tolga biraz kndini geliştirirsen çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Tolga'nın hırsı, ipi koparttı
Sabah idmanının ilk bölümünde teknik patron Ersun Yanal, oyunculara güç çalışması yaptırdı. Tolga ve Onur bu idmanda eş olurken, kuvvet antrenmanı sırasında genç kaleci Tolga aşırı güç uygulayınca elastik ipi koparıp, herkesi şaşırttı.TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;
Yorum
-
Kalede Sorun YokTarih: 22.07.2008 07:56:22 (2338 okuma)
Trabzonspor, ön sözleşme yaptığı Fransa`nın Lille takımı kalecisi Tony Sylva`nın transferindeki pürüzleri gidermeye çalışırken, Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak omuz omuza vererek bordo-mavili takımın kalesinin emin ellerde diye mesaj gönderdiler.
Yönetim kurulunun kaleci arayışı içinde olmasına saygı duyduklarını belirten iki kaleci, "Yönetim Kurulunun kaleci arayışı içinde olmasına saygı duyuyoruz. Çok çalışan kaleyi alır. Biz de bunun için çok çalışıyoruz. Trabzonspor`un kalesinde bir sorun yok. Kale emin ellerde. bize güvensinler" mesajını gönderdiler.
Yorum
-
fatıh terım mıllı takıma cagırdımı futbolcu kotu mu oluyor ozaman gokdenız futbolcu degıİlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületmm onura güveniyorum da tolga sen bi felaketsin.f.terim bile seni millli takıma çağırdı demekki kötüsün
Yorum
-
Bir türlü pişemedi. Slyla gelirse biraz da onun yanında pişer dibi tutar artık. Slyla trasferi gerçekleşmezse bile bence onur'un geçen sezonki son maçlardaki performasnı dikkate laırsak tolganın bi adım önünde diye düşünüyor, gerede kampını takip edenlerden konu hakkında yorumlar bekliyoruz.Uftin Karalardayım...
Yorum
-
arkadaşlar bence sorun güven biz güvenmedikten sonra o nasıl güvensin kendine.bir kaleci oynamadan tecrübe kazanmaz bazı arkadaşlargeçen sene çok hatalı golleryedi diyo tamam olabilir defansımız çok mu iyiydi. bakın real madrid e casillas kaleye geçtiğindeçok mu tecrübeliydi hayır oynaya oynaya tecrübe kazandı.euro 2008 i kazanan ispanyanın takım kaptanıydı.real de defansı sağlam milli takımda aynı
tolga ya bence biraz güvenmemiz (bunu ona hissettirmemiz) ve sabretmemiz gerekiyo diye düşünüyorumUfacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
haklısın artık tolganın yaşı geçti gibi.. aslında seviyorum ama onur varken onura destek vermek lazım yaşı genç ve daha yetenekli gibi sanki..İlk olarak uftinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir türlü pişemedi. Slyla gelirse biraz da onun yanında pişer dibi tutar artık. Slyla trasferi gerçekleşmezse bile bence onur'un geçen sezonki son maçlardaki performasnı dikkate laırsak tolganın bi adım önünde diye düşünüyor, gerede kampını takip edenlerden konu hakkında yorumlar bekliyoruz.
Yorum
-
doğru düşünüyorsun ben hep bunu anlatmaya calıstım geçen yıldan beri ama yok yok yokİlk olarak paşali memo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bence sorun güven biz güvenmedikten sonra o nasıl güvensin kendine.bir kaleci oynamadan tecrübe kazanmaz bazı arkadaşlargeçen sene çok hatalı golleryedi diyo tamam olabilir defansımız çok mu iyiydi. bakın real madrid e casillas kaleye geçtiğindeçok mu tecrübeliydi hayır oynaya oynaya tecrübe kazandı.euro 2008 i kazanan ispanyanın takım kaptanıydı.real de defansı sağlam milli takımda aynı
tolga ya bence biraz güvenmemiz (bunu ona hissettirmemiz) ve sabretmemiz gerekiyo diye düşünüyorumvolkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
tolga benim gözümde herzaman iyiydi ama arkadasinda dedigi gibi tecrübesizdi casillas madridin kalesini 17 yasinda gördü ya 19 yasinda banko oynuyodu inanabiliyonuzmu simdi noldu adamdan? dünyanin sayili kalecilerinin basina gecti 100 yilin kalecisi buffonun yaninda sanina san katti
niye bizden böyle kaleci cikmasin? gerci yasi geldi 25e dayandi ama koskoca real madrid 17 yasindaki bi cocuga güveniyosa biz niye 25lik yakinda coluk cocuga karisacak adama güvenemiyoz?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
dogru söze ne söylenirİlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga benim gözümde herzaman iyiydi ama arkadasinda dedigi gibi tecrübesizdi casillas madridin kalesini 17 yasinda gördü ya 19 yasinda banko oynuyodu inanabiliyonuzmu simdi noldu adamdan? dünyanin sayili kalecilerinin basina gecti 100 yilin kalecisi buffonun yaninda sanina san katti
niye bizden böyle kaleci cikmasin? gerci yasi geldi 25e dayandi ama koskoca real madrid 17 yasindaki bi cocuga güveniyosa biz niye 25lik yakinda coluk cocuga karisacak adama güvenemiyoz?
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
Tolga 2 yildir kalemizi koruyor. Madem tek eksigi tecrübeydi, hic mi tecrübe kazanamadi 2 yilda. Tolga bana hic güven vermedi kalede. Rakibin ceza sahamiza girdigi her pozisyonda yüregim agzima geldi.
Acikcasi gecen seneye kadar ben de Tolga'nin iyi kaleci oldugunu, tecrübe kazanmasi gerektigini düsünüyordum ama malesef Tolga kendini hic gelistirmiyor.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Tolga’nın TesellisiTrabzonspor’da önce kaptanlığı elden alınan ardından ...
da Senegalli kaleci Tony Sylva’nın transferi ile ‘1 numarayı’ kaybetmesiyle kötü günler yaşayan kaleci Tolga Zengin’e gurbetçilerin sevgi gösterisi moral verdi. Osnabrück maçında yedek soyunan Tolga’ya maç öncesi gurbetçiler büyük ilgi gösterirken, genç kaleci bol bol imza dağıtıp, fotoğraf çektirdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum