 Tane aslan gibi kalecimiz var, Onur gitseydimi seviniceklerdi anlamadım ki? Daha iki sene öncesine kadar ne küfürler yedi bu adam bu forumda. Şimdi ise satıcı olmuş.

Bence şahane bir transfer. İnşallah Tolga kardeşimiz de kafasına takmaz bu olayları ve iyi bir sezon geçirir.
                  En son Ergin Varlibas tarafından düzenlendi; 23.07.2013, 22:10.
                  Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Emeklerin için teşekkürler kaptan yolun açık olsun.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Beşiktaşın futbolcusunun başlığı artık kapanabilir mi *

Yorum

• Sana "Kaptan" diye hitab ederek yazılar yazmıştım. İçimden gelmişti...

Şimdi içimden gelmiyor. Sen hesap et.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• @Yiğit Gayretli

Duygularıma tercüman oldun.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yazık oldu.

Gitmen sorun değil de gittiğin takım mesele.

Teori, pratiğe her zaman bir numara büyük geliyor işte. Bir kez daha gördük.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tolga Zengin'e gösterilen tepkiyi anlayamıyorum. Onur'un arkasında mı bekleseydi yıllarca?

Şampiyon olduğumuz yılki o performansı yeter.

Gittiği takıma gelince. O bizim meselemiz değil, Tolga'nın meselesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X