Kaptana laf söyleyenler neye göre söylüyor anlamıyorum. Annesinin rahatsızlığını ve diğer konuları geçiyorum. Sen Türkiye'nin şuanda en iyi 3-4 kalecisinden birisin 30 yaşına demir atmışsın. Büyük ihtimal bu sene klübede körelceksin hala takımda kalmanın alemi nedir ? Siz taraftarsınız eleştirir geçersiniz. Adam futbolcu maç oynamak istiyor. En doğal hakkıda bu diğer konulara gelmiyorum bile. Yolun açık olsun kaptan benim için bu takımın en büyük 2 Efsanesinden biri sensin isteyen istediğini desin senin Trabzonspor'luluğundan da temiz yüreğinden de gram şüphem yok. Gidersen de benim EFSANEMSİN kalırsanda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Tolga seni BJKda görmek cok aci! Sende ötekiler gibi Istanbula gittin ha? Tamam Annen orda git fakat baska bir takima gitmen daha dogru olurdu.Demek sen Trabzonsporlugu yeterince benimseyemdin be Kaptan.Cok üzgünüm! Gerce senin gitmen aslinda önemli degil cünkü oyuncular gelip gider.Önemli olan Trabzonspordur ve senin gitmenden Trabzonspor faydalanacaksa Sikebahceyede gidebilirsin.En son Full HD tarafından düzenlendi; 07.07.2013, 12:27.
Yorum
-
Birde ek olarak. Sen bu takımda harikalar yarattığında senin performansını eleştirenler şimdi gidişine sallıyor. Ben bu taraftarın bu takımı geriye götürdüğünü bu sene anladım. Belli ki sen daha önce anlamışsın. Git kafan rahatlasın kaptan milletin laflarına aldırış etme. Yolun açık olsun BÜYÜK KAPTAN.
Yorum
-
Bitiyorum bu futbolcu tayfasındaki iki yüzlülüğe hem dürüstlükten,temizlikten,şikeye karşı olmaktan konuşuyor hem de şikeciliği onanmış bir takıma transfer oluyorlar.
Para için daha neler yapıyor olacaklar.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Tolga adına sevindim. Artık devamlı ilk 11 oynama şansı var. Burada Onur Fatih hatta Zeki gibi yetenekli kaleciler arasında en yaşlısı oydu ve ilk 11 oynaması garanti değildi. Yıllardır bizim için emek harcadı elinden geleni yaptı.
Beşiktaş şikecidir bilmem nedir evet ama kaptanımıza vefasızlık yapmak niye?
Sırf çarşı grubu sebebiyle beşiktaşa saygı duyarım yıllardır. Bir şikebahçe yada gs'ye gitse dahamı iyi idi, en azından emekçi hakçı adaletten yana şike sürecinde bize destek vermiş ve vatansever bir taraftar grubunun olduğu takıma gitti ve ona orada gereken saygıyı fazlasıyla göstereceklerdir.
Yurt dışından rubin dışında sanırım başka bir takım istemedi oda oraya gitmedi.
Böyle iyi yürekli insanları lafla harcamak çok basitmiş.
Ha tabi hiç kimsede bir dozer cemil değil...En son Timur Mikhail tarafından düzenlendi; 07.07.2013, 13:11.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
Vefasızlık değil,Tolga Zengin Trabzonspor kaptanı olarak öne çıktığı her konuda emekten bahsederek şikecilere tepki koydu ve şimdi de şikeciliği yüzünden ceza alan takıma gitmeyi sorun görmüyor.İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga adına sevindim. Artık devamlı ilk 11 oynama şansı var. Burada Onur Fatih hatta Zeki gibi yetenekli kaleciler arasında en yaşlısı oydu ve ilk 11 oynaması garanti değildi. Yıllardır bizim için emek harcadı elinden geleni yaptı.
Beşiktaş şikecidir bilmem nedir evet ama kaptanımıza vefasızlık yapmak niye?
Sırf çarşı grubu sebebiyle beşiktaşa saygı duyarım yıllardır. Bir şikebahçe yada gs'ye gitse dahamı iyi idi, en azından emekçi hakçı adaletten yana şike sürecinde bize destek vermiş ve vatansever bir taraftar grubunun olduğu takıma gitti ve ona orada gereken saygıyı fazlasıyla göstereceklerdir.
Yurt dışından rubin dışında sanırım başka bir takım istemedi oda oraya gitmedi.
Böyle iyi yürekli insanları lafla harcamak çok basitmiş.
Ha tabi hiç kimsede bir dozer cemil değil...
Bunun bir zorunluluk olduğunu mu söylemeye çalışıyorsun bilmiyorum ama dünyalığını yeterince yapmış bir futbolcudan eylem-söylem tutarlılığı beklerim,bu da benim hakkım.Bursaspor da en az Bjk kadar verebilirdi,orayı da tercih etmedi.
Çarşı ile yazdıklarına değinmek bile istemiyorum,açık ara en raklamcı,en karaborsacı,kendi içlerinde ölüme varan saldırılar olacak kadar büyük rantların döndüğü,Yıldırım Demirören zamanında para alamayınca 'yeter' bağıran,sonra paralar ve transferle gelince 'yetmez' diye bağıran ve başkanı istifaya çağranlara saldıran vandallar sürüsü,Türk tribünlerinin en karanlık yapılarından biri.
