Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gollerde yapacak bişey yoktu

iki golde de defans piyasada yoktu

onur da olsa aynı golleri yerdik
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onurda yemeyecek tolgada yemeyecek bence. çünkü çok bast yenen goller. onurunda yemiş olması tolganın hatasını hafifletmez.

tolgaya karşı ön yargım onun oynadığı maçlarda her nasılsa kalemizin yol geçen hanı olmasındandır.

tolga-mevcut volkan-onur dersen onur derim onur-muslera dersen muslera derim.

bence olay budur.
      İlk cümlene sonuna kadar katılıyorum. Bence de hatası var, bence de yememeli. Onur mu Tolga mı dersen ben de her zaman Onur diyenlerdenim. Ama beni rahatsız eden nokta çok farklı. Doğrudan sana yönelik olmasa da Onur ve Tolga tartışmalarında rastlanan en sık durum "bu golü Onur yemezdi" klişesine başvurulması. Onur bu zamana kadar öyle bir performans sergiledi ki hatalı goller yese bile bahse alınmıyor. Tolga'nın geçmişi de o kadar çok başarısızlıklarla dolu ki o da ağzıyla kuş tutsa taraftara yaranamıyor...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tolga çok iyi kaleci. Ama Onur çok çok özel bir yetenek. Tolga, Onur için çok iyi bir yedektir. Onur çok başka.

Yorum

• Bencede 2.yediği gol çok gereksizdi ve gol öncesi bir sarı kart alması benim için kırılma anıydı.ama olsun bir kaleci herzaman süper olacak diye bir kaide yok...

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tolga çok iyi kaleci. Ama Onur çok çok özel bir yetenek. Tolga, Onur için çok iyi bir yedektir. Onur çok başka.
            evet böyle, ama yan toplardaki ustalığı da çok ayrı.hiç yanlış çıkmıyo topa.onur dan bir artısı olarak.onur kötü demyorum tolga çok iyi.

Yorum

• Yediği ikinci golde Tolga'ya kızacağıma Colman'a kızarım orada faul yapılır mı? diye.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• O topu çok güzel çıkardın, çok...

Yorum

• Kaptan sana ne kadar teşekkür etsek azdır,
                  eğer o altın dokunuşu yapmasaydın maç çok farklı yerlere giderdi,
                  hepimiz de bugün rezil mi rezil bir hafta sonu geçirirdik,
                  iyi ki varsın,sen bizim herşeyimizsin.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• onur kadar güven vermesede tolga için kötü kaleci diyemez kimse, yalnız dikkatimi çekiyor iki kalecimizde topu oyuna sokma kabiliyetlerini kaybetmek üzereler

Yorum

• İlk olarak dimsag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onur kadar güven vermesede tolga için kötü kaleci diyemez kimse, yalnız dikkatimi çekiyor iki kalecimizde topu oyuna sokma kabiliyetlerini kaybetmek üzereler
                      Tolga'da zaten yoktu da Onur'un da belki Tolga'dan bir tık fazlası vardı. O da zayıfladı.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam Tolga'ya karşı bir önyargın olduğunu biliyorum ama biraz insaflı ol lütfen...

Al sana ikinci golün kopyası. Atan da aynı ama bak bakalım kalede kim var?

http://s14.directupload.net/images/130112/bl49l52d.swf
                        Aynı sahne.. Kalede Onur olsaydı ne değişecekti ki. Ah şu ön yargılar!
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• Insallah kötü bi sakatligi yoktur.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Geçmiş olsun Kaptan.