Şike başlangıcında Bjk işin içinde olmayınca yalandan yere hava atmak dışında şikeci Tayfur ve Adalıya destek çıkan pankartları,Tayfur'un tam boy kulübede kartonunu bulundurmalarıyla,bedava bilet vermediği için Fikret Orman'a saldırıları ve son seçimde şikeci Adalıyı destekleyen çıkarcılıklarıyla benim açık ara en nefret ettiğim gruptur.En son bordox tarafından düzenlendi; 07.07.2013, 13:50.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"kaptanımızın gittiği takım şampiyon oluyor" kuralına göre seneye bjk şampiyon olabilir.
şakayı bir kenara bırakırsak, ben bu transferden bir şey anlamadım.
tolga istanbula gitmek zorunda mı?
yurtdışından tolga'ya hiç teklif gelmemiş mi?
bursa'ya gitse annesinin tedavisine engel bir durum mu oluşurdu?
bursa, bjk ile aynı parayı veremez miydi?
trnin en iyi 2-3 kalecisinden birinin fiyatı 2 milyon 750 bin euro mudur?
bjk'ye giderek hem rakibimizi güçlendirdi, hem şikeci 3 kızkardeşten birine gitmiş oldu, hem de gerçek değerini kulübe kazandıramadan gitti.İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVefasızlık değil,Tolga Zengin Trabzonspor kaptanı olarak öne çıktığı her konuda emekten bahsederek şikecilere tepki koydu ve şimdi de şikeciliği yüzünden ceza alan takıma gitmeyi sorun görmüyor.
Çarşı ile yazdıklarına değinmek bile istemiyorum,açık ara en raklamcı,en karaborsacı,kendi içlerinde ölüme varan saldırılar olacak kadar büyük rantların döndüğü,Yıldırım Demirören zamanında para alamayınca 'yeter' bağıran,sonra paralar ve transferle gelince 'yetmez' diye bağıran ve başkanı istifaya çağranlara saldıran vandallar sürüsü,Türk tribünlerinin en karanlık yapılarından biri. Şike başlangıcında Bjk işin içinde olmayınca yalandan yere hava atmak dışında şikeci Tayfur ve Adalıya destek çıkan pankartları,Tayfur'un tam boy kulübede kartonunu bulundurmalarıyla,bedava bilet vermediği için Fikret Orman'a saldırıları ve son seçimde şikeci Adalıyı destekleyen çıkarcılıklarıyla benim açık ara en nefret ettiğim gruptur.
İki farklı bakış açısı ve meseleyi farklı yerlerden alan iki değerlendirme de çok doğru.
Tolga'nın gözlerine bakıp yutkunmayı ve "SEN DE Mİ ?" demeyi çok isterdim.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Takımdan her giden adamın eleştirilmesini anlamıyorum, adamın Trabzonspor için kafa tutmadığı adam kalmamış hala Trabzonsporluluğnu sorgulayanlar var.
Eğer anlaşma olursa kaptanımıza yeni takımında başarılar dilerim, umarım gidişi herkes için hayırlı olur.'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'
Yorum
-
Emekçi, adalet ve haktan yana; ÇARŞI ... (mış)
Allahım,bu memlekette insanların gözünü boyamak ne kadar kolay,insanların görünen yüzlerine bakıpta görünmeyen taraflarını hiç araştırmadan,bilmeden omuzlara almak ne kadar rağbet görüyor!
Kendi aralarındaki iğrenç ranttan dolayı bir maç arasında adam öldürüp sonra hiçbirşey olmamış gibi geri gelerek stadda maç seyretmeye devam edebilen bir insan topluluğundan kahramanlar armadası çıkartılmakta ya pes!!!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
artik her milli maca cagirilir ve banko oynar, 2,75 mio gitmesi cok ama cok komik.
trabzonsporluluk bu kadar ucuz olamaz, kimse annesinin hastaligini bahane etmesin, dünyalar kadar parasi var gerekirse futbolu birakabilirdi. yönetimde suclu bu rakami onaylamakta
Yorum
-
Yahu ben diyorum bu taraftar alıştı Galatasarayın paf takımı olmaya, futbolcularımızın ismi gayse dışında başka takımla geçince ortalık ayağa kalkıyor. Tabi adam giderse Gs forması giysin daha iyi olur değil mi? Beşiktaş şike yaptıda Galatasaray çok temiz değil mi? Ankaragücü futbolcularının aklını çelip nasıl 6-0 almışlar maçı? (Yanlış hatırlıyorsam skoru falan düzeltiniz) hadi bunları açıklayın. Fatih Tekke'ye bile efsanemiz diyoruz da gücünüz Tolga'ya mı yetti? Onur - Fatih - Zeki.. Tolga bu üçünün içinde yaşı itibariylede yedek kalmayacak mıydı? Bu adam futbolcu sahaya çıkmak ister, paslanmak istemez daha. Yaşı geldi 30 şimdi oynamıcakta ne zaman oynayacak?
Bırakın bu işleri Kaptanı her zaman üvey evlat olarak görenler çoktu zaten burada, Beşiktaş şikeciymiş bak seeen, paf takımı olduğumuz(!) Galatasaray çok temiz ya hani Tolga oraya gitseydi Adamsın, yolun açık olsun denilirdi.. Gücünüz ancak bu adama yeter zaten.. Umarım Tolga'ya laf eden kişilerin Fatih Tekke için Efsane, Kral yazdıklarını görürüm işte o zaman bu çelişkiyi suratına suratına vurmayan ne olsun!#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum